Gość Wintereq Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Oglądałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jeśli uważasz, że zespół piłkarski, który ciągle się broni to nie zespół piłkarski to nie mamy o czym gadac. Zresztą to chyba logiczne, że w meczu na wyjeździe z teoretycznie lepszym zespołem priorytetem jest nie stracic bramki. To się Legii nie udało. Odezwę się w tym temacie dopiero w dniu meczu Legia-Szachtar. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 KUSCZAK ZAWODNIKIEM MU! grejt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jak ma grzać ławę jak Dudek to nie wiem czy to dla niego tak dobrze, chyba że pod względem finansowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) srać a nie grzać, Van der Sar ma już 36 lat i nikt nie ukrywa, że Kuszczaka zakupiono po to, aby go zastąpić, może w tym sezonie trochę posiedzi, ale na pewno będzie grał, aby wejść w drużynę, a w następnym sezonie na bank wskoczy na stałe do bramki Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 srać a nie grzać, Van der Sar ma już 36 lat i nikt nie ukrywa, że Kuszczaka zakupiono po to, aby go zastąpić, może w tym sezonie trochę posiedzi, ale na pewno będzie grał, aby wejść w drużynę, a w następnym sezonie na bank wskoczy na stałe do bramkiO ile MU dokona transferu definitywnego, bo na razie wypozyczyl Kuszczaka na rok z taka opcja. ;) Miejmy jednak nadzieje, ze juz w tym sezonie Tomek bedzie pierwszym bramkarzem MU. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 O ile MU dokona transferu definitywnego, bo na razie wypozyczyl Kuszczaka na rok z taka opcja. ;) Miejmy jednak nadzieje, ze juz w tym sezonie Tomek bedzie pierwszym bramkarzem MU. :PTo oglądaj telewizję, sam ojciec Kuszczaka powiedział, że dokonali transferu definitywnego na 4 lata!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) To oglądaj telewizję, sam ojciec Kuszczaka powiedział, że dokonali transferu definitywnego na 4 lata!!!David Gill chyba wie co mowi, a moze nie? :P Według czwartkowych doniesień bramkarz West Bromwich Albion i reprezentacji Polski Tomasz Kuszczak, przeszedł do Manchesteru United na zasadzie wypożyczenia z opcją transferu definitywnego. Okazuje się, że Polak zostanie w MU co najmniej 4 lata. W piątek Manchester United potwierdził, że Kuszczak będzie piłkarzem "Czerwonych Diabłów" przez co najmniej cztery lata - chociaż pierwszy sezon spędzi na Old Trafford jako "wypożyczony" zawodnik. - Tomasz będzie graczem Manchesteru przez najbliższe cztery lata - powiedział szef wykonawczy MU David Gill. - Na pierwszy sezon przyszedł do nas na zasadzie wypożyczenia, a w lipcu 2007 roku podpisze kontrakt definitywny - dodał. - Nie jesteśmy zainteresowani ściągnięciem żadnego piłkarza - nawet tak dobrego jak Tomasz na zasadzie wypożyczenia - wyjaśnił. - Mamy nadzieję, że Tomasz będzie piłkarzem Manchesteru United przez wiele lat - zakończył Gill. Masz jeszcze jakies pytania? :plum: Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mamy do przerwy masakrę z naszą (L)egiunią. Aż mi się nie chce wierzyć, że zespół, który tak masakrował prawie wszystkich w lidze dziś kompromituje się i w meczach Champions League i Ekstraklasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dobrze, że nie oglądam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Mamy do przerwy masakrę z naszą (L)egiunią. Aż mi się nie chce wierzyć, że zespół, który tak masakrował prawie wszystkich w lidze dziś kompromituje się i w meczach Champions League i Ekstraklasie.No nie chce się wierzyć. Ja się wypowiadam co prawda po fakcie 2:3 dla szachtara.... Znowu widać że nie mamy drużyny na Ligę Mistrzów(wiem że piszę jak wszyscy komętatorzy). Myślę że Wisły z Płocka i Krakowa wygrają swoje mecze bo jak nie to będzie totalna katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dobrze, że nie oglądam :)A ja ogladalem i mi z tym niedobrze :> 2ga połowa była naprawdę grą w dziadka.....I jak tu sie nie smiac z legii? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A tak pięknie sie zaczeło 1:0, juz myslałem, że wygrają :) Trzeba czekać kolejny rok :-| :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość veiss Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie trzeba, Legia na pewno za rok nie będzie w eliminacjach do LM. Swoją drogą jaki zespół trzeba, by nasi dostali się do LM? Szachtar to chyba jeden z gorszych, więc? Z góry wiedziałem, że legia polegnie, to nie jest zespół, oni są dobrzy jedynie na polskie warunki, dlatego teraz trzeba zrobić w końcu porządek - wprowadzić zarząd komisaryczny, bo i tak nie osiągniemy pucharu UEFA, a co dopiero ME 2008. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 I po losowaniu...:) Grupa A FC Barcelona Chelsea Londyn Werder Brema Lewski Sofia Grupa B Inter Mediolan Bayern Monachium Sporting Lizbona Spartak Moskwa Grupa C Liverpool FC PSV Eindhoven Girondins Bordeaux Galatasaray Stambuł Grupa D Valencia CF AS Roma Olympiakos Pireus Szachtar Donieck Grupa E Real Madryt Olympique Lyon Steaua Bukareszt Dynamo Kijów Grupa F Manchester United Celtic Glasgow Benfica Lizbona FC Kopenhaga Grupa G Arsenal Londyn FC Porto CSKA Moskwa Hamburger SV Grupa H AC Milan OSC Lille AEK Ateny Anderlecht Bruksela. Terminy spotkań fazy grupowej: 1. kolejka - 12/13 września 2. kolejka - 26/27 września 3. kolejka - 17/18 października 4. kolejka - 31 października/1 listopada 5. kolejka - 21/22 listopada 6. kolejka - 5/6 grudnia. Finał - 23 maja 2007 roku w Atenach. Pięknie...czekam aż Barca rozjedzie Chelsea... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Fajnie :) Murinho znowu będzie płakał hehehe [; Visca el Barca!! A dzisiaj na tvp2 o 20 mecz o superpuchar!!! Czyli Barca-sevila :D ;] zapraszam do oglądania i kibicowania Barcie ;]. Visca el BARCA!!! Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 I runda pucharu UEFA: Legia Warszawa - Austria Wiedeń Wisła Kraków - Iraklis Saloniki Pierwsze mecze 14 września Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 po pucharze Gampera i Superpucharze Hiszpanii czas na potwierdzenie ubiegłosezonowej dominacji w Europie wygraniem SP Europy. czyli Barca Campeones! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Barca, barca, barca <_< Wole Real Madryt B) :-P Mam nadzieje, że teraz Legia poradzi sobie z Austrią Wiedeń, na poprawienie formy ma jeszcze 2tyg. B) Co do losowania LM super ciekawa grupa A, myślę, że Werder może sprawic niespodizankę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Barca po raz kolejny rozgromi Chelsea a trener będzie obwiniał sędziego ;] Co do meczu Legii to był dobry do czasu zanim stracili bramkę. Aż sie dziwiłem kto dla Legii strzelił... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 oglądam tak ten finał Superpucharu no i szczerze mówiąc Barca mnie załamuje :/ Nie wiem czemu Rijkard nie wstawia do składu Zambrotty. Nie wiem po co wystawił Motte - jak zwykle gra słabo - w dodatku zawalił przy drugiej bramce bo nie chciało mu się nawet [gluteus maximus] odbić od ziemi żeby podskoczyć do piłki. Ronaldinho póki co nic nie pokazuje. Deco tak samo. Ciekaw jestem co zrobi Rijkard w przerwie - mam nadzieje że coś zmieni i Barca odrobi straty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ole ole !!!! SEVILLA!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :gitarzysta: :gitarzysta2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nie wiem po co wystawił Motte - jak zwykle gra słabonie jak zwykle. ogladales ktores z poprzednich meczów Barcy? w ostatnim tygodniu grala 4, wiec bylo na co popatrzec. Motta jest jednym z pewniejszych punktów druzyny pod nieobecnosc Edmila. Dzisiaj zawalila CAŁA druzyna, nie pojedynczy gracze. Nie wiem czemu Rijkard nie wstawia do składu ZambrottyBarca to nie real ktory po kupnie zawodnika (cannavaro) z koniecznosci, bez zgrania wystawia go do 1 jedenastki we wszystkich meczach. wspolpraca miedzy zambrotta a pozostalymi zawodnikami nie uklada sie idealnie, w zwiazku z czym mniej ryzykowne bylo postawienie na Belettiego i Sylvinho. Ronaldinho póki co nic nie pokazuje. Deco tak samo.Obaj grali kapitalnie w sparingach, to samo w SP Hiszpanii i Pucharze Gampera z Bayernem. Dzisiaj zawiodla cala druzyna i ciezko dopatrywac sie winy poszczegolnych zawodnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgadzam się, że zawaliła cała drużyna. W tym sezonie jeszcze nie miałem okazji oglądać tych spotkań Barcy ze względu na to, że dopiero co wrociłem z wakacji na odludziu :) 'jak zwykle' odnosiło się do postawy Motty z zeszłego sezonu kiedy to IMO grał słabo, szczerze mówiąc z tego co czytam w komentarzach na stronach barcy to raczej z Motty niewielu jest zadowolonych tak jak Ty ;) . Mimo porażki nadal wierze w team i mam nadzieje, że był to tylko wypadek przy pracy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hahaha no tak oczywiscie .... jak to ciężko przełknać porażkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Grupa H... widzicie to :> AC Milan :D 3:0 w plecy barcelonki, hohoh, bardzo dobrze. Im wiecej przegrywaja tym lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaro Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 hahaha Wioska to BARCA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ale mozna bylo kasy zgarnac wczoraj na Sevilli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 'fanboye' Realu cieszcie się cieszcie bo takich okazji ku temu w tym sezonie będziecie mieli bardzo niewiele :D 0:3 na Bernabeu i spoko :D W LM to czekam na mecz MU-Celtic - mam nadzieje, że pokażą go w TVP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 fajnie jakby był to pojedynek - Kuszczak vs. Boruc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...