Skocz do zawartości
k2

Star Wars: Empire At War

Rekomendowane odpowiedzi

Gość futureeman

zawiesiłem się w misji 3:

Użyj bombowców Y-Wing do neutralizacji transportowców a następnie ... do przechwycenia więźniów (dokładnie tego zadania nie pamiętam), ludzie o co tam chodzi, jak zneutralizować te transportowce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znowu stanolem "rebelia" zdziebko dalej :/ Nie moge sie dostac do planetki na ktorej mam pokonac pirata i odebrac mu plany / czy inne informacje. Zdobylem Kaut, Kassyk i dalej kupa, zawsze dostaje na orbicie, flota idzie z drzazgi. ma ktos jakis pomysl??

btw: Niszczyciel gwiezdny roxx :]] ale gwiazda rozczarowuje, myslalem ze bede mial nad nia jakakolwiek wladze, a tu tylko dzwigienka strzelaj z dziala :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość futureeman

Użyj specjalnego ataku Y- Wingów do unieruchomienia transporterów.

ale jak to zrobić, jakimi przyciskami, czy mam w nich szczelać ? (raczej nie bo wtedy misja będzie nieudana jak zniszczę transportowiec)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Specjalne ataki aktywuje się poprzez tą ikonkę, która pojawia się przy symbolach danej eskadry statków (dół ekranu). Jak już wybierzesz atak specjalny, to jasne, że masz strzelić, zatrzymasz tym samym transportowce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość futureeman

wszystko dobrze robiłem ale zaciskałem prawy przycisk myszy zamiast lewego (przyzwyczajenie po innych rts-ach) a misję przeszłem w niecałe 5 minut jak się skapłem jak używać ataku specjalnego

Edytowane przez futureeman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam a nie jestem fanem SW, baaa powiem wiecej jestem fanem Star Treka :wink: a i tak polecam te gre, z prostego powodu: jest swietna.

PS: przeszedlem najpierw po stronie imperium a teraz przechodze rebelia.

PS2: troche mi brakowalo (po stronie imperium) misji, w której mialbym za zadanie obrone gwiazdy smierci przed rebelia :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie wedlug mnie ten poziomy technologiczne slabo rozwiazali. Spodziewałem sie jakichs badan technologicznych,(drzewko a'la te w earth 2150) a tu kiszka. Zdziwiłem sie gdy kolejny poziom odblokował mi sie po przejsciu misji :/

Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczas grania w trybie galactic conquest wejscie na wyzszy poziom technologiczny po stronie imperium to "zbudowanie" loga imperium a po stronie rebelii ukradzenie robotami wszystkiego co jest do ukradzenia (chodzi o technologie oczywiscie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra...

włączam gre, podjarany czekam, pokazuje sie okienko z napisem Star Wars Empire at war i od razu po pokazaniu tego gra wyłącza sie:/

meine komp to :

p4 3ghz

Geforce Fx5500

512 ram

nie mialem takich problemow z innymi grami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi