Skocz do zawartości
killua

Mój Asystent

Rekomendowane odpowiedzi

Uczciwie: tak nas też to wkurza.

Niestety to jest spowodowane tym, że Invsion przygotowując strukture do plików tłumaczeń nie przewidział, że są takie dziwne języki gdzie np odmienia się rzeczowniki. Jasne możemy to poprawić, pewnie kiedyś to zrobimy, ale nie jest to priorytet bo wymaga znaczących zmian w oprogramowaniu forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może wystarczy zamienić "brak" na "zero"? Zero z nich <--- chyba brzmi lepiej, nieprawdaż?

Chyba że w innym miejscu forum będzie głupio brzmieć? Nie znam się na strukturze ipb :| .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z FF nie korzystam, więc nie pomogę :( Może zapytaj w jakimś temacie o FF na oprogramowaniu lub na sieciowym oprogramowaniu.

Mogiel tak się składa, że kiedyś miałem ten sam problem i szukałem rozwiązania. W końcu mi się udało i teraz cieszę się, że mogłem Ci pomóc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi np. klikając na asystenta na stronie glownej forum wyskakuje to okienko ale zamiast asystenta otwiera sie ponownie w nim strona glowna forum... musze wejsc do jakiegos dzialu i kliknac wtedy. mam FF

1414248[/snapback]

Tak sie nieraz dzieje w FF. Bardzo rzadko, ale jednak. Raczej nie jest to spowodowane jakimis zmianami opcji, bo caly czas wszystko mam tak samo, a jednak trafia sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie nieraz dzieje w FF. Bardzo rzadko, ale jednak. Raczej nie jest to spowodowane jakimis zmianami opcji, bo caly czas wszystko mam tak samo, a jednak trafia sie.

1414759[/snapback]

Mi sie tak dzieje zawsze, ale powiedzmy ze to nie jest blad o wysokim priorytecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi