marcin_22 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 no ja nie wiem na co Wy narzekacie... ja mam kompa raczej przecietnego - p4 1.8, 512 MB RAM DDR, Radeon 9550 256MB 128Bit i gram na 800x600x32bit na full detalach i na poczatku doczytuje troche ale po 2-3 minutach smiga jak nie wiem i gra sie płynnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Oczywiscie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Zaczalem grac ostatnio w tą gierke,ale straszliwie doczytuje...wiecie moze co przestawic zeby tak nie bylo??Bo gierka jest fajna ale te bugi...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Robia druga czesc... Nie wiem czy to dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 no ja nie wiem na co Wy narzekacie... ja mam kompa raczej przecietnego - p4 1.8, 512 MB RAM DDR, Radeon 9550 256MB 128Bit i gram na 800x600x32bit na full detalach i na poczatku doczytuje troche ale po 2-3 minutach smiga jak nie wiem i gra sie płynnie...A mi raz w domu snieg spadl,ale tylko raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Friko - dobrze...może nauczeni tym co było w jedynce poprawią całą masę błędów...i wyjdzie z tego dobra gra... ostatnio nie mam w co grać...może by tak dać szansę Boilingowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Friko - dobrze...może nauczeni tym co było w jedynce poprawią całą masę błędów...i wyjdzie z tego dobra gra... ostatnio nie mam w co grać...może by tak dać szansę Boilingowi... Oj daj. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio141 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ludzie prosze o pomoc. Rozpakowałem obraz, zainstalowalem gre, dalem cracka niby wszystko ladnie pieknie, klikam 2 razy na ikonke i nagle wyskakuje blad: Aplikacja zostala nie wlasciwie zainicjonowana (0xc000001d). Kliknij przycisk OK, aby zakaczyc aplikacji. Klikam Ok i nic. Pomozcie. Wczesniej nikt na te posty nie odpowiadał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Ludzie prosze o pomoc. Rozpakowałem obraz, zainstalowalem gre, dalem cracka niby wszystko ladnie pieknie, klikam 2 razy na ikonke i nagle wyskakuje blad: Aplikacja zostala nie wlasciwie zainicjonowana (0xc000001d). Kliknij przycisk OK, aby zakaczyc aplikacji. Klikam Ok i nic. Pomozcie. Wczesniej nikt na te posty nie odpowiadał Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie! Czytaj dobrze. ;] Edytowane 17 Lutego 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio141 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Ath. Patrzyłem wczesniej i nikt nie odpowiedzial na ten problem, teraz moze ktos wie i napisalem ponownie i nie zlamalem zadnej reguly. Prosze tylko o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 [...]Rozpakowałem obraz, [....], dalem cracka[...]Jak to nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio141 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Fakycznie. Sory, moj blad. Ale czy moze wie ktos jak rozwiazac ten problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Wie: kup oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pomoge Ci tylko dlatego,ze to nie wina tego,ze nie masz orginala tylko czego innego.Konkretnie chodzi tu o to,ze nie masz zadnego service packa w windowsie XP.Riddick wymaga conajmniej SP1 z windowsem XP i nie chodzi na windowsie 2K ani na zadnym wczesniejszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahab Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam pytanie, pewnie smieszne bedzie ale czy to pojdzie na gf4 440 mx ? bo gra twierdzi ze nie pojdzie. Cuś tam grzebalem w ini ale lipa. He ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no ja nie wiem na co Wy narzekacie... ja mam kompa raczej przecietnego - p4 1.8, 512 MB RAM DDR, Radeon 9550 256MB 128Bit i gram na 800x600x32bit na full detalach i na poczatku doczytuje troche ale po 2-3 minutach smiga jak nie wiem i gra sie płynnie... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) :blink: :blink: <---- potwierdzam Edytowane 26 Lutego 2006 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Kolejny bajkopisarz na forum <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 hej! czy wiecie gdzie mozna w tej gdzie kupic/ukrasc samolot albo lodke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper___ Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Witam, czy ktos spotkal sie z podobnym problemem, a mianowicie uruchamiam gre, podchodze do kogokolwiek, zaczynam gadac, a tutaj wychodzi do windowsa i wyskakuje blad: "application encountered unrecoverable error and unable to continue" i dalej w detalach: "xenus.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module..." Zainstalowalem juz 192 MB patcha i tez nie pomoglo, a sprzet mam taki ze powinno chodzic (sempron 2600, 1GB ramu, 6800XT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnivore Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Witam, czy ktos spotkal sie z podobnym problemem, a mianowicie uruchamiam gre, podchodze do kogokolwiek, zaczynam gadac, a tutaj wychodzi do windowsa i wyskakuje blad: "application encountered unrecoverable error and unable to continue" i dalej w detalach: "xenus.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module..." Zainstalowalem juz 192 MB patcha i tez nie pomoglo, a sprzet mam taki ze powinno chodzic (sempron 2600, 1GB ramu, 6800XT) Dawno temu grałem w tą grę i pamiętam że miałem podobny problem, ale po ponownym uruchomieniu kompa wszystko wracało do normy. Grałem w tą grę na patchu 1.1. Moim zdaniem problem może być w sterownikach lub systemie. Na twoim miejscu zainstalowałbym starszą wersję sterów - a jak to nie przyniosłoby efektu - przeinstalowałbym system. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 co jest bardziej wymagajace oblivion czy boling point ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zdecydowanie Oblivion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zdecydowanie BP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Zdecydowanie BP LOL jaja se robisz ? W BP gralem w praktycznie max detalach 1024x786 z najnowszymi patchami i framerate byl o niebo lepszy niz w Oblivionie. Byc moze w BP bedzie wiecej doczytek (duzo ramu trzeba), ale do Obka potrzebna jest duzo wydajniesza karta graficzna. Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez cipri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 LOL jaja se robisz ? W BP gralem w praktycznie max detalach 1024x786 z najnowszymi patchami i framerate byl o niebo lepszy niz w Oblivionie. Byc moze w BP bedzie wiecej doczytek (duzo ramu trzeba), ale do Obka potrzebna jest duzo wydajniesza karta graficzna.a ile masz ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 1GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 1GB1GB ?? Chyba jaja sobie robisz,ze na tym da sie grac ?? No chyba,ze na medium albo jesli doczytki Ci nie przeszkadzaja to nic nie mowie,nie wspominajac o tym,ze w dzungli jak sie leci helikopterem to zwalnia czasem do 10 fpsow i na dodatek doczytuje na 1,5 giga ram,a zadna gra nie doczytuje na tak sporej ilosci pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipri Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Optymalizacja windowsa i czysty system robia swoje. Z reszta wgralem jeszcze dobre 400mb patchow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnivore Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 1GB ?? Chyba jaja sobie robisz,ze na tym da sie grac ?? No chyba,ze na medium albo jesli doczytki Ci nie przeszkadzaja to nic nie mowie,nie wspominajac o tym,ze w dzungli jak sie leci helikopterem to zwalnia czasem do 10 fpsow i na dodatek doczytuje na 1,5 giga ram,a zadna gra nie doczytuje na tak sporej ilosci pamieci hydro2 -> 1GB pamięci jest do tej gry ilością wystarczającą. Jeżeli ktoś ma tyle ramu lub więcej i gra mu kiepsko chodzi to powinien zrezygnować z jednej z opcji graficznych gry (nie pamiętam której dawno temu w to grałem - prawdopodobnie coś związanego z cieniami) oraz poustawiać niektóre z opcji (to chyba była trawa) na pośrodku. Skutkuje to znikomym ogólnym wpływem na jakość wyświetlanej grafiki, natomiast zwiększa się znacznie komfort gry. Oczywiście niepodlega dyskusji to, że gra jest bardzo wrażliwa na "zaśmiecony" system - najlepiej zrobić reinstall systemu. Dziwi mnie trochę to, że na Twoim - hydro2 - sprzęcie gra tak źle chodziła (jeżeli grałeś na sprzęcie jak w podpisie). Ja grałem przy 1GB ramu i na karcie graficznej fx5200 i nie miałem większych problemów z grą. Jak sam widzisz moja karta graficzna to żadna karta, a jednak dało się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...