Hesos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 heh a co powiecie na paste TITAN NANO BLUE?? bo dostalem w swoje rece takie o to cos i nie wiem czy sprawdzac jak to dziala czy ki grzyb hehe ;) wie ktos co to za gowno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaminski99 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ja tam jade na srebrnym Titanie i nie narzekam :) Porządna pasta i w dodatku tania !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 to sie zgadzam, tania i niczego sobie, ale czy ktos widzial jak sie sprawuje ten niebieski szit?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja tam jade na srebrnym Titanie i nie narzekam :) Porządna pasta i w dodatku tania !! 1400171[/snapback] Srebrna to ona jest tylko w nazwie. :lol: Jej skład pozostawia wiele do życzenia. Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 tam sa opilki ktore zostaja po zeszlifowaniu radiatorow titana;) stad ten srebrny kolor a ja dalej nie dostalem nowej probki:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 srebrna jest rowniez w kolorze, bo as5 jest szare. nie wszystko srebro co srebrne:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no czekamy na ta wlasciwa probke poskich diamentow;D bo mam ochote wywalic tego ceramika - wkurza mnie;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 po co czekać skoro z gory wiadomo że to bzdura, od kiedy to diament przewodzi ciepło ? porażka made in Poland oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Z tego co wiem to damient przewodzi b.dobrze ciepło..dużo lepiej niż miedz, srebro czy złoto... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 a ja z tego co wiem to nie :) zobaczymy wiec wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Diament przewodzi ciepło i kropka. Wystarczy poszukać np. TU(na samym dole strony "Fizyka") a takich stron jest więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a ja z tego co wiem to nie :) zobaczymy wiec wyniki 1407463[/snapback] ale sie popisales;]]] diament ma przewodnosc okolo 10x wieksza od aluminium;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafiro Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dla osob zamoznych - zamowic sobie wielgachny radiator z diamentu, hehehehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dla osob zamoznych - zamowic sobie wielgachny radiator z diamentu, hehehehe :) 1407949[/snapback] ktory ma wartosc calej polski;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jak z syntetyków to tylko pół polski ;) A jeśli chodzi o przewodność to było jakość tak: Miedź - 401 W (m*K) Srebro - 429 W/(m*K) Diament - 2500 W/m*K Czyli nie mniej czy 10x więcej, a prawie 6x więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 no to by wkońcu nie trza bylo wentylatora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 jak to nie... prezciez diament tylko odprowadza cieplo a nie teleportuje je na ksiezyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11111 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 jakies testy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Pewnie jesczze nie przyszla "wlasciwa" probka, stad nie ma testow - proste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...