slayne Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Witam Pewnie niektórzy poznali już sprawę w temacie Czy uzasadnione pretensje, ale niestety temat zamknięto więc tworzę ten, aby można sie było wpowiedzieć. Proszę o zerknięcie na zdjecie plytki zakupionej od uzytkownika dszywala. Najfajniej by było jakby użytkownicy takiej płyty czyli DFI NF II ULTRA INFINITY wypowiedzieli się czy coś takiego mają. A może ktoś w ogóle wie co to jest i czy to może być wynikiem naprawy płyty? prosze o konkretne odpowiedzi pozdrawiam Slayne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 normalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 co, nagle wszyscy poczuli sie oszukani? n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 normalka 1421103[/snapback] czyli na wszystkich dfi jest tak? a jeśli tak to co to jest ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Chodzi bez problemu ? Jeśli tak, to nie róbcie z niego wielkiego oszusta i człowieka któremu nie można zaufać...litości.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 nie ma to jak konkretne odpowiedzi :? czy ktos wie co to jest ? czy to jakies zabezpieczenie tych elementów czy cos bo szczerze mówiąc nigdy czesgoś takiego nie widziałem moze ktos pracuje w jakism serwisie elektronicznym i wie coz to za twór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) czy ktos wie co to jest ? 1421135[/snapback] 1. Substancja do izolowania/zabezpieczania elementow przed dostepem do nich 2. guma do zucia ;] 3. Inny blizej nie okreslony "glut" :lol: Jak dziala plyta, to chyba nie ma problemu? Edytowane 1 Maja 2005 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 1. Substancja do izolowania/zabezpieczania elementow przed dostepem do nich 2. duma do zucia ;] 3. Inny blizej nie okreslony "glut" :lol: Jak dziala plyta, to chyba nie ma problemu? 1421198[/snapback] Moze i nie ma ale jest pewien niedosyt że wygląda jak naprawiana. Ale szczerze mówiąc chciałbym wiedzieć jak np bede komus odsprzedawał co to jest i czy to jest normalne czy to jest zabezpieczenie po naprawie skąd inąd wychodzi druga sprawa na założenie czeka zalman 7000 i jak wiadomo przykręcamy go do mobo m. in. w dziurke przy której jest to zielone coś i jak to mi sie odkruszy bo na pewno tak bedzie to co? wszystko bedzie ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Moze i nie ma ale jest pewien niedosyt że wygląda jak naprawiana.Niewykluczone, ze byla (only imo) ... i jak to mi sie odkruszy bo na pewno tak bedzie to co? 1421206[/snapback] Obkruszy? jak na moj gust, to (jezeli jest tym czym mysle) powinno miec konsystencje twardej gumy/kleju :rolleyes: Musialo by odpasc razem ze rezystorami pod spodem zeby byl problem... :lol: ;] Edytowane 1 Maja 2005 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Niewykluczone, ze byla (only imo) 1421224[/snapback] imo too zreszta Pan dszywala napisał mi ze była w serwisie na sprawdzeniu :-) bo bios padł zresztą w temacie o DFI Lan party B była gadka o tej płycie chyba ale skapnałem się dopiero po kupnie :angry: jakbym widział wcześniej to bym sobie odpuścił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) no comments może jeszcze napisz że masz pretensje że pudełko było poklejone tasmą . .. . ehh zadzwoń sobie do jakiegoś serwisu i zapytaj! albo może zrób ekpertyzę serwisową, skoro nie wierzysz mi jak mówiłem że było to od początku. Zobacz sobie rezystor koło kontrolera SATA też jest z tego co pamiętam odizolowany takim czymś. wogóle to albo ludzie na tym forum zaczeli byś dziwni.... Pamiętam jak zarejstrowałem się na tym forum w 2002 roku wtedy gadało się inaczej, sprzedawałem każdą część z kompa zawsze przez forum i nigdy nie było problemów a teraz. .. .. ehh nie chce mi sie juz komentować. jeszcze co do slayne`a ma wielkie pretensje że nie ma przejściówki SATA której nie miałęm w zestawie z płytą i taśmy ATA 133, napisałem mu na gg że jutro kupie mu ta przejściówkę i doslę mu ją skoro twierdzi że była w zestawie.... a on dalej ma pretensje. Edytowane 1 Maja 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Dlaczego dostałes bana na tweak'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ta zielona maź gości także u mnie na DFI lan party ultra b, oraz poprzedniej sztuce która poszła do serwisu. To normalka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No skoro Mixer tak Twierdzi t oznaczy, że wszystko jest git :D .A tak poza tym, to wątpie, żeby to było jakąś przeszkodą. Skoro była o tym mowa w Topicu to znajdź to. I po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) No skoro Mixer tak Twierdzi t oznaczy, że wszystko jest git :D .A tak poza tym, to wątpie, żeby to było jakąś przeszkodą. Skoro była o tym mowa w Topicu to znajdź to. I po kłopocie. 1421493[/snapback] chyba Nexer :-P :-P :-> jaki mixer :? Edytowane 1 Maja 2005 przez dszywala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Mixer ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ludzie was ogrania jakas paranoja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Paranoya jest wszędzie.. ;] Poza tym - sprawa wyjasniona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...