Bogusz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Hej, myśle że przydałby sie w dziale FAQ poradnik jak oczyścic XPka z niepotrzebnych wodotrysków jak MSN Gaming Zone, MSN explorer, Messenger, Internet Explorer, Windows Media Player i wszelkich innych wmuszonych prezentów.. Nie jedźcie mnie, jestem lamą jakich mało, więc nie jest dla mnie jasne, jak to wszystko zrobić. Trzeba szukać, szukać. Myślę, że zebranie tego do kupy miałoby sens. Chodzi o pokazanie jak skuteczbnie odchudzić system pozbywając sie kompletnie niewykorzystywanych dodatków. dzięki, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Może się za to zabierzesz? A tak na poważnie, poszukaj w dziale Microsoft Windows. Jest tam kilka tematów o instalacji nienadzorowanej i o programie nLite. Polecam także temat o optymalizacji Windowsa Xp/2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=23644 tutaj i jest w faq jak usunąc mesengera ...... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Windows>optymalizacja xp/2003 > gdzies tam napisalem jak odinstalowac kilkanaście skłądników systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Tak naprawde to najlepiej poszukac plytki z XP i jakies czystej cd. Usiasc sobie przed PC, zassac nLite i spreparowac sobie eleganckiego XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...