Freemen Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam. Czy ma ktoś działający prgram Fraps (do nagrywania tego co dzieje się w grze), zarejestrowany, tak, żeby nagrywac bez limitów? Jęsli tak prosiłbym o kontakt. Wszytskie frapsy jakie do tej pory instalowałem u siebe na XP, nie działają (włączam i nic sie nie włącza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 is that legal? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Cicho, nie przeszkadzaj. Kolega chce frapsa zeby nagrac GTA: SA ktora podobno juz ma na pc ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Cicho, nie przeszkadzaj. Kolega chce frapsa zeby nagrac GTA: SA ktora podobno juz ma na pc ;]] 1432945[/snapback] Zapomniałeś jeszcze o Goodfather`ze :D PS. Pomoże mi ktoś :cry: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132243 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thompson Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Chce ktoś frapsa?? Zarejestrowanego?? :D dobrze trafiliście ja mam takiego :P Piszcie kto chce na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 AFAIK wersja Fraps 1.9 byla free czy jakos tak.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thompson Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Ja mam wersje 2.5.0 :D zarejestrowaną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 A ja mam 2.5.5 rowniez zarejestrowaną:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...