Skocz do zawartości
lspider

Od Wódki Rozwija Się Mózg

Rekomendowane odpowiedzi

Bylibysmy jednym z mądrzejszych narodów :roll: ;]

1425932[/snapback]

;-)

na szczęście nie jest z nami jeszcze tak źle

a co z tego że masz wiecej szarych komórek skoro i tak ich nie używasz ;-)

aja sobie w długi weekend podreperowałem szaraczki ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Picie wódki skraca czas parafrazując spikerkę z Dworca Głownego w którym z fimów Bareji...

Tak się zastanawiam - może by tak zainwestować w siebie i w swój yntelekt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

true true

Stado bizonów może poruszać się tak szybko, jak najwolniejszy bizon. Kiedymysliwi poluja na bizony, to zabijaja najpierw te z tyłu czyli najsłabsze inajwolniejsze.Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całosci, ponieważ ogólnaprędkosć i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularna eliminacjęnajsłabszych osobników.W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jegonajwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo,zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze inajsłabsze komórki.W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki,sprawiajac, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. Dlatego własniezawsze czujesz się madrzejszy po kilku drinkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i ja w poniedziałek mordowałem na zdrowie ;-)

a tak btw i ot ;-)

wiecie z kąd znają się politycy? biznesmeni? etc.. ? z kąd te zażyłości, kontakty?

pili razem wódkę jak byli młodzi

no więc jestem młody :-) idąc w poniedziałek na flaszkę powiedziałem: ide zadbać o moją przyszłość! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wnioski:

1. Trzeba duzo pic juz od najmlodszych lat bo wtedy bedziesz mial taka klase i znajomosci jak politycy w Polsce.

2. Trzeba duzo pic bo wtedy gina stare i slabe komorki mozgowe robiac miejsce tym nowym, lepszym.

3. Trzeba duzo pic bo majac zapite wszystkie slabe komorki nerwowe, otrzymujesz znacznie lepsze wyniki w testach IQ.

4. Lepsze wyniki testow IQ to wydajniejsza nauka, latwiej zdane egzaminy i ciekawsza praca no i wiecej pieniedzy.

I wlasnie dlatego Polska to kraj mlekiem i miodem plynacy... byl.

Edytowane przez silverfast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestes zmanipulowany ;]

1429543[/snapback]

EEE tam... Przez kogo...

Przez zone... fakt nie lubi jak cos pije zbyt mocnego...

Zreszta je tez nie lubie...

Ale do grilla na balkonie ze znajomymi zazwyczaj sie solidnie przygotowujemy...

Coz mocniejszego plus soki :D, a potem na kaca na drugi dzien jakies browarki...

I jest fajnie :D

Ale nie bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi