Gość Soker Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grona szczęśliwych? posiadaczy XO ;) Proszę zobaczyć jakie Wii malutkie :lol: Mój nick: DustySoker :lol: Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zmieniasz zdanie jak choragiewka na wietrze. ;] Wii - wielkosc adekwatna do tego, co oferuje. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 brać ?? okazja życia :D zamówiłem tu pisze że muszą mi sprzedać za tą cenę Czy ja slepy jestem czy tak okazja jest jakas lipna? Na Allegro sa po 125 PLN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 0048 to jest poprostu kierunkowy do Polski :-) ze stacjonarnych sie kreci 00 a z komorek + i to tyle jak ktos w polsce to pomija to 48 (czy wy niewiecie jaki jest kierunkowy do ojczyzny??????????????) Wykres w Polsce numer 0080... to zobaczysz, gdzie Cie wysle ;) Jak pracowalem w Erze, to bylo sporo reklamacji od ludzi z heyah, ktorzy wysylali SMS gdzies do Afryki na numer zaczynajacy sie od +88 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) ja nie kaze krecic 00800 mowie ze 00 zastepuje + w telefonowaniu a ten numer pokazuje jak zadzwonic do polskiej infolinii z zagranicy :)) Labe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszytsko ok poprostu kupiles pada przewodowego a nie xboxa LOL :-)))))))))))))))))) Edytowane 9 Stycznia 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 brać ?? 2461605[/snapback] Czy ja slepy jestem czy tak okazja jest jakas lipna? Na Allegro sa po 125 PLN. sorry ale nie moge sie powstrzymac!!!! hahahahhaahahahahahahahaahhahahah!!!!!! PS. zawsze mozesz powiedziec ze kupiles sobie pada do kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 brać ?? okazja życia :D zamówiłem tu pisze że muszą mi sprzedać za tą cenę Hahahaha Zaraz chyba umre! :D BTW: GoW i PGR3 już do mnie leci :) Mam nadzieję, że w weekend spotkam się z kimś na jakaś partyjkę? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nuras_en Jak chcesz możemy razem przejść GoW w co-op na hardcore i insane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 nuras_en Jak chcesz możemy razem przejść GoW w co-op na hardcore i insane ;)Nie ma sprawy :P Chodz na początku będzie ciężko :) Zapisałem sobie Twój XbL więc w razie co sie odezwe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 okazja życia xD zgon xD :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://www.ebzzo.pl/category/151_291,kontr...er_konsole.html Xboxa to oni mają ale po 1100zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Orientuje się ktoś gdzie w Krakowie można w miarę tanio zmienić firmware napędu? Niestety trafił mi się ms28, a to jak wiadomo w połączeniu z nforce 4 nie przechodzi :/ Na dniach jeszcze spróbuję na Asrocku, miał ktoś jakieś doświadczenia z przerabianiem na ULI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) brać ?? okazja życia :D zamówiłem tu pisze że muszą mi sprzedać za tą cenę No jak muszą to muszą :lol2: :lol2: Ja bym sie kłocił o mały rabat nawet jeszcze :lol: Heheheheeheheh nieźle odwaliłeś ;) Nie powiem. Dobra koniec żartów ;) Kameo WYMIATA. Grafika jest naprawde cudowna. 3dmarki moga się schować. Choć jak zobaczyłem i pograłem to od razu mi przyszło na myśl Nature z 2003, 2005 Ściągnąłem demko Ninety Nine Nights (N3). Hmmm nie powiem fajna rzeźnia. Zero zwolnien, a na ekranie MASA przecwiników. Ale czy warta zakupu? Raczej nie ;) Bym pograł jeszcze ale dziś na 9.00 do pracy trzeba iść :P Aha i jeszcze jedno :P Komp jako sprzęt do grania dla mnie już NIE ISTNIEJE i nie dostanie ode mnie już złamanego grosza B-) Czuję się taki wolny ;) No i kończąc mojego nocnego posta. W końcu pod jaki numer dzwonić ze stacjonarnego bo namieszaliście, że hohho. Bez zadnego 0? Czy z jednym 0? Edytowane 10 Stycznia 2007 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 ale dałem plame :cry: ale oni to źle opisali powinni napisać że to joypad bezprzewodowy do konsoli xbox 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 No i kończąc mojego nocnego posta. W końcu pod jaki numer dzwonić ze stacjonarnego bo namieszaliście, że hohho. Bez zadnego 0? Czy z jednym 0? kurde ile razy mam podawać ten numer? pisałem go chyba ze 3 razy 00800 441 17 96 cytat z forum psx extreme napisany przez hiv Hej! Przygotowałem garść ważnych informacji dla użytkowników X360 – rzecz o reklamowaniu i serwisie konsol. W przypadku awarii sprzętu w ciągu 14 dni od daty zakupu konsoli X360 możesz zgłosić się bezpośrednio do Sprzedawcy (czyli w miejscu, gdzie kupiłeś konsolę) w celu oddania, zareklamowania towaru lub wymienienia na nowy (w zależności od opcji przewidywanych przez Sprzedawcę). Klient musi oddać Sprzedawcy konsolę w oryginalnym opakowaniu wraz ze wszystkimi akcesoriami wchodzącymi w skład zestawu (zasilacz, kable itd.). Po upływie 14 dni od daty zakupu konsoli, Klient powinien skontaktować się telefonicznie z Xbox Helpline (Polska): 00800 441 17 96 (połączenie bezpłatne z tel. stacjonarnego, nie dotyczy połączenia z tel. komórkowego), aby zarejestrować swoją konsolę X360 w celu aktywacji gwarancji (wymagane jest podanie numeru seryjnego konsoli) oraz zgłosić usterkę. Centrum Pomocy Technicznej firmy Microsoft w trakcie rozmowy z klientem postara się: a) zdiagnozować problem; b) ustalić, czy problem dotyczy sprzętu, akcesoriów czy oprogramowania; c) jeżeli okaże się to konieczne - zorganizuje kuriera, który odbierze konsolę od klienta i dostarczy do serwisu, gdzie konsola zostanie naprawiona, a po serwisowaniu dostarczy ją z powrotem do klienta. Koszt przesyłek pokrywa Microsoft. Po zgłoszeniu usterki i zapadnięciu decyzji o wysłaniu konsoli na serwis, klient otrzyma e-mailem kod kreskowy do wydrukowania lub drogą pocztową gotowy, wydrukowany kod kreskowy w celu naklejenia go na list przewozowy firmy kurierskiej. Klient może sam zamówić kuriera po otrzymaniu kodu kreskowego i uzgodnić dokładną godzinę odbioru przesyłki, nr tel. (0-22) 650 16 61. W przypadku serwisowania akcesoriów lub wymiany uszkodzonych gier Microsoft Games Studios klient pokrywa koszty przesyłki. Klient musi odesłać do serwisu konsolę w oryginalnym opakowaniu wraz ze wszystkimi akcesoriami wchodzącymi w skład zestawu (zasilacz, kable itd.). Naprawa serwisowa jest realizowana w czasie 3 tygodni. W przypadku gdy Klient dokonał zakupu konsoli zagranicą i posiada ważny paragon/rachunek – powinien zadzwonić bezpośrednio na numer Xbox Helpline (Polska) 00800 441 17 96, aby aktywować gwarancję. Klient posiadający uszkodzoną konsolę kupioną zagranicą (z aktywną gwarancją) powinien liczyć się z tym, że może ponieść koszty wysyłki konsoli do serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dzisaj kumpel kupił oryginalny kabel VGA microsoftu i ma do wyboru (o ile wszystkie dobrze pamiętam) 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x720, 1280x768, 1280x1024, 1360x768, 1920x1080. Ogólnie na LCD będzie kupa. CRT był by w sam raz. ;) A teraz pytanie do speców. Czy TR:L Demo działa tak samo szybko jak pełna wersja? Pytam dla tego, że dzisiaj grałem w demo i cięła niemiłosiernie w 720p. Przecież to chodzi gorzej od pecetowej wersji? :) Chyba PawełDK zapierał się, że ta gra chodzi super płynnie ale jak widać to pojęcie względne. :) Zjechałem do 640x480 po VGA i gra dostała kopa. Chodziła płynnie ale co z tego jak obraz był lekko mówiąc kiepski. Więc jak to jest z tą pełną wersja? Na trailerach czasami też cięło więc chyba różnicy wielkiej nie ma? Nie przypominam sobie bym coś takiego pisał. Ale dyskutując na temat TR:L wtrącę coś od siebie. Rzeczywiście po kablu VGA gra nie chodzi ultra płynnie, widać zwolnienia. Kiedyś sprawdziłem tą gre po kablu Component i się okazało, że działa płynniej. Ogólnie gra jest spierdzielona (engine) zarówno na konsoli jak i Pc. Na sprzęcie z podpisu z włączoną opcją Next Gen gra cieła niemiłosiernie. Co do rodziałek to ja mam ustawione w dashu 1366x768 i gry są bardzo ładnie skalowane do tej rodzielczości. Wszystko jest wyraźne i ostre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hej chlopaki czy przypadkiem dash wam sie wczoraj niezaktualizowal ?? niemam chwilowo xo (jest u Juchego) ale slyszalem ze wczoraj byla jakas niespodziwana aktualizacja ?????????? komus sie zassala ???? cos zmienia ???? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Wcześniej grałem na componencie i było tak samo. Dopiero po zjechaniu z rozdziałki po VGA gra dostała kopa. U mnie na piecu gra działa wyraźnie szybciej co nie zmienia faktu, że i tak czasami przyrywa. Paranoja. Zrobili grę, która na piecu działa lepiej niż na konsoli? :) To chyba jedyny taki przypadek. :) PS. U mojego kumpla wczoraj ok. 14 się zaktualizował. Co zmienia to nie wiem, bo bawiłem się tylko 20min. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 kojak_ct na 100% u mnie TR:legend działa płynnie, nie ma żadnych najmniejszych zwolnien, nawet przed chwilą dla pewności sprawdzałem demo. Nie wiem dla czego u was przycina :cry: mam ustawione 720p po komponencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Hej chlopaki czy przypadkiem dash wam sie wczoraj niezaktualizowal ?? niemam chwilowo xo (jest u Juchego) ale slyszalem ze wczoraj byla jakas niespodziwana aktualizacja ?????????? komus sie zassala ???? cos zmienia ???? pozdrawiam no był :) Toshiba-Samsung TS-H943 MS28 Firmware 5.1C na pokładzie i wszystko po update działa ok (kopie i LIVE) zmiany jakie wprowadza update do ver 2.0.4552.0 są na chwilę obecną nieznane lol Edytowane 10 Stycznia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) cavarr: te zmiany o ktorych piszesz są z zeszłorocznego apdejta :) http://www.xbox.com/en-US/community/news/2...-autoupdate.htm ahhh wyedytował ;) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Rockers. To co może być? Konsola jest nowa. Ma 3 tygodnie, nie przerabiana, nie wygląda na uszkodzoną, wszystko działa jak należy. Na componencie skończyłem całe demko i cięło niemiłosiernie. Wczoraj kumpel dostał kabel VGA i dopiero przy 640x480 było dobrze. Nie mam pojecia o co biega. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) to do wymiany konsolka :-) moze sie cos przegrzewa ??? GPU ??? ...................albo glupie demo jakos zle chodzi. pozdro 4@ll Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) znajomy ma wrecz odwrotnie na 720p gierki lataja a na zwyklym tv chodza o polowe wolniej :P ale to chyba "normalne" konsola z 2005 z pierwszych partii .. NME na pokladzie Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 no ja mam tak samo, na 720p gry chodzą płynniej niż na 480i, to dlatego, że gry są pisane własnie pod 720p i przeskalowanie ich do niższej rozdziałki zabiera dodatkową moc konsoli. Ostatnio nawet na gg dyskutowałem z juchym o tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 A czy ktos wie gdzie moge kupic zdrapke na 12 miesiecy do XBL? Wszedzie tylko wersje 3 miesieczne po 60 z hakiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://robson.pl/index.php?p=16&id=3404 za 199zł lub napisz do kolesi z allegro http://a.gery.pl/search.php?closed=1&s...2+miesi%C4%99cy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) x360 z HDMI to niby bzdura jednak Plotki o wersji Xboxa 360 z portem HDMI skomentował Chris Satchell z Microsoftu. W tej chwili, wszystko co mogliście zobaczyć, pochodzi najprawdopodobniej z czasów naszych eksperymentów w Redmont, nie ma nic wspólnego z prawdziwy produktem, którego istnienie mielibyśmy za moment oficjalnie ogłosić - powiedział w wywiadzie dla GameSpotu. Amen. =( Edytowane 10 Stycznia 2007 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Amen! Oby mniej takich plot! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 jeszcze troche i dogonimy ilosc postow ps3 :-) pozdro 4@ll Wlasnie wrocila do mnie moja konsolka od Juchego :-) me happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...