sesq Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 postrane dowodzenie, tylko klikania przy tym w republik commando pod jednym klawiszem a tu tragedia, albo stoja gdzies, albo łaza za toba i nic nie robia. albo jest zakładnik i nagle wszyscy po 3x zaczynaja drzec pałe 'hand on air' 'fri poliz!', w dodaktu jak zdechniesz to sie dlugo laduje. Jaka jest roznica miedzy ostra a nieostra amunicja ? ze nieostra jesz słabsza ? to po co ja robili skoro jest słabsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 @R.i.P. pomaga także rzucenie flash'a obok stawiajacego sie cywila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Proste pytanie :), jak wejsc do menu "DEPLOY >>" http://elo.internetdsl.pl/Swat4.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) Jaka jest roznica miedzy ostra a nieostra amunicja ? ze nieostra jesz słabsza ? to po co ja robili skoro jest słabsza ? 1376224[/snapback] ostra amunicja to normalna amunicja bojowa, z pociskiem. nieostra to po prostu hukowa. ale pewnie chodzi ci o roznice miedzy FMJ a JHP JHP to amunicja z wgłębieniem na wierzcholku (stad nazwa hollow-point) - efekt jest taki, ze zostawia mala dziurkę wlotową, a na wylocie wyrywa pół pleców - nieskuteczna przeciwko celom w kamizelkach. przeciwko nim uzywamy amunicji z pełnym płaszczem (full metal jacket). ale FMJ z kolei przy strzale do osoby "nieopancerzonej" daje niewielkie obrazenia, dodatkowo moze przeleciec przez cel i np. zranic stojacego za nim zakladnika nie ma amuicji lepszej i gorszej - trzeba ja dobrac zaleznie od sytuacji ps stawiajacych sie cywilow traktuje gazem (sprejem) i na pewno nie ma za to punktow karnych Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) Juz gdzies widzialem ten obrazek http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...19,9277,3,-1,-1 tylko gdzie ?? Jaki to byl film ?? HMMM Centralne odzwierciedlenie :blink: Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Proste pytanie :), jak wejsc do menu "DEPLOY >>" 1376280[/snapback] Zjeżdżasz myszką na deploy a potem rusz nią w prawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No ladnie Boomer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan5 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Mam problem z drugą misją, zakulem tą babke, ale nie moge znalesc tej drugiej osoby, gdzie ona jest bo juz chyba calą chate przeszukałem i nic. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) w piwnicy leży jedna związana... ! przed nią jest tunel prowadzący jeszcze niżej ! na końcu tunelu są potajemnie ukryte drzwi za którymi jest poszukiwana kobieta... Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez GuC!o^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 skad my to znamy? :lol: btw- ja juz jestem w 8misji. rzeczywiscie paralizator pomaga, a gra sama w sobie jest poprostu GR8. pamietam ze swat 2 i 3 omijalem z daleka bo osobiscie sie wogole nie podobaly i brakowalo im czegos co by wciagalo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wciąga.... oj wciąga :D narazie 7 misja.... gram na normal i jest sporo trudniej niż w Raven Shield, który ukończyłem na medium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 skad wy macie tak wczesnie te gry:( ja zamowilem preorder i jeszcze nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 skad wy macie tak wczesnie te gry:( ja zamowilem preorder i jeszcze nie mam :( 1377652[/snapback] Pytanie retoryczne!! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 kurde ciągle mnie irytują moji podwładni ! za szybko giną :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No faktycznie inteligencja podwładnych jest słaba,mnie też to strasznie wkurza.Ale ogólnie gierka to jak dla mnie praktycznie kalka z Raven Shielda,taka troche okrojona z planowania.Ale wciąga.Szkoda że misje są krótkie i jest ich mało,gdzieś czytałem że 11 czy coś koło tego.Przy, powiedzmy 20 minutach na misję to bardzo mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 @motofan - nie mow prosze, ze S4 to kalka RS. glowne zalozenia tej gry sa takie same jak w swat3 - a ta byla chyba nawet przed rainbow 6 (moge sie mylic) a na pewno przed raven shield no i zasadnicza roznica - w S4 kierujemy policjantami, a w RS zolnierzami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 gra BOSKA co tu duzo mowic .... grafika 7/10 muzyka 9/10 grywalnosc 100000/10 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Gra się wspaniale.W rozdziałce 1280x1024 wszystkie detale na maksa.AFx16.gra wygląda cudnie.Najbardziej podoba mi się losowe rozmieszczenie terrorystów i zakładników.Dzięki temu każda rozgrywka jest inna i gra się nie nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Wciąga.... oj wciąga :D narazie 7 misja.... gram na normal i jest sporo trudniej niż w Raven Shield, który ukończyłem na medium 1377628[/snapback] To zacznij grać na HARD, zapeaniam że gra starczy Ci na bardzo długo. Zreszta na NORMAL-u misje się praktycznie przebiega... zdecydowanie za łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 geeeez ! właśnie grałem 9 misje która mieści sie w bloku mieszkalnym... wybiłem wszystkich bad boys'ów i w ostatnim pomieszczeniu zostało mi dwóch zakładników... pierwszy dał sie skuć normalnie natomiast drugi nie chciał sie poddać jak baba z drugiej misji. Nie miałem gazu pieprzowego, skończyły mi sie flesze ( drużynie również) więc nie miałem czym go ogłuszyć.... postrzelałem troche obok niego to ten zaczął uciekać... postrzeliłem go w jedną noge... nic... w drugą.... nic.... po trzecim strzalem w noge zginął....i mission failed :/// boże niech to jakoś naprawią bo ja nie bede grał 30min jednej mapy aby pod koniec nie zaliczyć przez durnego cywila :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 moderator okazał się "dupkiem" i tyle kropka. O wałaśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 o walasnie ;] do zobaczenia za 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) ************************* to za twoje 2-ostrzezenia ! chyba przez pomylke , ale nie wiem... Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez EaC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ohohoho ale se nagrabiłeś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 @motofan - nie mow prosze, ze S4 to kalka RS. glowne zalozenia tej gry sa takie same jak w swat3 - a ta byla chyba nawet przed rainbow 6 (moge sie mylic) a na pewno przed raven shield no i zasadnicza roznica - w S4 kierujemy policjantami, a w RS zolnierzami 1378060[/snapback] W swat 3 nie grałem więc się do niej nie odnoszę,natomiast zagrywałem się w Raven Shielda i pisze to co myślę. A jak dla mnie różnica między żołnierzami a policjantami,którym w sumie bliżej do żołnierzy niż do policjantów, jest niewielka. Każdy oczywiście może mieć własne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 i FINITO... szkoda ze tak malo jest misji, imo powinni dac wiecej jakis extremalnych sytuacji np. porwanie wice-prezydenta itp. :) najtrudniejsza z tych misji to moim zdaniem byla w Duplesis Diamond Center. najsmieszniejszy tekst cywila jaki uslyszalem kiedy chcialem zakajdankowac go to "my uncle is a cop, i know how it works" mega lol :o wady gry to slabe AI kompanow i i ich czeste blokowanie sie np w drzwiach. ale ogolnie mi sie podobala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wedlug mnie nie powinno byc bardziej ekstremalnych sytuacji, bo jakby nie bylo SWAT to tylko takie ZOMO ;) do ekstremalnych sytuacji jest HRT, albo jednostki wojskowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 troche lipa , idzie mi tylko na średnich tzn między średnimi a maks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 troche lipa , idzie mi tylko na średnich tzn między średnimi a maks :) 1385449[/snapback] hehehe..a co Ty bys chcial z taka grafa i 512MB ramu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...