Gość tek9 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 nowa plyta vakilla - worst fears confirmed , ciekawa produkcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) jezeli bedzie tak dobra jak poprzednia to must have :> a wiadomo cos dlaczego Grimm dissuje Dooma ? [edit] uaaa ciezki ten diss inny niz reszta to raczej cala Ich historia ;/ The Book Of Daniel [intro - Bashton the Invisible Man] I met this kid he seemed righteous He represented knowledge Yeah him and his brother they was reeeal smart But then his brother died and he was taken in by a grand master! And from what I hear this kid sambo was a snake A rat� he stole shit and ran away to another state Microchip bitch [GRIMM] I don't deep fry friends Grimm reaper nuke �em Hearts dont mend Brothers turned to enemies Nigga, enemies I eat them raw Nigga, MF Grimm is god of war Parole, done - see you on tour Millions get paid lets see who make more Master water Cause man is mostly made of it Spit fire consumed by friends, compete for oxygen Breathe deepness of mind He stayed on it Worst fire-proof emcees with bad warrantees War is a part of me Prison harden me Deamons trying to murder me Pistols always poppin� me Lead convicts my flesh But god pardons me Revenge, was turning descendants To god, pardon me Put yourself in danger Running with a mouse Metal turned to braces Punch you in your mouth Zev luv x, used to be merry The mask took control of you Like Jim carrey Megalon Cap him in the jaw Knock it off him M.I.C. got to put your mask in a coffin Mos def, de la soul Roots can't revive you When the bullets start flying Whos gonna hide you? Rhymesayers, stonesthrow Nature Sounds signed you Make peace with you? Zev, i tried to [chorus - BASHTON] You can hide behind the mask But see-through like glass throw you with your crew But your styles like ass Cut throat bitch made you got no class Little black sambo You shouldn�t talk trash 2x [MF Mez aka DESTROYAH] Midgets in a trunk Monkeys in a cage Murderers in a cut Fucking you up on stage Tell them about the time That Gunn punched you in the face Basically you was hatin And then you ran away You aint a man, you a character I bet that mask make you feel a lot scarier Cos Man to man is your doom Like we�re parallel M.I.C. can see you soon at your burial Listen Vicky your not goons you cartoons Your hype man is not Grimm thats not him What you speak is not true, its not you Your team�s weak, I�ll pop them, then pop you Smog made ya mask Jet jag made your name M.I.C. gave you life and we can take that shit away [GRIMM] I didn�t wanna get at you You know this is true One thing that stopped me Was Lord Dihoo But now you�re being disrespectful to me and the crew Now I gotta do, what I gotta do M.J.J. article, got your name hot The mask was made for you by lord Scotch X-Ray gave you studio time when in town Rodan and megalon those brothers held you down Evil jay, had you paranoid like a clown Jumped off stage and ran when Kong came around We looked out for each other when you lived up town On the cover of the EP And look at us now Chess is life We haven�t played of late But even on the cover I put yo ass in �mate We been through so much Zev you was close to me Used to come through your house Buy your ass groceries I wrote the whole treatment to your MF video With Adam Lounge And Ricky 'Kid' Scotchno Hundred thousand dollar bill Got up and i called you Fired my attorney You helped me get a lawyer You took me in let me stay out in Atlanta Facin 15 to life We bounced out to cali You made sacrifices Recorded on the run We bust our ass And got Ibylis done I made a mistake Told the press you owed dough I see now its my fault They didn�t need to know Apologize to you I thought we let it go B.B. King's, New York Together did a show But look at us now Once again here we go Money wasn�t worth it And turned us into foes Whenever you had beef Your beef was mine Id take a life for you Put mine on the line Doin songs with RZA That�s funny shit I remember, you told me That he bit Tick, Tick You said ghost was whack You didn�t like his style 2 faced and 3 headed Bitch i'll pull your file MM Food poisoning You vomit for a while You started some shit Now you sittin on the pile Metal face, tin foil Walk the green mile How could you ever diss M.I.C. Yves St. Lerock yes R.I.P. How could you ever diss M.I.C. Big Al R.I.P. How could you ever diss M.I.C. J. Black R.I.P. How could you ever diss M.I.C. Subroc R.I.P. How could you ever diss M.I.C. K. Nit R.I.P. How could you ever diss M.I.C. T. Collins R.I.P. M.I.C. What the fuck happened to you man You fell the fuck off man Niggas used to love you, mothafucker Come home man Come home, Zev (Come on) Don't let them niggas brainwash you man I know your fans love you man They love you You getting brainwashed Edytowane 1 Lutego 2006 przez wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Chyba glownym powodem byl kawalek "El Chupa Nibre" z Danger Doom. Zastanawiam sie czy Doom odpowie. Edit: Problemy kolegow przedstawil na szybko Sebol: http://wersalka.com/pis?id=19 Edytowane 1 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 co do dissow to polecam przesluchac: Cam'ron - Swager Jackin (Jay-Z Diss) bardzo ladnie sklejony. nie ma tam rymow tylko porownanie tworczosci Jay - Z do innych raperow. arcyciekawe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Na stronce MykaNyne (Mikah 9) do pobrania za darmo jego nowy album. Nie zdazylem jeszcze przesluchac do konca, ale raczej warto sciagnac ;] edyta: jednak nie najlepsza plyta, ale moze komus sie spodoba [; Edytowane 4 Lutego 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) ten album mowie o m9 to syf , nowy moka only tez , przynajmniej dla mnie , ale sa rozne gusta , u mnie non stop leci nowy vakill i najnowsza mixtape papoose , a threat and a promise i nowy shabazz , z nowosci to wyszedl projekt brotha lynch hunga z mc eihtem ktory mam na repeat :D , po kilku przesluchaniach zmienilem zdanie , nastepnym razem nie bede czegos oceniac przelatujac po 3 sek po utworach :D i nowy san quinn , ktory jest taki sobie , za duzo utworow do klubu jak dla mnie gdyby nie bylo tyle fillerow , i zrobilby wiecej utworow takich jak look what i've done for them to album bylby niezly , to jak ktos lubi gangsta rap :) , advance cam'rona i apathy i kilka innych plyt o ktorych zapomnialem :D btw ten pierwszy diss cam'rona na jay'z byl kiepski ale ten drugi to juz wogole , stary jak swiat :D , zreszta cam'ron zrobil z siebie idiote i clowna , bo jay-z go olal :D , dipset to zart jak dla mnie , jedynie 40 cal i hell rell i jr writer ujda btw nowa mixtape hell rella jest nawet niezla polecam jak ktos slucha gangsta/horrorcore rapu edit: z nowosci 50 cent zdissowal znowu game'a , tak badziewnego dissu dawno nie slyszalem , jest gorszy niz ten kiepski diss spider loca , jakis gosc udaje game'a a 50 tylko cos komentuje , young buck i loc tez wydali jakis diss ale go nie slyszalem , jeszcze , za to jadakiss i styles p , wydali diss na 50 centa pod tytulem ms. jackson :D , na podkladzie outkastu z ich refrenem :D , jak dla mnie to te dissy juz mnie nudza , ciagle to samo tylko z innym podkladem :/ Edytowane 6 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jeszcze 4 dni i będzie nowy album OSTR'ego :D Nie wiem jak wy ale ja nie moge sie doczekac :P Tymczasem polecam kawałek który można już posłuchać : "o robieniu bitów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Jeszcze 4 dni i będzie nowy album OSTR'ego :D Nie wiem jak wy ale ja nie moge sie doczekac :P Tymczasem polecam kawałek który można już posłuchać : "o robieniu bitów" jesli to ma promowac plyte to :lol2: , ten kawalek to syf , i to wybitny :lol2: , wlasnie sobie sluchalem az - rather unique , zobaczylem twoj post i postanowilem sprawdzic i stracilem ochote na sluchanie czegokolwiek , wybilo mnie z klimatu , niech ostr nauczy sie rymowac najpierw a potem cos wydaje :lol2: Edytowane 20 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jesli to ma promowac plyte to :lol2: , ten kawalek to syf , i to wybitny :lol2: , wlasnie sobie sluchalem az - rather unique , zobaczylem twoj post i postanowilem sprawdzic i stracilem ochote na sluchanie czegokolwiek , wybilo mnie z klimatu , niech ostr nauczy sie rymowac najpierw a potem cos wydaje :lol2: No coż, ja nie skomentuje, może zrobi to ktoś za mnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Lepiej dla Vakilla, gdyby wydal to co stworzyl na singlu, no gora na maxisinglu. Znalazlem dwa ponadprzecietne kawalki na tej plycie, reszta to slabe tlo. Po Dilated Peoples nie spodziewalem sie niczego nadzyczajngo, wiec sie nie zawiodlem. Z bardziej swiezych produkcji kroluje u mnie El Da Sense z albumem The Unusual. Z samego centrum Bay Area uderza E-40 z dwoma projektami: The Mossie i D.B.'z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Po Dilated Peoples nie spodziewalem sie niczego nadzyczajngo, wiec sie nie zawiodlem.Szczesciarz? [; Co do vakila imo tez nic nadzwyczajnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) a co powiecie o nowym mursie ? produkcja 9th stoi w miejscu moim zdaniem , chociaz ten album tzn advance jak na razie jest lepiej dopracowane to wole jego poprzednia produkcje szczerze mowiac nigdy nie lubilem e40 , i nie dlatego ze uzywa slangu z yay ktorego nikt poza nim nie rozumie bo on go wymyslil :) tylko jego glos jest strasznie denerwujacy , imo No coż, ja nie skomentuje, może zrobi to ktoś za mnie :-P zabraklo ci odwagi albo cos ? :lol2: btw slyszal ktos penuckle - the sun beckons ? debiut mainstream goscia z yay area , albo life - realities of life ? Edytowane 21 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 zabraklo ci odwagi albo cos ? :lol2: Raczej słów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Moja wzmianka o E-40 miala raczej charakter informacyjny, bo ani nie jestem jego fanem, ani nawet nie zaglebiam sie w podobne klimaty. Choc lubie od czasu do czasu posluchac czegos z gangsterska nutka, a sama postac E-40 jest dosc barwna, chocby dzieki wspomnianej przez Ciebie pasji tworzenia nowych slow. Nowego Mursa ani Penuckle jeszcze nie slyszalem, co mam nadzieje wkrotce sie zmieni ;) Edytowane 21 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak juz rozmawiamy o nowosciach to ja nie moge sie doczekac Gnarls'a Barkley'a. Po DangerDoom'ie bylem naprawde rozczarowany i Gnarls'a mialem gleboko w [gluteus maximus], ale po tym juz w mousa nigdy nie zwatpie ;] . To co do tej pory slyszalem to cudo jak dla mnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Raczej słów ;) wiec cierpisz na ta sama przypadlosc co o.s.t.r :lol2: gnarls barkley , kiedy to ma wyjsc ? slyszalem 6 kawalkow bez nazwy z tego albumu , i tylko jeden mi przypadl do gustu ale z tego nie da sie nic wywnioskowac , lubie goodie mob a albumy cee lo podobaly mi sie , wiec jak wyjdzie ten projekt to napewno go sprawdze btw przesluchalem nowego el da sensei , i imo jego poprzednia plyta relax relate release jest o wiele lepsza edit:troche nowosci godnych polecenia Bahamadia - Good Rap Music dobry chill outowy album , Scarface Presents - The Product One Hunid solidny album jak ktos lubi face'a zreszta wszystko czego on sie dotknie jest solidne , to projekt face'a i young malice i wh , jak ktos slucha gangsta rapu to napewno mu sie spodoba Edytowane 22 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 gnarls barkley , kiedy to ma wyjsc ?zmieniaja date, jeszcze niedawno mial byc kwiecien, a narazie jest zapowiedziane na 1 maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 wiec cierpisz na ta sama przypadlosc co o.s.t.r :lol2: Komu jak komu ale najlepszemu polskiemu freestylowcowi raczej słów nie brakuje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Paramedic - "Paramedic" Zakochalem sie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Komu jak komu ale najlepszemu polskiemu freestylowcowi raczej słów nie brakuje [; tak jak brzytwa ostry , plus , modlitwa , rowna sie igla , w stogu siana , nie wiesz moge tak od wieczora do rana , czy od rana do wieczora , sprawa hardkora czy humora , i to ma byc najlepszy freestylowiec ? a to z jego najnowszej plyty 7 ktora przesluchalem przd chwila "buty krawaty caly butik od taty co ziom kupisz pozatym" , hahahaha , gosc rymuje najlepiej/efekt itp , lirycznie ten gosc jest ponizej przecietnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) tak jak brzytwa ostry , plus , modlitwa , rowna sie igla , w stogu siana , nie wiesz moge tak od wieczora do rana , czy od rana do wieczora , sprawa hardkora czy humora , i to ma byc najlepszy freestylowiec ? a to z jego najnowszej plyty 7 ktora przesluchalem przd chwila "buty krawaty caly butik od taty co ziom kupisz pozatym" , hahahaha , gosc rymuje najlepiej/efekt itp , lirycznie ten gosc jest ponizej przecietnej Czesciowo niestety musze przyznać ci racje, jesli chodzi o liryke ostatnie twory ostra sa przecietne, jednak polecam "jazz w wolnych chwilach" i wszystko co bylo przed tym albumem (szczegolnie "masz to jak w banku", tobie z pewnoscia sie i tak nie spodoba ale tam slowa maja glebszy sens ... o robieniu bitow rzeczywiscie jest srednie, duzo lepiej zapowiadalo plyte chociazby wiele drog. To co napisalem nie zmienia faktu ze uwazam OSTRa za najlepszego rapera w Polsce :D Ostr nie moze sie nauczyc robic muzyki - jak napisales, moze jedynie wrocic na dawny poziom, czego mu serdecznie zycze. EDIT: Mowcie co chcecie, ale 7 wymiata, jeden z najlepszych albumów ostrego. @tek9: "dla niektorych ten rap bedzie za trudny w formie" (intro) - widać że tak jest w twoim przypadku, bo jesli o liryke chodzi to jest to świetna płyta ;) Edytowane 4 Września 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) jesli ten album dla ciebie jest dobry lirycznie to mi ciebie szkoda , naprawde :lol2: troche nowosci wyszlo dla kazdego cos dobrego :lol2: nowy bizzy bone , ap 9 , defari , ppl under the stairs , blaq poet , hbms , ghostface , andre nickatina , awol one , juvenile , a-alikes , yak ballz , t.i i nowa mixtape b-reala , exile & lokey i jakis singiel apathy edit: nowy Ras Kass - Revenge Of the Spit wlasnie wyszedl wlasnie to przesluchalem , i mozna juz oficjalnie powiedziec ze ras kazzy fell the fuck off , to juz nie ten sam ras kass , ta mixtape ma za duzo fillerow i chociaz jest lepsza niz institutionalized zawiodlem sie troche :/ , ale nic mam nadzieje ze crooked I - b.o.s.s music mnie nie zawiedzie , bo ras kass sie wypalil :/ Edytowane 1 Marca 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) "7" wg mnie jest slaba, szczegolnie kawalek promo jest strasznie cienki. Ja ze swojej strony polecam tez swieza plytke Bez cenzury- Klasyk. Swietny material. PS: Mozecie mi podac jakis kilku fajnych raperow z francji- narazie co mam ich kawalki to IAM, Fonky Family( swietna plyta z 2006r :) ), NTM i TTC :) Dopiszcie co znacie fajnego :D Edytowane 1 Marca 2006 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 hocus pocus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wlasnie mialem napisać o bez cenzury, bo mialem nagly atak smiechu trwający godzine jak zobaczylem teledysk. Wiekszego szitu dawno nie widzialem :lol: O czym ci kolesie nawijaja? Bezsensowne zdania, byle tylko sie rymowały [; Ledwo dosłuchałem do końca. Chlopaki wzoruja sie chyba troche na niemieckiej komercji - te kominiarki i wogle ;) WWO pograzylo sie do końca. PS Moge sie zalozyc ze tek zaraz napisze ze tu jest dobra liryka w porownaniu z ostrem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Ja sobie wygrzebalem 'swiezy material' wacka i wspominam dawne czasy, ale kogo to obchodzi ? ;]np. mnie :D bo także lubie wracać do dawnych czasów z tą płytką ;) I czekam na drugi materiał waca jak i nową płytke pona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 OT & Obrażanie innych Userów. Wróć za 14 dni tek9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Byl ktos oprocz mnie wczoraj w klubie Punkt na Ostrym? [; Ja jestem pod wrażeniem, szczególnie podobały mi sie freestyle perfekcyjnie wplatane w piosenki :) Btw Oester jest chyba najszybciej mówiącym człowiekiem w Polsce :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Bylem na pierwszym koncercie OSTRego promujacym "7" w Poznanskiej Piwnicy 21. Plyte kupilem nastepnego dnia i musze sie zgodzic z The.Doggfather'em. Zarowno koncert (z "zywym" zespolem "Sofą", oraz świetnym Haemem) jak i plyta sa na prawde na wysokim poziomie. Freestyle jest na najwyzszym poziomie, jest cholernie szybki i co najwazniejsze nie jest zwyklym belkotem! Co do warstwy lirycznej plyty to moja uwage zwrocily storytelingi OSTRego, ktore wyszly mu bardzo dobrze. Przy okazji mam pytanie do tek9 (jak wroci): podaj mi 3 artystow Polskich, ktorych cenisz za teksty. Jezeli nie, to prosze nie wypowiadaj sie o polskich MC, dobrze? Edytowane 12 Marca 2006 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jimson i Ostry to dla mnie dwóch najlepszych polskich MC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...