ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Sorki nie zauważyłem tego posta z Twoimi skrinami :> a spróbuj jak możesz na tych sterownikach co podałem post wcześniej. Ściagne 78.05 jak nadal tak będzie to zobacze z 78.01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Moze przesadzilem z tym silnikiem Q3. Ale te tekstury u ojejku wygladaja banalnie. Mysle ze to kwestia ustawien ze tak ma.Sam zassam zaraz to sie przekonam.Moze "ktos" (czyt. hydro2) kto wczesniej tu napisal ze gra nie lubi NV to prawda :lol: Edytowane 27 Września 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 HAHA no komedia, wiecie co zmieniłem wymuszenie dx7 na YES i jest już ok! n/c. Takie błędy w grze żeby były :o Dostała kopa zarówno wizualnego jak i performance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 PowerSlave jak się nie mylę, to niech zapoda te same skriny co ja i Nierealny i powie jakie ma sterowniki.cos namieszales w sterach - ludzie na nvnews zapodaja screeny i wyglada to tak jak u Nierealnego... wieczorkiem zapodam co i jak na 2x(a64+7800) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 obejzalem filmiki nierealego i klimat gry fajny ale te slajdy, kurde rzeczywiscie niezle tnie, nic zobaczymy jak pojdzie na mojej x800XTPE, bo kurde bez przesady zeby w 1024 z 4xAA 16xAnizo na x800xl tak cielo - to juz poprostu kpina rozumiem gdyby probowal 1280 ale 1024 - toz to przeciez podstawowa rozdzielczosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 obejzalem filmiki nierealego i klimat gry fajny ale te slajdy, kurde rzeczywiscie niezle tnie, nic zobaczymy jak pojdzie na mojej x800XTPE, bo kurde bez przesady zeby w 1024 z 4xAA 16xAnizo na x800xl tak cielo - to juz poprostu kpina rozumiem gdyby probowal 1280 ale 1024 - toz to przeciez podstawowa rozdzielczosc 1671253[/snapback] gra chodzi trochę szybciej :) niz na tych filmikach. polowe fps zabrał fraps przy zapisywaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Sorki nie zauważyłem tego posta z Twoimi skrinami :> a spróbuj jak możesz na tych sterownikach co podałem post wcześniej. Ściagne 78.05 jak nadal tak będzie to zobacze z 78.01 1671235[/snapback] http://img366.imageshack.us/img366/8301/shot00088gw.jpg http://img366.imageshack.us/img366/5836/shot00093qe.jpg http://img366.imageshack.us/img366/4716/shot00107oy.jpg na takich ustawieniach jak na Twoim screenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) No napisałem już, że włączyłem wymuszanie dx7 i zadziałało :o tzn ładniej wygląda i szybciej chodzi. Ale jeszcze nie jest to co na waszych skrinach dokładnie. Nie wiem zainstaluje te 78.05, zobaczcie na skriny. DX7 wymuszone LOL. Dziwne rzeczy sięe dzieją. Aha i gra teraz chodzi płynniutko. Nic nie skacze. Normalnie jaja. Jeszcze zobacze na tych drugich sterach czy też jak dam wymuszenie dx7 to się włączy w dx9. Update: Zainstalowałem 78.05 i to samo, muszę wymusić dx7 żeby działało dx9 LOL, może to wina dema ? :o tak czy siak jak włącze dx7 gra wygląda ładnie i chodzi płynniutko, zero zwolnień. Edytowane 27 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 ojejku mam dokładnie ten sam problem co ty bez wymuszania dx7 tekstury sa strasznie rozmazane po wymuszeniu sa ok. Poradziles juz cos na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 niestety jak właczasz wymuszenie dx7 to naprawde jest dx7 przypatrz się że nie masz niektórych efektów np rozgrzanego powietrza itd , czapki na żołnierzach gożej wygladają bo nie ma shaderów ale textury lepiej wygladają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 to normalne ze z wymuszonym dx7 chodzi plynniej, ale za to nie masz polowy efektow dx7 pewnie bedzie przydatny na multi gdzie liczy sie predkosc nie jakosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Jak widzicie skus ma to samo. No tak ale wygląda to lepiej niż bez wymuszenia dx7 :o Jak wymusze to cienie znikają no i te efekty z dx9 więc na pewno to dx9 nie jest. Ja nie wiem co jest grane, żenada!!. skus jeszcze sobie z tym nie poradziłem, nie wiem może 78.01 pomoże bo PowerSlave'owi działa ale on ma 6600 a my 6800. btw. Jak pewnie się uda włączyć z normalnymi teksturami bez wymuszania dx7 to pewnie będzie jeszcze gorzej chodził niż z rozmazanymi. A z nimi już jest beznadziejnie. Edytowane 27 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 pewnie nie jestesmy sami, napewno dostana od graczy informacje o tym i poprawia to w full, moze niech wypowiedza sie inni posiadacze 6800 czy u nich jest tak samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 NIe wiem niech się wypowiedzą, ja mam dosyć, leje na to ciepłym moczem. Ja na Waszym miejscu jak to tak chodzi w dx9 to 100x wolałbym wymusić dx7 i grać z przyjemności z płynniutką animacją niż mieć haze effect itd :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Dzisiaj przetestuje na tym co mam w podpisie i zobaczymy , chociaz po tym co czytam to qde nie zapowiada się na rewelacje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Niedlugo bedzie :D Wstalem a tu taka nowosc :wink: Speed nie najgorszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Chwalipięta :| ...:P Wracam ze szkoły a tu niespodzianka...kolejne (po BiAEiB) prawie 700 megowe demo...i sądząc po waszych komentarzach kolejne rozczarowanie :|... ale za 30 min się ściągnie to obadam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 ja mam to samo co ojejku. stery 71.89 GF 6800 i tekstury wygladaja masakrycznie chu.. !!!! istna paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 hmm, to jest nas juz 3 i kazdy z nas ma 6800 - ee tam zbieg okolicznosci :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) No i mamy powtórkę z rozrywki. Po ściągnięciu dema BF2 (a zmuszony byłem grać w to na notebooku z podpisu, frajda niewielka) też trzeba było mieszać sterami jak głupi, byleby tylko gra zadziałała i jakoś wyglądała. Teraz CoD2 i znów seria 6x00 i stery do niej dają ciała. Jak tylko sciągnę to demo to prześlę je na notebook'a i porównam z tym co zobaczę na x800xtpe. Dobrze, że przy tych problemach z driverami 6800 służy mi tylko do wyświetlania tabelek w excel'u ;) Edytowane 27 Września 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 to samo co ojejku. Stery 78.01. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 stery 77.56 , 78.01 , 78.03 ,78.03 modyfikowane , 78.05 , 78.05 modyfikowane to samo textury kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 U mnie to samo na 6600GT tekstury do d...y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 czyzbym byl jedynem szczesliwym posiadaczem gf 6xxx ktory ma normalne tekstury ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a u mnie na fulaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a u mnie na fulaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 1671580[/snapback] daj screeny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 może tylko na gf6 na agp tylko takie rzeczy się dzieją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) U mnie - ForceWare 77.77: DirectX 7: ------------- DirectX 9: ------------- Cokolwiek wygląda to dziwnie, najlepiej demo przejść na DX7 i DX9, bo w innym wypadku nie zobaczy się wszystkiego... Na DX7 mam średnio 75FPS, a na DX9 od 15FPS do 35FPS. Jeśli mam być szczery to leje na te efekty, których i tak jest jak kot napłakał, nie kosztem ok 40FPS (!). Gra nie warta świeczki, jeśli tak będzie w full wersji to DirectX 7 ROX! :D P.S. Niech zrobią FEAR-a z opcją DX7, pewnie efekt będzie podobny, a speed wzrośnie x3. Edytowane 27 Września 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Enooo, cos jest ewidentnie zwalone z demkiem albo z NV ! Watpie, ze to drugie wiec czekajac na full miejmy nadzieje, ze sie wyjasni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mówiłem Boxster :] że 100x lepiej na dx7 grać bo jest ultra płynnie :=) Przynajmniej Ty się ze mną zgadzasz :P Kaeres u Ciebie też tak ? jak widzisz, dużo osób to ma, więc nie ja mieszałem w sterownikach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...