boczi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Do szeregów beta-testerów można dołączyć na stronie: www.testerzy.gadu-gadu.pl Znalezione na http://di.com.pl/n/?lp=9623&r=1 . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam! Wysłałem do nich chyba ze 3 formularze w środe i nadal bez odzewu. Juz ktos sie do nich zapisal i dostal ta nowa wersje gg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja wczoraj. Nie dostałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja przed chwilą - zobaczymy co dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja już do nich wysłałem formularz, no i czekam na odpowiedź. Jak coś no to może wpisujmy w tym poście nasze "przemyślenia" co do tego nowego "świetnego" gg. Ja tam nadal kocham Tlen !!!! Fajnie to ujałem przemyslenia Tlenowcy góra !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) Doświadczeni internauci wiedzą, że taka, niemal, symboliczna zmiana numeru wersji wiąże się zazwyczaj tylko z drobnymi zmianami w komunikatorze. W przypadku Gadu-Gadu 6.1 build 158 rzeczywiście tak jest. Wersja ta nie przynosi niczego nowego, oprócz bannera w oknie katalogu publicznego, dla użytkowników od dawna korzystających z Gadu-Gadu. Podobno w 7.0 userzy mają mieć reklamę nawet na czole. :twisted2: MSPANC ... Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Ja wysłałem jakieś 14 minut temu, czekam na odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 też się zgłosiłem. ciekawe co wymyślą tym razem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Chyba za dużo tych zgłoszeń, znów im się serwery zapchały :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Najwyrazniej. Albo sie tym nie zajmuja w weekend :) Rowniez sie zglosilem, ale narazie zero informacji. W sumie to chetnie bym zobaczyl GG 7.0, coprawda dopiero beta wer. ale zawsze to cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tez sie zglosilem, wczoraj z rana... Narazie nic.. Nie licze na jakas rewolucje GG 7.0 - i tak uzywam tlena ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 a ja uzywam kadu,ale mozna sie zglosic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 taa, GG na Linuxa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Tez sie zapisalem wczoraj. Chetnie sprawdze co teraz nowe GG bedzie soba reprezentowac. Ale w 80% jestem pewien ze zostane przy moim kochanym AQQ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja zgłosiłem się przed chwilą, teraz tylko czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja to sie nie zgłaszam, ale zapodacie jakies screeny z działania, no nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Raczej umowa o testy bedzie zabraniac pokazywania screenow i opowiadania o programie gg ma jedna fajna rzecz ktorej tlen nie ma: jak nie masz kogos na liscie to Ci ta osoba linka nie wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 jak nie masz kogos na liscie to Ci ta osoba linka nie wysledla mnie to raczej utrudnienie, hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 dla mnie to raczej utrudnienie, hehe ;) 1409170[/snapback] 01:19:55 GG# 2022266 Czesc! Mam SYSTEM na zarabianie kasy w internecie!! Jestes zainteresowany? Wejdz i przeczytaj!! http://republika.pl/system_na_kase/ juz wiesz czemu chwale sobie to rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 No fuckt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 @turtles Kolega boczi chcial chyba przez to "utrudnienie" zasugerowac ze zajmuje sie rozsylaniem spamu w tlenie, a w GG ma problemy. Wydaje mi sie, ze opacznie zrozumiales jego przwrotna wypowiedz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenes Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Dziś dostałem taką wiadomość na maila: Witam Juz niedług zkontaktujemy się z wybranymi osobami. pozdrawiam Rafał Skoczek Gadu-Gadu Ciekawe ile bedzie trwalo to "niedlugo" <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ja sobie specjalnie zalozylem konto nowe ;] kochamgg@... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ja i tak zostane przy Tlenie. Uzywal bym AQQ...ale no wlanie jest te ale w powolnym dzialaniu programu. GG sux, protokol ujdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 hehe jak coś to można nagiąć warunki umowy i pokazać screena ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Najpierw to by bylo fajnie wogole potetowac to gg 7.0, a potem dopiero pogadamy o screenach :> Bo ja jakos watpie zeby wszyscy co sie zglosili mieli taka mozliwosc. No ale Poca za adres swojego maila to napewno bedzie glownym testerem ;) Ja tam zadnego maila nie dostalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 EEE. Ja tam wole wolna od reklam Mirande :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 (edytowane) No to fajno, teraz kazdy bedzie wypisywał, co woli..... To jest chyba topic o testowaniu nowej wersji gg..... Tak powiada moja babcia. Edytowane 25 Kwietnia 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja im wyslalem w piatek i nadal nic... :| no to czekamy... jak to czekamy na gg az sie nam status "zrobi" na dostepny :wink: ja raz czekalem chyba z godzine :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 B) Witaj cvir! Dziękujemy za zgłoszenie się do testowania nowej wersji Gadu-Gadu. Aby potwierdzić chęć udziału w procesie testowania kliknij na poniższy link http://www.testerzy.gadu-gadu.pl/[ciach!] Wkrótce prześlemy Ci informacje dotyczące testowania wersji beta. W przypadku zgłoszenia się zbyt dużej liczby chętnych, zastrzegamy sobie prawo do ograniczenia ilości beta-testerów. -- Zespół Gadu-Gadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...