McQueen Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Dzisiaj rano przez przypadek na to sie natkąłem http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2793541 Oszust od soboty wystawia piraty i jeszcze bezczelnie pisze: "Odrazu mowie ze jest o kopia oryginalu" Kopia oryginalu? a co to q@#!#@ jest stadion dziesieciolecia? Jednak najlepsze jest to ze allegro wogole nie reaguje, NIC I jak w tym kraju ma byc dobrze? Wogole ci ludzie jak sie rzucili, swiadomi tego ze to sa piraty :mur: Acha tego postu nie dalem np. do "lole allegro" bo wg. mnie lol to nie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 nie pierwszy i nie ostatni... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 konto bankowe nie jest na mnie :D dobry ale jak go powinną a powinni to i tak dupnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 KOnto nie jest moje ale gra zostanie wyslana na pewno. Jakis 15 latek na koncie starych/dziadkow. Zglosic sprawe na policje :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) miec lewe konto na allegro i kupic z 100sztuk i nie odebrac,a prowizje allegro bedzie mialo , i te piraty w jeszcze jakich cenach 30 zł , desperaci proponuje ten link http://www.bsa.org/poland/report/ Edytowane 20 Marca 2005 przez tanaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Na tym allegro to sie tylko można zdenerwować !! Oszust jakich mało a administratorzy allegro nic nie reagują !! Kiedy rusza EBAY.PL bo już sie doczekać nie umiem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Panowie, zgłaszać aukcje... hehe.. zobaczcie w jego aukcje i komentarze... ;] Widac jak przydaje się szybkie wystawianie komentarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 swoją drogą to dużo se liczy za te kopie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=50...ype=fb_gave_usr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Hmm... co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Hehe mister jureczek59 dostal baterie negatywow :] I bardzo slusznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No Panowie.. Za przykładem scorpiona80... Kupowac i komentowac... Tylko teraz po 1szt. żeby wiecej osób mogło... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No Panowie.. Za przykładem scorpiona80... Kupowac i komentowac... Tylko teraz po 1szt. żeby wiecej osób mogło... ;] 1339386[/snapback] Ale oczywiscie scorpion80 nie pomyslał ze w odwecie tez moze zgarnac negatywa.. Ja tam nie ryzykuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Ale oczywiscie scorpion80 nie pomyslał ze w odwecie tez moze zgarnac negatywa.. Ja tam nie ryzykuje.. 1339406[/snapback] http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=502589 własnie co za palant :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Palantem może się nazywać osob która zamiast coś zrobić w kierunku zeby zdjeli tego osobnika z Allegro wypisuje takie bzdury jak powyzej... Aż żale doope ściska jak widze takie wypowiedzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Kolega jureczek59 się odgraża: "Człowieku uwazaj do kogo fikasz.Uwaga na tego klijenta to jest palant." :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 cytat z pomocy Allegro.pl >>> Uwaga! Allegro nie usuwa komentarzy wystawionych omyłkowo, w ramach "odwetu" lub w wyniku nieporozumienia między stronami transakcji. biedny scorpio ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 No i biedny scorpion oberwał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Co tu dużo mówic -> proszę spojrzeć na komentarze które wystawiłem! Ten człowiek to PIRAT - ZŁODZIEJ którego powinno sie wyrzucić z Allegro i podac na Policje... Oby tak się stało!!! Ten komentarz to tylko zemsta... Pozdro dla forum TweakTo nasz ziomuś ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Naszych bija :evil: A swoja droga, jest cos takiego jak formularz zgloszeniowy do Allegro - przy kazdej aukcji jest link "zglos ta aukcje obsludze Allegro" (czy jakos tak). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To nasz ziomuś ? :] 1339699[/snapback] Tak tak to Nasz ziomek, robilem juz z nim interesy na allegro :D mam wpis w jego komentach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 1339540[/snapback] O kim piszesz? Mam nadzieje, ze o tym zlodzieju ale patrzac na twojego posta to raczej mozna w to watpic... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) O kim piszesz? Mam nadzieje, ze o tym zlodzieju ale patrzac na twojego posta to raczej mozna w to watpic... ;/ 1339727[/snapback] Złodziej to tez palant bo jeszcze pujdzie za to siedziec a scorpion nie potrzebnie sie miesza bedzie miał teraz mase negatywój i po co mu to było? Świat sie przez to nie zmieni a on bedzie miał mase negatywów które allegro mu nie usunie Edytowane 20 Marca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Złodziej to tez palant bo jeszcze pujdzie za to siedziec a scorpion nie potrzebnie sie miesza bedzie miał teraz mase negatywój i po co mu to było? Świat sie przez to nie zmieni a on bedzie miał mase negatywów które allegro mu nie usunie 1339750[/snapback] To sie nazwywa poswiecenie dla sprawy... Z logika/matematyka cos u Ciebie zle? Jakie 37? - bo ja widze 9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) To sie nazwywa poswiecenie dla sprawy... 1339753[/snapback] Dokładnie. Ja okazuję szacuneczek dla tego kolesia bo odważył się postąpić tak a nie inaczej (innymi słowy nie olał sprawy). Może się ujawni ? :] Edytowane 20 Marca 2005 przez kamilwrc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 To sie nazwywa poswiecenie dla sprawy... Z logika/matematyka cos u Ciebie zle? Jakie 37? - bo ja widze 9... 1339753[/snapback] Skasowałem to, bo zauważyłem ze wykupił wszystko na wszystkich aukcjach a na tej, 1 co był 37 i pewnie tyle by dostał. Poświecenie dla sprawy to, co innego, ale sadze ze nie warto tego było robić, bo niestety negatywów nikt mu nie skasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Zasady Allegro - kupujesz 50 przedmiotów na jedej aukcji, dostajesz 1 komentarz... Gdy ktos na twojej aukcji kupi dwa bloki wystawisz mu jeden komentarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 no niestety taka mentalnośc n a ulicy też Ci nikt nie pomoże bo się będzie bał że mu się oberwie za Ciebie.. (czego oczywiście nie życze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 (edytowane) Mozna jeszcze zrobic TO Na samym dole jest adres do zglaszania przestepstw internetowych. Ja dzis jeden wysłałem, zobaczymy czy ktos mi odpisze i podejmie jakies kroki. PS scorpion80 - gratuluje odwagi <respect> Edytowane 20 Marca 2005 przez McQueen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Konto zawieszone - obydwóch osób.. Rozumiecie to? A BTW ten złodziej bedzie musiał zapłacic prowizje z ok. 9000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...