Skocz do zawartości
THORGAL

Co zepsuliscie i ile Was to kosztowalo ?

zepsulem za :  

1. 1. zepsulem za :

• 100 -500 zl
      15
    • 500-1000 zl
      7
    • 1000-1500 zl
      2
    • 1500-2000 zl
      0
    • 2000-2500 zl
      0
    • 2500-3000 zl
      0
    • pow 3000 zl
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Najpowazniejsza strata to Duren 800, wymiana na taki sam (200 pln) + zakup shima, ktorego mam do dzis :) No i moze jeszcze ze 2 cdromy i pare floppow, ale to sie chyba nie zalicza po same padly :) AAA i jeszcze 2xHdd 1,2 GB i 80MB oba Caviar'y. Wiec w sumie to ok 400 pln moze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... lista jest dluuugaaa... Seagate Medalist 4,3GB (atak szalu - piescia w kompa :( - nigdy wiecej :!:) + Caviar 1,5 GB (dostal padaczki gdy w najlepsze ogladalem Rajd Barbórki :cry:) + Voodoo1 (zwarcie od spoconej reki albo ladunek ze sweterka) + MSI K7T Pro2 (pieczyste) + MSI K7T Pro (zjarane razem z zasilaczem) + Soltek SL75-KAV (uj wie co :?) + zasilacz 250W + Biostar M6TLC (zwis podczas uploadu biosa) + 2x klawiatura (przesadzilem z podkrecaniem :lol:, a tak na serio - standardowo - szklanka soku/mleka) + wiatrak CM 80x80 (kij mu w oko... a raczej w lopatki :)), moglbym jeszcze dodac mojego ulubienca - Creative'a MX DDR ale to juz zupelnie inna bajka i nie wszyscy musza o tym wiedziec ;).

Reasumujac - przebijcie mnie - niezly ze mnie psuj, co nie? :oops:

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 lata temu pracowałem w wakacje i jako "specjalista" :lol: dorawałem się do kompa - wezwanie specjalisty który postawił go na nogi kosztowało 500 zł (byłem wtedy młody i głupi :lol: )

Potem już było z górki: CD-ROM, DVD, CD-ROM, FDD x2, SDRAM, HDD 5GB, HDD 30GB, Ati Rage Pro 3D - 2 sztuki), chyba z 7 róznej maści wentylatorków, 2 x monitor (jeden mi wypadł przez okno jak go chciałem przewietrzyć bo się bardzo nagrzał [ok 23h pracy nomn-stop] :lol: )

Większośc rzeczy "się zepsuła" :lol: gdy zdobywałem doświadczenie albo testowałem ciekawostki :lol:

Sporo sie tego uzbierało, a pewnie o kilku rzeczach zapomniałem, a na pewno coś mi się jeszcze popsuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem, że jak mieszkałem w bursie to zrobiłem zwarcie w zasilaczu (AT). Zwarcie było na tyle mocne, że popaliłem istalacje w ścianach. Musiałem konserwatorom po flaszce kupić, żeby powiedzieli, że to tak samoistnie - więc koszty były stosunkowo niewielkie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 1 tydzien: 5x asus a7v133 (po 700zl), 2x athlon tb 1ghz (po ok. 1100) i duron 800 (wtedy prawie 400), wszystko wymieniono na gwarancji - przyczyna- skraplanie sie wody, zle zrobione vmod'y

qfa

zjeb*les tyle sprzety przez tydzien to jakim cudem ci uznali gwarancje?

gdybym mial sklep i jakis gosc by mi przyniusl w przeciagu 1 miecha 2-3 spalone plyty lub procki to bym sie zastanawial nad przyjeciem reklamacji :]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi