Skocz do zawartości
3men

Hyperion Czy Soltek K8tpro-939

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ciekawy :angry: problem, otóż z hyperionem nie można uruchomić ponownie systemu (staje na ekranie ładowania systemu i zwis), w 3d marku 2005 zawsze zatrzymuje się w demie 1 na klatce 235 (?), nie można uruchomic HL2 ( samej gry, bodo menu wchodzi) ,

bez hyperiona (na driverach systemowych), są problemy z obsługą AGP (po ptrostu jej nie ma), w 3d marku 2k5 nie ładuje się demo 2, natomiast 3d mark 2k3 przechodzi bez problemów. Poza tym niemiłosiernie się grzeja grafkia.

Sprawdzałem grafikę na innym kompie - jest napewno OK, zmienaiałem zasilacze, też OK

Edytowane przez 3men

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A inna grafa na Twoim mobo, albo nowszy Bios do mobo? Może to jakaś dziwna niekompatybilność, albo mobo walnięta.

Pozdrawiam!

1401946[/snapback]

[/quote

bios jest najnowszy, z inną grafą będę wieczorem walczył, choć grafika dość typowa (gigabyte)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyperiony testowałem najnowsze i te z kompletu od płyty, sp2 mam zainstalowane, a fastwrite gdy wyłączam w biosie - wywala mi windę, co do driverów do grafy instalowałem wszystkie rozsądne, catalysty od 4.3 do 5.4, dna i omegi ale bez zmian. nawet przed instalowaniem grafiki, gdy instaluję via 4in1 od razu mam problem z ponownym uruchomieniem windy (tzn. winda się ładuje, ale dopiero po calkowitym wyłączeniu kompa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoboj zainstalowac same sterki do IDE i jeszcze cos tam olewajac AGP

albo jezeli potrzebne ci to agp to zainstaluj samo AGP i sprawdz co sie bedzie dzialo

1402102[/snapback]

obojętnie który sterownik z pakietu instaluje - zawsze jest to samo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi