radeksz Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 No własnie za kazdym razem takie cos wyskakuje jak sie wchodzi na strone albo forum http://www.firma2.arbomedia.pl/bbmedia/kam...m%3D1822474135_ Wkurza mnie to i pewnie innych użytkowników tez a na dodatek reklama microsoftu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) To chyba zostales wyrozniony, bo ani u mnie, ani u kumpla nic takiego nie wyskakuje ;] (Chociaz z drugiej strony moze to zasluga firefoxa/opery i ichnich popup blockerow :P) Edytowane 20 Lutego 2005 przez SeciK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 widzialem to na uczelni (zaczalem widziec, bo mam nietypowy odruch zwany altEfCztery :D ). W domu mi sie nie zdarzylo. Cale szczescie ze jeszcze nie ma tutaj tych chamskich flashowych reklam wbudowanych w dokument i postawionych na najwyzszym layerze. To dopiero potrafi wkurzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 o ile pamietam juz cos takiego na glownej www.tweak.pl bylo. Jakas reklama IDEI, czy cos w tym stylu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Kampania reklamowa? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 zmieńcie przeglądarkę :D mam Firefoxa i nawet nie wpadłoby mi do glowy, że na Tweaku mogą być pop'upy - ta forma reklamy jest już nieopłacalna, większość lepszych przeglądarek internetowych radzi sobie z tym i skutecznie je blokuje (no chyba że mówimy tu o archaicznych użytkownikach IE, których nie skomentuję) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (no chyba że mówimy tu o archaicznych użytkownikach IE, których nie skomentuję) 1288267[/snapback] Nawet "archaiczny" IE ma blokadę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Bill Gates już jakiś czas temu zapowiedział, że zaczęły się prace nad IE 7.0. Drżyjcie wszyscy ;) A co do problemu to u mnie czegoś takiego nie zauważyłem. Korzystam z Opery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Czyżbym wyczuwał niechęc do IE? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Czyzbym zamknal temat :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 A ten to potrafi tylko psuć :) Pop-up może i są ale wiekszość znas ma blokady i nie patrzy na to tylko spokojnie pracuje na forum. Reklama też musi być na forum bo inaczej, kto by wszystko opłacał (łącze, prąd, serwa). Mi nie przeszkadzają i jak widzę innym też nie. Sorrka xan za wtrącenie jeszcze 2 groszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Hhee, modelatorom tematu nie blokowalem / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Widzisz jakie bezprawie na tym świecie ;) Dobra temat definitywnie lock. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...