o-skar Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=47181107 Ktoś zna adresy takich hurtowni? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 BTW juz zarobił na naiwnosci ludzi 60zł :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 BTW juz zarobił na naiwnosci ludzi 60zł :blink: 1368525[/snapback] Jeleni zawsze znalezc mozna :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 temat podobny byl calkiem niedawno, wiec....SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 ciekawe gdyby była to prawda bo cenki bardziej niz miodne:) ale cos czuje ze to kolejny oszust i wyzyskiwacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 A ja się naliczyłem 247,5zł z jego wszystkich aukcji po 7,5zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Na pewno oszust. Przeca dlaczego tak niskie ceny ma? Ano, żeby prowizji nie bulić dużej i żeby ludzie odszkodowań nie podostawali... Bo co komu po 7 zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Cashasty, to teraz podziel się z forumowiczami tym genialnym poradnikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 True, true... Cash zapodaj go... ;] Jezeli nie na forum to mechlik at wp.pl.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 O kurde, ale ze mnie głąb, myślałem że towar sprzedaje realny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) :) jak najbardziej wskazane CZĘŚCI KOMPUTEROWE sprzedawane sa z pudelkiem, instrukcja i gwarancja producenta - od 3 do 12 miesiecy. :huh: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Przeciez dla osoby ktora ma opanowany html stworzenie fikcyjnej stronki hurtowni w necie zajmuje 2-3godziny. Pozniej tylko na allegro i dawaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 kopsnij ten poradnik;) Amd_Powered at op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) hahahahh gdyby mial to by podal na forum :F 400zl za galaxy 6600GT? Hahahahah mam dostep do hurtowni u wierzcie mi ze to bajka... Chyba ze netto i NON-GT i to w dodatku jakas promocja. Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ej ludzie :D Czekajcie.. najpierw musaialbym mu zaplacic to potem wam powysyłam... btw. (Konto w mbanku bedzie za ok . 3-4 dni) więc musicie poczekac A pozatym to jade w środe do Rzymu więc będę w domku w niedziele :> 1369236[/snapback] moge jechac z Toba jak mnie zasponsorujesz :P :P :P :D zebys nie czul sie samotny :P :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jednak nie jade...dzisiaj w TV mówili że CAŁY Rzym będzie zawalony i że na obrzezach będą stawiali telebimy bo sie ludzie tak normalnie nie pomieszczą... więc efekt będzie ten sam co bym w TV oglądal... 1370338[/snapback] Będą obrzezać ludzi? To już wiem, czemu nie jedziesz :D BTW - trzeba czytac do końca, pewnie większośc tych ludzi myślała, że to sprzęt za 7.50zł, a tu poradnik i pewnie pisze, że można do Chin jechać i za tyle kupić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 klamie z tymi cenami GALXY GF4 FX5500 128MB TV/DVI 128BIT 170zł+VAT GALAXY GF 6600GT 128MB DDR3/128B T/D PCE 535zł+VAT Action cennik netto 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Gość zarabia na naiwności innych ludzi. Ktoś zobaczy, że ładne i sie świeci to odrazu kupuje. Założe się, że jest w tym jakis kruczyk. Ja moge sprzedawać linka do tej strony za 2 zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) czy to jest ta hurtownia o której mowa w poradniku? :lol: [edit] ale tanio! 9600xt za 670zł :blink: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Ja moge sprzedawać linka do tej 1370538[/snapback]Ale mi strona... pewnie jak i firma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Podałem tylko przykład żebyście mniejwięcej mieli obraz rzeczywistości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) no jak nie jedziesz to czekamy na ten cudowny poradnik, wedlug mnie bedzie to walek w nowym stylu... frajerow daleko nie trzeba szukac! Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...