Koowi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zakupiłem sobie dzisiaj te Reeboki DJ i fajnie błyszczy ten czubek buta :) Takie elo muodzieżowe te butki :P Akurat dziś trafiłem na duuuużą przecene tych butków o całe 60 zł taniej zapłaciłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Moja kobieta ma identyczne tylko że białe z szarym nosem. Będziesz z nich zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 poca a te buty się pastuje jakąś pastą czy nie należy tego robić ? Babka w sklepie powiedziała , że nie należy ich prać ale nie zrozumiałem jak mówiła o pastowaniu hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie wiem jak wy, ale ja pastuje wszystkie buty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 poca a te buty się pastuje jakąś pastą czy nie należy tego robić ? Babka w sklepie powiedziała , że nie należy ich prać ale nie zrozumiałem jak mówiła o pastowaniu hehezadnych butow nie mozna prac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Czemu? Ja moje Najacze zamszowe piore i jakoś nic im nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a mi w moich cudownych, zamszowych butkach w czupkach obydwu butów zrobily się dziury. Reklamowac to ? (Buty mają 3-4 miesiące) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 A masz coś do stracenia? Jasne, że reklamuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Jak tak patrze za okno to zaczynam sie zastanawiać po co kupiłem wysokie trapery <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Hm mamy lato w zimie takze potrzebuje adidaski.. Zawsze kupowalem czarne, ostatnio juz szare/kremowe, a teraz mi sie spodobaly biale ;] Niestety na Lacoste mnie nie stac, z reszta u nas i tak ciezko je dostac. Upatrzylem sobie nike na rzepy na allegro, ale obecnie mam tylko ok 180zl na buty takze wypatrzylem Cormaxy: http://allegro.pl/item145456493_nowy_model...rozmiar_45.html http://allegro.pl/item146407351_nowy_model...rozmiar_45.html http://allegro.pl/item148599996_cormax_06_...rozmiar_45.html Tylko teraz juz nie wiem, ktore wziac. Te 1 wydaja mi sie bardziej normalne, a te 2 i 3 bardziej na deske.. przewrazliwiony jestem? Pomozcie wybrac :) Jednak sie wstrzymalem jeszcze i dozbieralem pare zł i obecnie zastanawiam sie nad: http://allegro.pl/item148746848_nike_club_...we_okazja_.html i http://allegro.pl/item149890797_nike_court..._megasport.html osobiscie bardziej mi sie podbaja te 1, ale one sa niby do chodzenia.. Ciekawy jestem jak z trwaloscia obu par i wasza opinia ktore lepsze ;) Pozdrawiam. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 zobacz jak w realu te buty wygladaja... bo jak dla mnei porazka szczegolnie to jak wyglada hmmm ta guma wokól buta ( czesc podeszwy xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 AGR - Jeśli mogę coś zasugerować - poszukaj takich samych - tylko, że Converse'a. Będą może o 30-40 PLN droższe - ale wg mnie warto dorzucić te kilka złotych. Biały + rzepy - syci. Nie mówiąc o Lacostach, które wymiatają najbardziej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 b/k u sie pwooli lato konczy i zima ma przyjsc a ci szukaja letnich butow :D a moze takdoradzicie cos na zime? jakies ładne trepy, byle nie glany :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Z zimowymi jest po-raż-ka. Nic nie ma. Trapery, takie "piaskowe" CAT'y - są tragiczne. Nic innego nie znalazłem na zimę do warunków w PL. Ciężko coś znaleźć fajnego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 a. Trapery, takie "piaskowe" CAT'y - są tragiczne.Eee tam, przesadzasz, normalne klasyczne buciory. Nie jest to może nic odkrywczego, ale przecież wykonanie fajne, wygląd normalny, bez ekstrawagancji. Jesień/Zima/Wiosna są ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Wybacz, nie ma Pumy Ferrari Winter ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 No niestety nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 witam. co myślicie o NPC Insigina Tumbled: potrzebne są mi zwykłe buty do chodzenia, czarne (:D), bez jakiś dziwactw i najważniejsza - tanie. te mam wyczajone w sklepie internetowym na 159zł (promocja), podczas, gdy w sklepie stoją coś koło 220zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Hmm... Mam identyczne buty, tylko, ze UMBRO. Prawie jak z jednej fabryki. ;-) Moje nie są zbyt trwałe. Rozwaliłem sobie ten materiał za piętą i podeszwa rozkleja się na środku. Oddałem je do szewca. Zapiętka zrobiona ze skóry się trzyma, ale podeszwy po tygodniu znowu zaczęły się rozklejać. Myślę, że but się nie rozleci, ale na pewno szpara między podeszwą i resztą buta piękna nie jest. Mimo to lubię te buty właśnie ze względu na wygląd. Moim zdaniem są piękne. Te reeboki też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 jako że moje poprzednie halówki dopełniły żywota (aż pół roku wytrzymały :D ) zainwestowałem w nowe: PUMA V5.06 Poprzednie były ciemne, czas na jasne ;) mam nadzieję że wytrzymają dłużej niż moje typowe halówki (tak ok pół roku każde firmowe), mimo że gram w piłkę w klubie to uważam że powinny być bardziej trwałe :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Oto kolejne fajne buciaki, tóre znalazłem w kolekcji Fall/Winter 2006 - tym razem ZARA: Sycą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 tak ok pół roku każde firmowe co to za halówki firmowe co pół roku wytrzymują ? :\ ... a te Pumy troszkę mi starsze modele Adidasa z serii F przypominają (ukryte sznurowadła)... Dobrze że mają przód szyty...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) witam. co myślicie o NPC Insigina Tumbled: [/url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/79219391e995e99e.html][/url] [/url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29cc9f392e953940.html][/url] potrzebne są mi zwykłe buty do chodzenia, czarne (:D), bez jakiś dziwactw i najważniejsza - tanie. te mam wyczajone w sklepie internetowym na 159zł (promocja), podczas, gdy w sklepie stoją coś koło 220zł. Miałem je na nodze :D, chciałem se kupić, ale stały 250zł :oops: . Buty naprawdę fajne :-P . Daj link do tego sklepu :> . Edytowane 16 Grudnia 2006 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zimy ni ma, a ja zakupiłem takie oto cudo: Caterpillar Second Shift Teraz żałuję, bo mogłem brać: Nike Air Karst :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Cat i Nike to jak Rolls Royce i Ferrari. Teoretycznie Ferrari wszyscy znają i w ogóle, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 W sumie Nike mi sie bardziej podobają wizualnie, ale co do jakości i wykonania to nie mam żadnych złudzeń... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 MiMa: http://www.citysport.com.pl/index.php?page...=22&from=36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dla oszczędnych - taki sam but - tylko bez "Najka" albo "Cat'a" - w Deichmanie - kosztuje 149 PLN. Identyczny, leży tam samo i tak samo wygląda. Polecam się przejść. Jakość wykonania - ta sama tajwańska/chińska/turecka fabryka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dla oszczędnych - taki sam but - tylko bez "Najka" albo "Cat'a" - w Deichmanie - kosztuje 149 PLN. Identyczny, leży tam samo i tak samo wygląda. Polecam się przejść. Jakość wykonania - ta sama tajwańska/chińska/turecka fabryka ;] Guzik prawda ;] Co do jakości Cat'a to się w żadnym wypadku nie zgodzę, co do Nike to będę bardziej ostrożny. Widziałem kiedyś na Discovery jak składają Cat'y. "How it's made" [; Takim butem można skopać dresa, ma przód wzmocniony blachą :lol: Poza tym wiadomo, gdzie tych butów się używa. Wiadomo też, czym firma Cat się jeszcze zajmuje, a raczej co jest fundamentem firmy. Najwyższej jakości sprzęt do robót wszelakich. Od mini walców do monstrualnych koparek, dlatego tym bardziej się nie zgodzę ze stwierdzeniem, że "taki sam but" kupisz w Deichmanie ;] Dostajemy także certyfikat ;] SR i OR [; Slip Resistant i Oil Resistant :) Tego drugiego wolę nie sprawdzać, ten pierwszy zaś działa znakomicie, sprawdzane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Huehehe. Co do jakości Catów. Po roku, mam idealne wkładki (antybakteryjne, różna miękkość, strefy itp.) i idealne sznurówki (łącznie z zakończeniami). Wybaczcie, ale w Nike, Adidas, Puma - te dwie rzeczy są zazwyczaj tandetnie wykonane, i się sypią. Podeszwa - mam adidasy, szyta do buta. :lol: To jest nie do zjechania, mają rok - jak nowe. Caterpillar, co prawda ma fatalną nową kolekcję i zawalił sobie tym trochę moim zdaniem, ale jest to trochę inna kategoria butów. Tak jak buty turystyczne - nie musi ich reklamować 50cent (pozdro reebok) żeby ktoś to kupił, bo jakość jest oczywista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...