C!@zzz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 widzieliście nowa miss eurpy z niemiec (zapodaj ktos zdjecie bo ja nie znalazłem). Według mnie to strach na wróble !! z firgury niezła ale jak patrze na jej twarz to nie dobrze mi się robi. No może przesadzam troche ale tak czy siak ONA JEST BRZYDKA. Stukroć ładniejsza była repreztantka Armeni. Od tej niemki to 70% polek są o wiele ładniejesze. Według mnie staszydło co otym myślicie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Ej, po prostu jak widzialem jakie kaszaloty doszly do finalu to tylko licytowalismy, ktora najwiecej kabla sie naobierala. Takie fajne dziewczyny w polfinalach poodpadaly, ze szkoda gadac co to byl za konkurs. Oczywiscie wszystkie te kobiety sa nieprzecietnie ladne ale napewno Niemka nie zasluzyla nawet na polfinal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 geee ona wygrala miss euro 2k5?? kto zasiadal w jury i dlaczego byli pijani?? nie wiem czemu ale kojazy mi sie z polowa lat 80-tych.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Kolejny wytwór republiki federalnej niemiec ... Masakra ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 ja jak ją widziałem pierwsze co mi przyszło do glowy to jakaś stara baba po 40 która prowadzi ten program a tu te monstrum ma ponoć 20 pare lat już predzej był umierzył ze moja babacia ma 26 lat niż to coś a kandydatka z armeni to poprostu było cudu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 tragedia............... Polka była tam ? takiego czegoś bym przez eliminacje nie przepuscil, juz ladniejsze u mnie w szkole sa, choc o wiele mlodsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 To to wygrało ten konkurs ? :| Brzydka jak noc... ;] Wyglada na lekko 35 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 tragedia............... Polka była tam ? takiego czegoś bym przez eliminacje nie przepuscil, juz ladniejsze u mnie w szkole sa, choc o wiele mlodsze... 1329612[/snapback] Fastly u mnie tez... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 łażąc dzis po centrum widziałem z kilkaset ładniejszych co 2 jest ładniejsza w naszym kraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Bo Polki są najładniejsze ;] ... i nie ma ..ja we wsi :D Edytowane 15 Marca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 masakra.... za Odrą żony nie szukajcie.... !!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a mnie tam sie ona podoba 1) kiepskie zdjęcie 2) o gustach sie nie dyskutuje 3) polki najpiekniejsze owszem - ale tegoroczna miss polonia nie jest w moim typie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 tragedia............... Polka była tam ? takiego czegoś bym przez eliminacje nie przepuscil, juz ladniejsze u mnie w szkole sa, choc o wiele mlodsze... 1329612[/snapback] Gdzie chodzisz do szkoły? ;]..chętnie poznam te dziewczynki o, których mówisz sasasa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 a mnie tam sie ona podoba 1) kiepskie zdjęcie 2) o gustach sie nie dyskutuje 3) polki najpiekniejsze owszem - ale tegoroczna miss polonia nie jest w moim typie chyba masochista. W sumie taka baba do sadomaso dobra nawet bicza nie potrzeba a boli :lol: :lol: :lol: mała przesada no ale według mnie jest brzydka tylko z figury ujdzie. w sumie torba z mcdonalada na głowe i jedziemy :lol: :lol: :razz: :lol: :lol: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Konkurs był we Francji. Francja i Niemcy dobrze ze sobą żyją. Francuzka była która? Druga czy trzecia? W każdym razie bardzo wysoko. A miss z Armeni to sorry, ale taka anorektyczka powinna wygrać? :blink: Wiem, o gustach się nie dyskutuje. Były o wiele ładniejsze misski, które odpadły bardzo szybko. Ot kolejny konkurs strasznie komercyjny...na codzień można spotkać o wiele piękniejsze, o czy większość na pewno wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 nic nie warte takie zawody , skoro takie panie wygrywaja ... szkoda gadac ... a moze nasze gusta sa skrzywione ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 jak napisał Crosis, francja i niemcy... toż to czysta polityka. pokażmy jak bardzo kochamy się nawzajem i jak bardzo mamy innych w [gluteus maximus], nawet w głupich wyborach miss... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 chyba masochista. (...) mała przesada no ale według mnie jest brzydka tylko z figury ujdzie.(...) 1329759[/snapback] hehe nie maso tylko człowiek o innym guście :blink: na obrazkach to sobie można popatrz na miss europy 2001 i co może być gorzej ?? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 heh posiedziec pare minut na deptaku i znajde kilka ładniejszych chcoiaz zeby znalezc jeszcze o takiej figurze to trzeba by troszke posiedziec ale zeby znalezc piękną i inteligentną to czasmi całe życie mozna szukać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 i nie znalezc ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 można porównać bo daję zdjęcie grupowewszystkich finalisek i chyba najładniejsza polka i finka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Moim zdaniem najladniejsze sa czeszka i greczynka. Na drugim koncu skali Litwa i Bialorus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Rosjanka ciekawie wyglada, ach ten szeroki usmiech - troszke mnie to rozbawilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 moze to kwestia gustu ale imo Łotwa, Bulgaria i Malta pomylily impreze, Szwecja powinna uwazac na silniejszy wiatr, Rosja... boje sie ze kogos zaraz ugryzie( bez :lol: skojazen ) a reszta ujdzie. Finlandia i Islandia sa nawet OK. wiec dlaczego NIEMCY wygraly?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) Moim zdaniem najladniejsze sa czeszka i greczynka. Na drugim koncu skali Litwa i Bialorus :) 1330515[/snapback] oo tak greczynka jest sliczna :D ale w tv lepiej wygladala... tutaj jakos blado wyszła :-P finka tez niezła :wink: Edytowane 15 Marca 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) dla mnie najladniejsza to fin pozniej swe chyba :D btw co sie angliczce stalo z twarza :D lol zreszta z twarzy to na wiekszosc na ulicy nie spojzalbym :x (a moze tylko tak na zdjeciu wyszly :D :lol: ) a co do finalistki... no nie wygrala najbrzydsza :D jak to mowia flaga w lape i za ojczyzne :] update jeszcze holenderka ladna jest :-) Edytowane 15 Marca 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 LOL a ta z malty wyglada jakby sie zgubila :D Tylko dorobuc dymek "Ja tu tylko sprzątam" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 portugalia i rumunia są takie prawdziwie fajne:> reszte to bym na marsa wysłał;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 opinia jedynie na podstawie fotki - http://img155.exs.cx/img155/6587/misseurope20052ct.jpg konkursu w TV nie widziałem ... z fotki zdecydowanie (twarze): #1 dla finlandi - aż powiekszałem zdjęcie czy ta jej głowa to nie fotomontarz ;] - zajebista twarzyczka ... #2 dla tej krótko ściętej (środkowy rząd - druga od lewej) - chyba rumunia ... milusia z twarzy #3 daleko w tyle same kapsztyle :\ polki w tv nie widziałem ale na tym zdjęciu wygląda jakby ping-pongi tyle co zjadła ... UPDATE: największe lole: #1 litwa - omg 74 lata ? wiecznie młoda ... #2 anglia - co jej sie z twarzą stało ;]]]]] ?? #3 ekzekfo ... malta , bułgaria, białoruś i ta pierwsza a prawej z rombem zamiast głowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...