trucker Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy_SC Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 REST IN PEACE ['] ['] :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dlugo sie nie mogłem pozbierać jak usłyszałem o Jego śmierci. Wiem ile mu zawdzięczam, ile cały świat zawdzięcza temu człowiekowi. Jednakże chce Wam Polakom podziękować. Nie zawiodłem się. Świece w oknach, telewizje przerwały nadawanie, portale interntowe zmieniły szate graficzną i napisały o Jego śmierci. Niech spoczywa w spokoju. Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Cóż nie można powiedzieć że odszedł tylko papież odszedł człowiek WIELKI i wszechstronie wyszkształcony był on filozofem pisarzem poetom a nawet aktorem był również bardzo wysportowany, jego życie można by obdzielić na kilku ludzi. Papież był przykładem tego że czasami życie jednego człowieka jest więcej warte niż życie wielu innych chociaż ON sam moich słów pewnie by nie poparł... Nie spoczywa w pokoju :sad: [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dla mnie był wielkim autorytetem, nie dopuszczałem myśli o jego śmierci, jednak tak naprawdę uświadomiłem sobie jakim był wielkim człowiekiem po jego odejściu. Nie zapomnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Nie żyje, ale NIE ODSZEDŁ [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) ['][']['] Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Maker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Tuż po śmierci Jana Pawła II zaczęły bić dzwony w dwóch kościołach niedaleko mnie - głośno biły dobry kwadrans...... Nigdy wczesniej nie wywołały one u mnie takiego uczucia (pustka, zastój, nie wiem jak to nazwać) i takiej gęsiej skórki na całym ciele...... Ziemia już nigdy nie będzie nosiła TAKIEGO człowieka....... ale za to ON jest teraz w domu... PS podoba mi się to jak wyglądają teraz niektóre strony www (w tym tweak.pl) - każda forma uczczenia tego człowieka jest ważna... Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 ['] ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*][*][*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*][*][*] Pozostaniesz na zawsze w naszych sercach i pamięci. :cry: :cry: Kasia i Sławek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 abiit, non obiit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Czuje wileki smutek,to był prawdziwy Bohater,jedyny człowiek,wybraniec,i jedyny prawdziwy tak dobry człowiek jaki był szczery i miłował wszystkich.Teraz już nie będzie tak samo : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Kiedy się dowiedziałem, serce wewnątrz mi zamarło. Nagle poczułem jak źrenice mi się poszerzają, a łzy zaczynaja spływać po mych policzkach. Nie płakałem już od dwóch lat( od pewnego zdarzenia), choć było wiele okazji, dziś był ten piewszy długi raz. J.R.R. Tolkien: " Nie bójcie się płakać, nie wszystkie bowiem łzy są złe" Tekst piosenki którą Karol Wojtyła bardoz lubiał: Barka: Pan kiedyś stanął nad brzegiem, Szukał ludzi gotowych pójść za Nim; By łowić serca Słów Bożych prawdą. Ref.: O Panie, to Ty na mnie spojrzałeś, Twoje usta dziś wyrzekły me imię. Swoją barkę pozostawiam na brzegu, Razem z Tobą nowy zacznę dziś łów. 2. Jestem ubogim człowiekiem, Moim skarbem są ręce gotowe7 Do pracy z Tobą I czyste serce. 3. Ty, potrzebujesz mych dłoni, Mego serca młodego zapałem Mych kropli potu I samotności. 4. Dziś wypłyniemy już razem Łowić serca na morzach dusz ludzkich Twej prawdy siecią I słowem życia. Apel Jasnogórski: 1. Maryjo Królowo Polski (2x) Jestem przy Tobie, Pamiętam o Tobie, I czuwam na każdy czas (2x) 2. Maryjo jesteśmy młodzi (2x) Już dzisiaj zależy Od polskiej młodzieży Następne tysiąc lat (2x) 3. Maryjo Królowo nasza (2x) Ciebie prosimy, Uświęcaj rodziny Uświęcaj każdego z nas (2x). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 .................................................... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToLeK Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 † † † vere papa mortuus est † † † Odszedł człowiek tak wielki dla nas Polaków i dla innych narodów tego Świata. Panie, świeć nad jego duszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Odszedł, ale wreszcie odpocznie po swym owocnym i pracowitym życiu. Ale i tak szkoda.... [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Pokój jego duszy... ...............................l................................. ..............................l.l................................ .............................l...l............................... ............................l.....l.............................. ...........................l.......l............................. ...........................l.......l............................. ...........................l.......l............................. ............................l.....l.............................. .............................l...l............................... ....lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. ... .....l.....................................................l..... ......l...................................................l...... .......l.................................................l....... ........l...............................................l........ .........l..........l.....l.......l....llllllll...........l......... ..........l.........l.....l.......l....l...............l.......... ...........l........l.....lllllllllll....llllllll.........l........... ............l.......l.....l.......l.........l........l............ .............l......l.....l.......l....llllllll.......l............. ..............l...................................l.............. ...............l.................................l............... ................lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Ja jakos nie moge w to uwierzyc, ze On nie zyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [*] [*] [*] Wrócił do Domu Ojca Swego [*] [*] [*] Człowiek, któremu cały Świat zawdzięcza BARDZO wiele.... Osoba niezastąpiona... Drugiego takiego człowieka nie ma i nie bedzie ... [*] :cry: Na zawsze pozostanie w moim sercu i w mojej pamięci ... [*] Jan Paweł II [*] Karol Wojtyła [*] Najwspanialszy człowiek jakiego znam... [*] NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ OJCZE [*] [*] [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Wydawało mi się, że jestem przygotowany na Jego śmierć. Wydawało mi się, że gdy nastąpi ten moment, będę z nim pogodzony... Cały czas nie mogę w to uwierzyć. Przypomnijcie sobie, że gdy na Świecie zdarzała się tragedia, gdy umierał ktoś wielki pocieszeniem zawsze były słowa Papieża. Czekam na nie teraz, ale on już nas nie pocieszy. Nie ma go wśród żywych i już nigdy do nas nie przemówi... To bardzo smutne. Ja też nie płakałem już kilka lat. Teraz nie mogę powstrzymać łez. Chyba dopiero dociera do mnie to, że już Go nigdy więcej nie zobaczę... Wielki szacunek dla moderatorów Tweaka za ten gest (brak kolorów, reklam i zdjęć choć przez tę bolesną chwilę) i ukłon w stronę naszego wielkiego rodka. Tweak jeszcze raz potwierdza swoją wysoką klasę i potrafi uszanować pewne wartości. Dlatego min. darzę wielką estymą to forum... Odszedł największy człowiek w dziejch współczesnego Swiata Mimo, iż nie jestem praktykujący, mam wielką potrzebę pomodlenia się w intencji naszego wielkiego Ojca... [*] Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez wojs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] [ * ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzej Dzej Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Pozwole sobie przytoczyc slowa takze wielkiej osoby (Horacego) "non omnis moriar" Smierc Jana Pawła II jest wielkim ciosem dla calej ludzkosci ... to byl WIELKI CZLOWIEK ktorego bardzo szanuje Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez Dzej Dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Dziękuję za wszystko Ojcze. Dziękuję.. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 (edytowane) Niech na zawsze pozostanie w naszej pamięci i sercach,lecz trzeba pamiętać iż Jan Paweł II wolałby żeby na swiecie panowała radość nie zaloba po nim,by ludzie przypomnieli sobie te wspaniałe chwile......na zawsze z nami.... [*] Edytowane 2 Kwietnia 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Giwer Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 My jesteśmy... śwmiatłem czy ciemnością?? my jestesmy... ognieczy czy wodą?? my jesteśmy... dobrem czy załem?? my jesteśmy... wilkim czy owcą?? On był... jest...i...będzie... wszystkim i niczym... wielkością...jasnością i marnością wicznością i nieskończonością światłem i ciemnością ogniem i wodą dobrem i złem wilkiem i owcą tym czym my byc nie możemy i byc znaczy istnic stać sie nie mozemy tam gdzie On jest nam mażyć sie byc dla nas byc znaczy istnieć dla Niego byc nic nie znaczy bo On był... jest...i...będzie Krew i Bóstwo AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 jesten ateista, ale w tej chwili placze jak dziecko...On byl Czlowiekiem , ktory jednoczyl narody...religie...potrafil to czego nie potrafily miliony.....moze potem cos jeszcze dopisze...na razie nie potrafie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...