NeSSaYah Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czy to prawda, że chipsety pod AMD nie bardzo chcą współpracować z PCI Express? Chce właśnie qpić nowego kompa i chciałem karte na AGP ale kolega mnie na mawawia na PCI-E. Ja czytałem w Chip'ie, że PCI-E nie bardzo chce działać z AMD;/ Więc jak to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To chyba jakies sciemy. Albo cos zle doczytales. Moze chodzi o konkretne przypadki. Bo napewno za bardzo uogolniles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czytaj Chipa będziesz mądrzejszy. Skoro AMD nie działa z PCIE to znaczy że mojego A64 wyprodukował Intel :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (...)Skoro AMD nie działa z PCIE to znaczy że mojego A64 wyprodukował Intel :lol: 1370518[/snapback] gratulacje ;) gdzie można nabyc takie cudo ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Czy to prawda, że chipsety pod AMD nie bardzo chcą współpracować z PCI Express? Chce właśnie qpić nowego kompa i chciałem karte na AGP ale kolega mnie na mawawia na PCI-E. Ja czytałem w Chip'ie, że PCI-E nie bardzo chce działać z AMD;/ Więc jak to jest? 1370506[/snapback] a no tak to jest ze wszystko dziala extra i nawet sie chce krecic , pewnie w chipie o tym nie wspomnieli ? LOLowa gazetke cztasz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 albo człowiek robisz z siebie głupka albo ktoś go robi z ciebie, masz tych kumpli niech ich byk weje... , AMD z NF4 przoduje w technice pci-e (między innymi SLI, czyli dwie grafy na jednej płycie współpracujące ze sobą) a INTEL dopiero teraz dostał porządny chipset (NF4 dedykowany dla INTELA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 OK, juz chyba zrozumial i do niego dotatlo. Starczy tego ujadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo23 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) slyszal ktos o plycie Asus K8N4-E Deluxe? niegdzie nie moge jej znalezc w zadnym sklepie....... plyta jest na socket 754 i pciex ma Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez olo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 PRzepraszam bardzo, który to numer i która strona? Bo nie wieżę, że tak napisali. Bynajmniej nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...