emilooos Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Huehue witam wszystkich burger'owców [; Tak na wstępie,to mcdonald'om polecam "SuperSizeMe"..... ;] Tego świństwa ( a własciewie psiństwa ;]) nie mialem w ustach od dobrych 6 latek... dumny jestem ;] Natomiast domowe jak najbardziej , fana sprawa. Nie bede sie chwalił moim przepisem, bo został tu wymieniony z tyiska razy ;] Ktoś wspominał o teatralce w Poznaniu ;> Jako ze mieszkam w p-ń to czasem tam wpadam, ale nie na dogi czy hamy, ale na najzabistszejszą zapiekankę ;]]]] Sram na to co oni z tym robią itp, ale smkuje mióóóód. Najgorsze to, że z 3 zeta skoczyła w przeciągu kilku miechow na 3,50 czy jakoś tak...horror ;] Ale dla takich rzeczy warto sie tuczyc (na wage nie narzekam, więc sobie pozwalam ;>) Pozdro i czekam na jakieś wasze pomysly, fajny topic sie robi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Dzisiaj w koncu dorwalem dobre bułki do burgerów. Nazywaj się Bułki sezamowe Maxi, sztuk 4 ;] http://www.skoga.pl/ Zapraszam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzisiaj w koncu dorwalem dobre bułki do burgerów. Nazywaj się Bułki sezamowe Maxi, sztuk 4 ;] 1499089[/snapback] No właśnie o tych bułach pisałem w którymś poście. Najlepsze z polskich. Dokładnie wyglądają tak: http://www.nowakowski.com.pl/x.php/1,163/M...any-4-szt..html Jest też wersja standardowa co do wielkości bułek ale maxi to jest to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ostatni zamówiłem sobie hamburgera w jakimś sklepie o nazwie "Jedzonko" i o dziwo teraz jak jestem głodny to tylko tam chodzę. Koszta to tylko 4,20zł ale nawet się najem i przy okazji pyszny. Swoja drogą to dawno nie robiłem w domu hamburgerów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja robie z mielonych wrzucam co sie da + keczup i czuje sie prawie jak w makdonaldzie x] Mi tam smakuje jedzienie z mak kwaka bo jest takie elo amreykanskie 5xczisburger +kola + frtyki idzie sie najesc = 20zl w plecy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja robie z mielonych wrzucam co sie da + keczup i czuje sie prawie jak w makdonaldzie x] Mi tam smakuje jedzienie z mak kwaka bo jest takie elo amreykanskie 5xczisburger +kola + frtyki idzie sie najesc = 20zl w plecy ;) Ale to lepsza przyjemność niż w Erze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ostatni zamówiłem sobie hamburgera w jakimś sklepie o nazwie "Jedzonko" i o dziwo teraz jak jestem głodny to tylko tam chodzę. Koszta to tylko 4,20zł ale nawet się najem i przy okazji pyszny. Swoja drogą to dawno nie robiłem w domu hamburgerów :P koszt domowego to 1,8zł wiecmozna sie naphac równo ja jem średnio 3-4 dziennie:D zaznaczam że z wszytskim bajerami typu sałatka posypka itp:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...