Skocz do zawartości
Szela

Boiling Point: Road To Hell

Rekomendowane odpowiedzi

no ja nie wiem na co Wy narzekacie... ja mam kompa raczej przecietnego - p4 1.8, 512 MB RAM DDR, Radeon 9550 256MB 128Bit i gram na 800x600x32bit na full detalach i na poczatku doczytuje troche ale po 2-3 minutach smiga jak nie wiem i gra sie płynnie...

A mi raz w domu snieg spadl,ale tylko raz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie prosze o pomoc. Rozpakowałem obraz, zainstalowalem gre, dalem cracka niby wszystko ladnie pieknie, klikam 2 razy na ikonke i nagle wyskakuje blad: Aplikacja zostala nie wlasciwie zainicjonowana (0xc000001d). Kliknij przycisk OK, aby zakaczyc aplikacji. Klikam Ok i nic. Pomozcie. Wczesniej nikt na te posty nie odpowiadał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie prosze o pomoc. Rozpakowałem obraz, zainstalowalem gre, dalem cracka niby wszystko ladnie pieknie, klikam 2 razy na ikonke i nagle wyskakuje blad: Aplikacja zostala nie wlasciwie zainicjonowana (0xc000001d). Kliknij przycisk OK, aby zakaczyc aplikacji. Klikam Ok i nic. Pomozcie. Wczesniej nikt na te posty nie odpowiadał

Na forum GRY obowiązuje reguła 1 gra = 1 temat. Zanim założysz nowy temat o grze sprawdź w INDEKSIE GIER, czy taki temat już nie istnieje. Zabrania się udostępniania cracków, seriali, nielegalnych kopii gier oraz pytania o informacje umożliwiające ich zdobycie!

Czytaj dobrze. ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomoge Ci tylko dlatego,ze to nie wina tego,ze nie masz orginala tylko czego innego.Konkretnie chodzi tu o to,ze nie masz zadnego service packa w windowsie XP.Riddick wymaga conajmniej SP1 z windowsem XP i nie chodzi na windowsie 2K ani na zadnym wczesniejszym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja nie wiem na co Wy narzekacie... ja mam kompa raczej przecietnego - p4 1.8, 512 MB RAM DDR, Radeon 9550 256MB 128Bit i gram na 800x600x32bit na full detalach i na poczatku doczytuje troche ale po 2-3 minutach smiga jak nie wiem i gra sie płynnie...

:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

czy ktos spotkal sie z podobnym problemem, a mianowicie uruchamiam gre, podchodze do kogokolwiek, zaczynam gadac, a tutaj wychodzi do windowsa i wyskakuje blad:

"application encountered unrecoverable error and unable to continue" i dalej w detalach: "xenus.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module..."

Zainstalowalem juz 192 MB patcha i tez nie pomoglo, a sprzet mam taki ze powinno chodzic (sempron 2600, 1GB ramu, 6800XT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

czy ktos spotkal sie z podobnym problemem, a mianowicie uruchamiam gre, podchodze do kogokolwiek, zaczynam gadac, a tutaj wychodzi do windowsa i wyskakuje blad:

"application encountered unrecoverable error and unable to continue" i dalej w detalach: "xenus.exe caused an EXCEPTION ACCESS VIOLATION in module..."

Zainstalowalem juz 192 MB patcha i tez nie pomoglo, a sprzet mam taki ze powinno chodzic (sempron 2600, 1GB ramu, 6800XT)

Dawno temu grałem w tą grę i pamiętam że miałem podobny problem, ale po ponownym uruchomieniu kompa wszystko wracało do normy. Grałem w tą grę na patchu 1.1.

Moim zdaniem problem może być w sterownikach lub systemie. Na twoim miejscu zainstalowałbym starszą wersję sterów - a jak to nie przyniosłoby efektu - przeinstalowałbym system. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie BP

LOL jaja se robisz ? W BP gralem w praktycznie max detalach 1024x786 z najnowszymi patchami i framerate byl o niebo lepszy niz w Oblivionie. Byc moze w BP bedzie wiecej doczytek (duzo ramu trzeba), ale do Obka potrzebna jest duzo wydajniesza karta graficzna.

Edytowane przez cipri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL jaja se robisz ? W BP gralem w praktycznie max detalach 1024x786 z najnowszymi patchami i framerate byl o niebo lepszy niz w Oblivionie. Byc moze w BP bedzie wiecej doczytek (duzo ramu trzeba), ale do Obka potrzebna jest duzo wydajniesza karta graficzna.

a ile masz ramu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1GB

1GB ?? Chyba jaja sobie robisz,ze na tym da sie grac ?? No chyba,ze na medium albo jesli doczytki Ci nie przeszkadzaja to nic nie mowie,nie wspominajac o tym,ze w dzungli jak sie leci helikopterem to zwalnia czasem do 10 fpsow i na dodatek doczytuje na 1,5 giga ram,a zadna gra nie doczytuje na tak sporej ilosci pamieci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1GB ?? Chyba jaja sobie robisz,ze na tym da sie grac ?? No chyba,ze na medium albo jesli doczytki Ci nie przeszkadzaja to nic nie mowie,nie wspominajac o tym,ze w dzungli jak sie leci helikopterem to zwalnia czasem do 10 fpsow i na dodatek doczytuje na 1,5 giga ram,a zadna gra nie doczytuje na tak sporej ilosci pamieci

hydro2 -> 1GB pamięci jest do tej gry ilością wystarczającą. Jeżeli ktoś ma tyle ramu lub więcej i gra mu kiepsko chodzi to powinien zrezygnować z jednej z opcji graficznych gry (nie pamiętam której dawno temu w to grałem - prawdopodobnie coś związanego z cieniami) oraz poustawiać niektóre z opcji (to chyba była trawa) na pośrodku. Skutkuje to znikomym ogólnym wpływem na jakość wyświetlanej grafiki, natomiast zwiększa się znacznie komfort gry.

Oczywiście niepodlega dyskusji to, że gra jest bardzo wrażliwa na "zaśmiecony" system - najlepiej zrobić reinstall systemu.

Dziwi mnie trochę to, że na Twoim - hydro2 - sprzęcie gra tak źle chodziła (jeżeli grałeś na sprzęcie jak w podpisie). Ja grałem przy 1GB ramu i na karcie graficznej fx5200 i nie miałem większych problemów z grą. Jak sam widzisz moja karta graficzna to żadna karta, a jednak dało się grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi