Skocz do zawartości
samhain

Frost 2 Slim - Prezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

No pieknie, rzeczywiscie zasługuje na nazwe Frost, spód prawie ten sam, i widać, że lubi duuużo wody i tym samym nie stawia oproów.

Bardzo ładny bloczek, nareszcie.

Jedna uwaga; on jest taki płaski że chyba bedzei problem z założeniem radiatorów na pamiątki. Przynajmniej na karcie którą pokazałes na focie!

Ale tylko jedna fota??

P.S.: Dzieki Tomcat za wiadomość na GG, bo bym dzisiaj nie zobaczył fotek.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym momencie jest urlopowa przerwa w produkcji (zapas f2s i innych rzeczy mam nadzieje wystarczy ;)), wszelkie premiery i inne rzeczy najszybciej tydzien PO zjezdzie :) (tak samo jak i wprowadzenie f2g do sprzedazy)

Pozdrawiam

edit:

tak, jak najbardziej :)

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm obiecalem ze podczas weekendu pokaze... no to aby nie bylo... F2g wlasnie zakonczyl beta testy na moim Radoslawie :)

na razie TYLKO fotka :)

mam nadzieje ze sie podoba ;)

1550527[/snapback]

fajnie wygląda :) taki mały froscik;] po co to podfrezowanie?

BTW daj go juz do sprzedazy :)

Edytowane przez Kepons

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piaskowanie mi sie bardzo podoba :)

Podoba mi sie - kiedy dostane na recke?? :)

1550918[/snapback]

ciesze sie co do piaskowania bo teraz kazdy bloczek odemnie bedzie piaskowany... (F2s rev2 zostal pozbawiony sprayera, ale ma 1/4")

Grzechu dostanie ladniutka paczuszke na zjezdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tylko zazyna niepokoić to malenie gwintów... z f2s z 3/8 na 1/4 a gpu ma o ile sie nie dziabnąłeś w pisaniu samhain 1/8..

Wydajnosci to pewnie nie zmieni ale na osoby mające alergie na cpc podziała to jak płachta na byka że to są słomki a nie węże...

Troszke mnie niepokoi oferta złązek i kroćcy na ten gwint 1/8 na gpu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tylko zazyna niepokoić to malenie gwintów...  z f2s z 3/8 na 1/4  a gpu ma o ile sie nie dziabnąłeś w pisaniu samhain 1/8..   

Wydajnosci to pewnie nie zmieni ale na osoby mające alergie na cpc  podziała to jak płachta na byka że to są słomki a nie węże...

Troszke mnie niepokoi oferta złązek i kroćcy na ten gwint 1/8 na gpu...

1550950[/snapback]

spokojnie nie jest zle :)

weze 10/12 wlaza na f2g :) niepanikujcie, a zmiana mentalnosci ludzi? kwestia czasu... i nei chodzi o slomki bo 5/7 nie mam zamiaru uzywac ;)

a co do zlaczek?... choinki i skrecane? czego potrzebujesz jeszcze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm - ale Grzechu bloczka nie przetestuje :P - choc w sumie gpu moze szalec ;)

Na tester i tak raczej nie zaloze - wiec jak sie podejmie to moze zrobic recke :P

Ale naprawde jestem pod wrazeniem :) - musisz mi pokazac f2s rev2 - obowiazkowo :) - bo Cie pogryze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain uważaj pokaż mu bo on ma wścieklizne i złapał bakcyla WC więć nie masz chyba wyjścia bo inaczej cie zarazi (wścieklizną oczywiście bo na WC już chorujesz ):banana:

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dość, że długo do rozpoczęcia sprzedaży, to jescze gwint 1/8" - a jak ktoś ma większe węże to chyab podziękuje :?

1551404[/snapback]

dajesz na koncu ukladu jesli masz duze weze wszedzie i na prawde to da sie zrobic i nie potrzeba wezy 200x220 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloczek pikny nparawde. A na paczuszke juz czekam z niecierpliwością. Co do testowania hmm moge dorobic top do niego tak zeby pasowal na tester, ale nie wiem co ludzie na ten temat.

PS moja główną rolą będzie obfotografowanie tego maleństwa.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podczepiam linak tutaj bo nie chce zakladac nowego topiku... jesli kogos interesuje: klik

pozdrawiam

edit:

------------

dla niecierpliwych...

sorki za oswietlenie... to ma tylko pokazac ze F2g zajmuje TYLKO jeden PCI ponizej GPU!!!! :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

powtorze ze to blok beta wiec nei mial byc ladny a testowany ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo pieknie :)

to naprawde ciekawa oferta na gpu, teraz tylko jakis tescik.

Btw w sprawie estetycznej te blaszki sa matowe, nie takie jak f2s czy to tylko tak wyglada na fotce?

W przypadku mojego zapotrzebowania wole blok na gpu z pionowymi kroccami, bo nic rozsadnego nie da sie wstawic przy takiej konstrukcji na memki. A sloty mam wszystkie wolne PCI.

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw w sprawie estetycznej te blaszki sa matowe, nie takie jak f2s czy to tylko tak wyglada na fotce?

1553665[/snapback]

Frost 2 Slim rev2 takze ma matowe blaszki... :)

W przypadku mojego zapotrzebowania wole blok na gpu z bionowymi kroccami, bo nic rozsadnego nie da sie wstawic przy takiej konstrukcji na memki. A sloty mam wszystkie wolne PCI.

1553665[/snapback]

taka wersja tez bedzie... tylko najpier ta musze skonczyc :)

wersja druga z "pionowymi" kroccami bedzie miala premiere od razu z NB w koncu beda identyczne bloki tylko zapinak sie beda roznic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale oba beda pinowe, proste? Bo dobrym rozwiazaniem wg mnie jest danie jednego krocca kolanka (bo zwykle waz idzie z gory (proc/nb) do grafy i trafia wtedy na gpu praktycznie w takim zgieciu jak do zwyklego bloku na gpu tylko nizej i jest miejsce na memki) a drugi krociec pionowy prosty (bo pompka najczesciej siedzi na dole budy) i latwo do niej puscic waz. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale oba beda pinowe, proste? Bo dobrym rozwiazaniem wg mnie jest danie jednego krocca kolanka (bo zwykle waz idzie z gory (proc/nb) do grafy i trafia wtedy na gpu praktycznie w takim zgieciu jak do zwyklego bloku na gpu tylko nizej i jest miejsce na memki) a drugi krociec pionowy prosty (bo pompka najczesciej siedzi na dole budy) i latwo do niej puscic waz.  :wink:

1553673[/snapback]

nas klient nas paaaaannnnn jak chcesz tak bedzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...nas klient nas paaaaannnnn jak chcesz tak bedzie...

tez mi pasuje taki uklad (jedno kolanko drugi prosty).

Ale jezeli te zlaczki 1/8" to nie jest pomylka to ja podziekuje.

Nie ze wzgledu na waskie gardlo, ale tragicznie maly wybor zlaczek.

W ofercie cammozi na 1/8", choinki sa tylko 7 i 8, skrecane tylko 6/4 8/6, wtykowe na 4, 5, 6, 8.Jak dla mnie to juz sa slomki.

Mam nadzieje ze bedzie opcja gwintow 3/8...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,Jul 18 2005, 18:15]tez mi pasuje taki uklad (jedno kolanko drugi prosty).

Ale jezeli te zlaczki 1/8" to nie jest pomylka to ja podziekuje.

Nie ze wzgledu na waskie gardlo, ale tragicznie maly wybor zlaczek.

W ofercie cammozi na 1/8", choinki sa tylko 7 i 8, skrecane tylko 6/4 8/6, wtykowe na 4, 5, 6, 8.Jak dla mnie to juz sa slomki.

Mam nadzieje ze bedzie opcja gwintow 3/8...

1553921[/snapback]

TILT 3/8 na pewnoe NIE BEDZIE....

F2s rev2 jest juz na 1/4" blok na GPU BETA ma 1/8 bo takie zrobilem na testy... finalna wersja najprawdopodobniej bedzie dostepna z 1/4"... a tu juz masz to co potrzebujesz... :)

edit:

jesli klient chce sa 3/8" w F2s... ale defaultowo jest 1/4"

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi