Skocz do zawartości
TDK

Policja i respekt

Szanujesz policje?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Szanujesz policje?

• Nie
      58
    • Tak
      58

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie:). Jak tam nasi userzy mają z szacunkiem do policji ??:). Ja osobiście nic nie mam do policji (prywatnie i zawodowo też ;D ). Uprzedzam pytanie-nie, mój tata nie jest policjantem :D. A muzykiu też za grzecznej nie słucham ;) (ostra, aczkolwiek do najostrzejszych jej jeszcze daleko :D ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam uważam że polska policja to sie nadaje... Tylko stoją pod szkolą i spisują za przechodzenie na czerwonym świetle/za picie piwa/palenie papierosów i od czasu do czasu zbierają lapówki. Jak mi jebnąl ktoś telefon i poszedlem zglośić to na policje to jakaś stara baba najpierw gadala przez 10 min z synkiem, laskawie mnie potem przyjela, spisywala protokul dwie godziny i powiedziala że może rozpoznam zlodzieji to pokazala mi zdjęcia, jak się skaplem że są one prawie wszystkie z 1990 roku to mnie krew zalala 8O :evil: Na koniec mi powiedziala że i tak ich nie zlapią i najlepiej samemu wymierzać sprawiedliwość :? Policjanci tylko się opierd[bzyyk], ale są oczywiście wyjątki. To tyle, dziękuje za uwagę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czego wy sie spodziewacie po naszych policjantach, naoglądaliście sie chyba za dużo amerykańskich filmów.

No bo kto rozsądny za pensje miesieczną 1000 - 1500 będzie ryzykował życie ? Ja bym tego nie robił. Dlatego policjanci imają się raczej rzeczy bezpiecznych, czyli karanie za przejscie na czerwonym itp..

Jeszcze za czasów naszej kochanej komuny ówcześni milicjanci zarabiali duużo w porównaniu do średniej krajowej i wtedy niczego sie nie bali, ktoś coś narozrabiał, czy ukradł to poprostu dostał w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l ze nie mógł sie ruszac i wiecej juz tego nie robił, a teraz, niedość ze policjanci nie łapią przestępców to jak już złapią to nasze chore prawo bardziej broni przestepce niz normalnego uczciwego obywatela. Tak juz widocznie musi byc.

ps. nie mam w rodzinie zadnego policjanta

Jaki z tego morał ?

Dbaj o własną dupę i nie patrz na innych , tylko w ten sposób można coś w tym naszym nędznym kraju osiągnąć !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam uważam że polska policja to sie nadaje... Tylko stoją pod szkolą i spisują za przechodzenie na czerwonym świetle/za picie piwa/palenie papierosów i od czasu do czasu zbierają lapówki. Jak mi jebnąl ktoś telefon i poszedlem zglośić to na policje to jakaś stara baba najpierw gadala przez 10 min z synkiem, laskawie mnie potem przyjela, spisywala protokul dwie godziny i powiedziala że może rozpoznam zlodzieji to pokazala mi zdjęcia, jak się skaplem że są one prawie wszystkie z 1990 roku to mnie krew zalala  8O  :evil: Na koniec mi powiedziala że i tak ich nie zlapią i najlepiej samemu wymierzać sprawiedliwość :? Policjanci tylko się opierd[bzyyk], ale są oczywiście wyjątki. To tyle, dziękuje za uwagę  :D

Mialem podobna sytuacje. NIC NIE ZROBILI!!!

Ehh ta polska policja...

Ja nie wypisuje na murach takich głupot jak "HWDP" jeszcze z błędem LOL. Ale respektu jakoś nie czuje :?.

to jest s8owskie zajecie czyt prymitywne zajecie ;)

Po pierwsze to nie sk8ci wypisuja takie rzeczy tylko DRECHY, a po drokie sk8ci robia cos "bardziej wymagajacego" niz zwykle HWDP(takie rzeczy to dla drechow i dzieciakow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh ta polska policja...

Ja nie wypisuje na murach takich głupot jak "HWDP" jeszcze z błędem LOL. Ale respektu jakoś nie czuje :?.

Po pierwsze to nie sk8ci wypisuja takie rzeczy tylko DRECHY, a po drokie sk8ci robia cos "bardziej wymagajacego" niz zwykle HWDP(takie rzeczy to dla drechow i dzieciakow)

Oj tu się mylisz. że dresy piszą to prawda, ale że skejci nie piszą - bzdura!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bede nawet komentowal waszych rozwazan kto pisze hwdp na murach dres/sk8 , bo to jest wogole parodia , natomiast mimo iz nie jestem ani dresem ani sk8tem i nic na murach nie pisze to sie utozsamiam zarowno z hwdp , jwp , i innymi takimi , ogolnie rzecz biorac nienawidze policji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie o straży miejskiej, bo ta to tylko na nerwy działa.

Krotko :

na podstawie obserwacji i kontaktow "organoleptycznych" z w/w stwierdzam co nastepuje :

Zapodac cieciom widly, i do gnoju zapie 8O lac !!! :evil: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie o straży miejskiej, bo ta to tylko na nerwy działa.

dokladnie larza po miescie i spisuja zle zaparkowane samochody :) tak w sumie to nawet niemoga zatrzymac jadacego pojazdu takze co to za straz chyba miejska-inaczej czyli wiejska ;) :D

znam osobiscie 1 dobrego straznika miejskiego zeby niebylo ze dla mnie wszyscy sm to "wieski" :)

P.S. np w tychach bodajze odkiedy prezydent miasta wydal uchwale o tym ze moga zatrzymywac samochody to wreszcie przestali robic za statystow :wink: :lol: :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh ta polska policja...

Oj tu się mylisz. że dresy piszą to prawda, ale że skejci nie piszą - bzdura!

Bzdury gadacie, nie można tak uogólniać, w każdej grupie się znajdzie taki co to napsize , czy to skejt, hiphopowiec, metal, drechol,student prawa czy qrwa Zbigniew Boniek. Jeszcze raz apeluje, nie uogólniajcie, bo się na tym można ostro przejechać panowie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie robia poza lapaniem na radar !! Musze codziennie dojezdzac na uczelnie autem, a oni zawsze sie ustawiaja tam gdzie jest ograniczenie 40km/h i trzeba tam tyle jechac :( Upatrzyli tez sobie pare innych miejsc i mierza mnie tam co chwile. W wakacje pracuje, zeby zaplacic te glupie mandaty, bo caly czas nachodzi mnie komornik. Jezeli chodzi o mnie to wole sam wymierzac sprawiedliwosc, bo i tak oni nic nie zrobia !! Straz miejska - no comments - mandat + blokada za parkowanie na trawniku - przed uczelnia (nigdzie miejsca nie bylo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do policji nic nie mam nie przepadam tylko za jednym wydziałem....

.... wydziałem do walki z piractwem i przestępczością komputerową :lol:  :twisted:

Co ty opowiadasz, w polsce taki wydzial nie istnieje. :wink: A NAWET JAK ISTNIEJE to jego skutecznosc jest zerowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niemam wogóle szacunku dla policji :evil: Zajmują się najczęściej tym czym niemają - dla przykładu: poszłem z qmplami na dwór (była godzina ok. 19:30)Stanęliśmy sobie za tutejszą kotłownią i zaczeliśmy sobie palic papierosy. Podjechał samochod (Pier[piiiip] tajniaki :!: ) Spisali nas za to, że stoimy na dworze :evil: Jeszcze qmpel miał prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e bo jak się pytali czy mamy dokumenty to powiedzial, że nie, a jak zaczęli nas przeszukiwać (po uprzednim wylegitymowaniu się) to qmpel powiedział, że jednak ma. Za to zagranie miał fess prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e - gostek chciał mu wdupić kolegium (pytanie - ZA CO :?: ) 2 dni później zmieniliśmy miejsce i tylko słyszeliśmy jak z tamtej okolicy dochodzą wrzaski pijanych facetów (kolejne pytanie - GDZIE JEST POLICJA JAK JEST POTRZEBNA :?: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) (kolejne pytanie - GDZIE JEST POLICJA JAK JEST POTRZEBNA :?: )

jak to gdzie je pizze w krzakach albo pije kawe pod mcdonadlsem :( tak w sumie to tez perwer zeby dzwoniac z informacja "za rogiem morduja i gwalca" albo "pomocy lysi mnie gonia" dostac odp. "w tej chwili niestety niemamy wolnych radiowozow bla bla bla" w sumie to pozostaje chodzic z karabinem w tornistrze bo inaczej to nieprzejdzie sie zywym przez ulice/osiedle/dzielnice :( :evil: :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahahahahah policja w poslce bauhahahaha koleś znalazł na nich jedno tylko określenie - cipy - za to jak wygladają i za to co robią... bo u mnie nie robią nic - no może robią - co piątek do lasu pochlac troche, średnio 2 razy w roku wpier**** sie do rowu, raz na dwa lata w drzewo albo słup - i to nie są żarty!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam do policji nic nie mam nie przepadam tylko za jednym wydziałem....

.... wydziałem do walki z piractwem i przestępczością komputerową   :lol:  :twisted:

Co ty opowiadasz, w polsce taki wydzial nie istnieje. :wink: A NAWET JAK ISTNIEJE to jego skutecznosc jest zerowa.

Istnieje coś takiego - tylko że jakoś inaczej sie to to nazywa...

...miałem nieprzyjemność spotkania z tymi panami - kosztowało to moją firmę 20.000 zł i utrate 2 komów na pół roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie ile razy was spisaly nasze kochane smerfy za nic ?? Mnie juz drugi raz Jakies pol godznki temu szedlem sobie ulica mojej miesciny :) podjechaly mendy i nie omieszkali mnie zatrzymac ;) Szkoda tylko, ze nie wyksztalcilo sie u nich pisanie, bo spisywali mnie jakies 15 minut ;) Jeszcze bezczelny smerfik pyta sie mnie czy nie zimno mi 8O No to ja mu na to, ze jest cieplo jak w lato i zaraz wezme lezak i zaczne sie opalac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi