3men Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam ciekawy :angry: problem, otóż z hyperionem nie można uruchomić ponownie systemu (staje na ekranie ładowania systemu i zwis), w 3d marku 2005 zawsze zatrzymuje się w demie 1 na klatce 235 (?), nie można uruchomic HL2 ( samej gry, bodo menu wchodzi) , bez hyperiona (na driverach systemowych), są problemy z obsługą AGP (po ptrostu jej nie ma), w 3d marku 2k5 nie ładuje się demo 2, natomiast 3d mark 2k3 przechodzi bez problemów. Poza tym niemiłosiernie się grzeja grafkia. Sprawdzałem grafikę na innym kompie - jest napewno OK, zmienaiałem zasilacze, też OK Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez 3men Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A inna grafa na Twoim mobo, albo nowszy Bios do mobo? Może to jakaś dziwna niekompatybilność, albo mobo walnięta. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3men Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A inna grafa na Twoim mobo, albo nowszy Bios do mobo? Może to jakaś dziwna niekompatybilność, albo mobo walnięta. Pozdrawiam! 1401946[/snapback][/quote bios jest najnowszy, z inną grafą będę wieczorem walczył, choć grafika dość typowa (gigabyte) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Sprobuj innego hyperiona - starszego/nowszego. Moze inne stery grafiki, opcja fast write itd. Masz SP2? Jesli nie, to moze go wrzuc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3men Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 hyperiony testowałem najnowsze i te z kompletu od płyty, sp2 mam zainstalowane, a fastwrite gdy wyłączam w biosie - wywala mi windę, co do driverów do grafy instalowałem wszystkie rozsądne, catalysty od 4.3 do 5.4, dna i omegi ale bez zmian. nawet przed instalowaniem grafiki, gdy instaluję via 4in1 od razu mam problem z ponownym uruchomieniem windy (tzn. winda się ładuje, ale dopiero po calkowitym wyłączeniu kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 spoboj zainstalowac same sterki do IDE i jeszcze cos tam olewajac AGP albo jezeli potrzebne ci to agp to zainstaluj samo AGP i sprawdz co sie bedzie dzialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3men Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 spoboj zainstalowac same sterki do IDE i jeszcze cos tam olewajac AGP albo jezeli potrzebne ci to agp to zainstaluj samo AGP i sprawdz co sie bedzie dzialo 1402102[/snapback] obojętnie który sterownik z pakietu instaluje - zawsze jest to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 to nie instaluj ja od MVP3 podchodze sceptycznie do 4in1 i mimo ze juz na kt133 nie bylo problemow z tym pakietem (oprocz sterka agp z savage4) to i tak na czystym win98se mialem 100pkt wiecej w 3dmarku niz z 4in1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...