lspider Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 :-P Od wódki rozwija się mózg - informuje środowe wydanie rosyjskiego dziennika "Komsomolskaja Prawda". Gazeta powołuje się na wyniki badań szwedzkich naukowców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wątpie ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Tak jak w komentarzach, proponuje to oblać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Wpisujcie fajne toasty!!!!!! OTO WIELKA TAJEMNICA WIARY Komentarze też są niezłe. :rolleyes: :lol: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ehhhh Szkoda że to nieprawda <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ehhhh Szkoda że to nieprawda <_< Bylibysmy jednym z mądrzejszych narodów :roll: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 "Od Wódki Rozwija Się Mózg" .... ale wstecz. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Bylibysmy jednym z mądrzejszych narodów :roll: ;] 1425932[/snapback] ;-) na szczęście nie jest z nami jeszcze tak źle a co z tego że masz wiecej szarych komórek skoro i tak ich nie używasz ;-) aja sobie w długi weekend podreperowałem szaraczki ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 ehhhhhhhhhh to był najlepszy weekend w moim zyciu :D i nie powiem wodeczka troszke wspomogła ale w naprawde małych ilościach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Picie wódki skraca czas parafrazując spikerkę z Dworca Głownego w którym z fimów Bareji... Tak się zastanawiam - może by tak zainwestować w siebie i w swój yntelekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Ide pić ;] Kranówke oczywiście :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 a ja sie dziwilem jakim cudem mam iq wystarczajace by byc czlonkiem mensy :> polecam ta metode.... tuning normalnie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 true true Stado bizonów może poruszać się tak szybko, jak najwolniejszy bizon. Kiedymysliwi poluja na bizony, to zabijaja najpierw te z tyłu czyli najsłabsze inajwolniejsze.Taka naturalna selekcja jest dobra dla stada jako całosci, ponieważ ogólnaprędkosć i zdrowie całej grupy poprawia się poprzez regularna eliminacjęnajsłabszych osobników.W podobny sposób ludzki mózg może pracować tak szybko, jak jegonajwolniejsze komórki. Nadmierne spożycie alkoholu, jak powszechnie wiadomo,zabija komórki mózgu. Naturalnie, najpierw atakuje najwolniejsze inajsłabsze komórki.W ten sposób regularne spożywanie alkoholu eliminuje najsłabsze komórki,sprawiajac, że mózg pracuje szybciej i bardziej skutecznie. Dlatego własniezawsze czujesz się madrzejszy po kilku drinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 To ile ja w poniedziałek komórek zabiłem :shock: Ojojojojj...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Od wódki rozum krótki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 widzialem wlasnie to w TV :blink: zabieram sie za gimnastyke :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 i ja w poniedziałek mordowałem na zdrowie ;-) a tak btw i ot ;-) wiecie z kąd znają się politycy? biznesmeni? etc.. ? z kąd te zażyłości, kontakty? pili razem wódkę jak byli młodzi no więc jestem młody :-) idąc w poniedziałek na flaszkę powiedziałem: ide zadbać o moją przyszłość! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverfast Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) Wnioski: 1. Trzeba duzo pic juz od najmlodszych lat bo wtedy bedziesz mial taka klase i znajomosci jak politycy w Polsce. 2. Trzeba duzo pic bo wtedy gina stare i slabe komorki mozgowe robiac miejsce tym nowym, lepszym. 3. Trzeba duzo pic bo majac zapite wszystkie slabe komorki nerwowe, otrzymujesz znacznie lepsze wyniki w testach IQ. 4. Lepsze wyniki testow IQ to wydajniejsza nauka, latwiej zdane egzaminy i ciekawsza praca no i wiecej pieniedzy. I wlasnie dlatego Polska to kraj mlekiem i miodem plynacy... byl. Edytowane 5 Maja 2005 przez silverfast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 a był... a potem wprowadzili akcyzę.. i naród głupieje ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No i teraz jak ktos bedzie mi mowił "Nie pij Krzysiu wiecej" to odpowiem "Rozwijam sie". To bardzo dobra wiadomosc szczegolnie przed Jackonaliami ech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 No ja po paru, to w kręgle, bilarda, czy jakieś FPP na kompie nie mam sobie równych... Może na inteligencję też to działa? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 :lol: :blink: Od wodki rozum krotki... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 :lol: :blink: Od wodki rozum krotki... :P 1429490[/snapback] jestes zmanipulowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 jestes zmanipulowany ;] 1429543[/snapback] EEE tam... Przez kogo... Przez zone... fakt nie lubi jak cos pije zbyt mocnego... Zreszta je tez nie lubie... Ale do grilla na balkonie ze znajomymi zazwyczaj sie solidnie przygotowujemy... Coz mocniejszego plus soki :D, a potem na kaca na drugi dzien jakies browarki... I jest fajnie :D Ale nie bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...