Skocz do zawartości
timmon24

Międzynarodowe Konto Email

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiście posiadam konto @onet.pl oraz @interia.pl ale mam problem z wysyłaniem emaili na zagraniczne adresy email np@list.ru rosyjskie oraz angielskie .Wkurza mnie juz to i niewiem gdzie powinienem założyć konto .Konto miezynarodowe oczywiście bezpłatne tak abym mógł wysyłać emaile bez problemu do zagranicy ?

Bardzo prosze o jakąś pomoc i porade gdzie założyć konto pocztowe bezpłatne ?

czy hotmail.com będzie dobry ? :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja korzystam jak wspomniałem z @interia.pl i zauważyłem że emaile wysyłane za granicą prawie wszystkie są zwracane mi niewiem czemu /Natomiast jak wysyłąm do polski to nie ma problemu

Mech!k a ty masz moze konto @onet.pl ? albo @interia.pl

ale dzięki spróbóje z GEMAIL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sa zwracane najprawdopodobniej bo interia czy wp sa na ich czarnych listach spamowiczow ... Niestety ale na taka liste trafic jest bardzo latwo a zostac z niej usunietym jest ciezko ... Jak zmienilismy w pracy lacze na nowe to na dzien dobry znalezlismy sie na 2 czarnych listach z jednej udalo mi sie nas sciagnac a z drugiej juz nie bo wymagany jest mail do nich od naszego providera Dodam ze serv napewno nie rozsylal spamu bo zostal swiezo postawiony system razem z zmiana lacza na nowe i server poczty posiada wszelkie zabezpieczenia przed spamem virusami itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobj tez 1294076[/snapback]

Tez zdarzaja sie problemy, nie mowiac o sporej ilosci reklam ktore ostatnio kraza w okolicach tego serwera oraz maili adresowanych do kogos innego, ktore czasami nie wiem czemu laduja na moim koncie. gmail poki co nie jest chyba nigdzie blokowanym, jak ktos chce to moge oddac 4 zaproszenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam konto w portalu www.o2.pl i chodzi jak trzeba. Nie ma problemów z wysyłaniem na zagraniczne serwisy. Duża pojemność, filtr antyspamowy, mało reklam.

:-) FAJNIE :-)

1297191[/snapback]

Tylko po co ten filtr jak wiekszośc spamu jaki mozna dostac z o2 jest rozsylany własnie przez o2.

Do tego na o2 wiele osób dostaje wiry i inne smieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??? sgj ???, jakie wiry, jakie śmieci. Z samego portalu dostaję co najwyżej 2-4 reklamy tygodniowo. Przynajmniej jak dla mnie to wartość do zaakceptowania.

Co do wirusów, to jesteś w błędzie. Nigdy mi nie zdarzyło się żeby przyszła do mnie wiadomość z wirusem. I oby tak zostało!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie poczta.onet.pl to byle co i to na potęgę. Nie wiem jak jest teraz - ale jak miałem wcześniej tam konto to reklam przychodziło w kit i jeszcze więcej, pojemność bodaj 5 MB, do tego jeszcze do emaili doklejali reklamy.

Wtedy też przesiadłem się na o2 i jest :-) FAJNIE :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to wygląda lepiej 250Mb pojemność (czasowo nawet 1Gb) 10Mb max przesłany maill, reklamy są ale nie dużo (łatwo się ich pozbyć), filtr antyspamowy wmiarę skuteczny, nie dołączane reklamy do mailli. Dla mnie ok, zwłaszcza że mam tam adres już długo :].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez na Onecie siedze od dawna i powiem tak - jezeli tyle reklam ile oni wysylaja to jest w kit i jeszcze wiecej, to chcialbym zeby wszyscy w kit reklam wysylali ;)

I jak zauwazyl Crazy_Ivan, nie dolaczaja reklam do maili - zdarzylo mi sie dostac zyczenia z podpieta reklama kondomow (darmowe konto, powiem tylko tyle ze nie Onet), nic milego...

A jak chce pojemnosc to mam GMaila - Onet mial kiedys 5MB, potem 20, potem 10, teraz 250 z opcja zwiekszenia do 1GB na tydzien (mowie o darmowej wersji) - i tak nigdy nie zdarzylo mi sie nawet tych 5MB zapchac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio przez jakies dwa tygodnie na o2 miałem po 17 maili dziennie z wirusami/spamem ;) ale się uspokoiło ;)

Swoją drogą mi się podoba domena "alexandria.cc" wiec polecam troszke to konto :) www.gawab.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio przez jakies dwa tygodnie na o2 miałem po 17 maili dziennie z wirusami/spamem ;) ale się uspokoiło ;)

1298604[/snapback]

o2.pl ostatnio schodzi na psy. Ich filtr antyspamowy nie zawsze dziala, dosc czesto zdarza sie ze w momej skrzynce laduje poczta adresowana do kogos innego (oczywiscie glownie spam). Co ciekawe poinformowalem ich o tym, nawet nie raczyli odpisac. Dziwna polityka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

postanowiłem załozyć konto na yahoo ale mam głupi i uciązliwy problem tzn wszystko ok pola wypełnione ale trzeba wpisać kod z obrazka poniżej przy takim polu Verify Your Registration i wpisuej go już wielokrotnie próbuje ale pisze mi ze błednie wprowadzięłm niewiem co mam o tym mysleś

są tam na tym obrazku takie poprzewracane literki ktos wie jak je wpisywać prawidłowo bo ja już nie mam siły moze psotkał sie ktos z was z takim obrazkiem przy zakąłdaniu konta email na yahoo co sa poprzewracane troche literki ?

BARDZO PROSZE WAS O JEDNO JESZCZE MOŻECIE MI PWIEDZIEĆ JAK INTERPRETUJECIE KOD NA TYM OBRAZKU ?

po mojemu to powinienem wpisać tak :2FzF8

a jak wy uważacie?

z góry dziekuje za pomoc

post-14627-1109606088_thumb.jpg

Edytowane przez mechl!k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi