Gość gladiac Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 No na spanie pod sklepem to juz chyba jestem za stary ;) ,ale wiem ze ludzia brakuje nowinek ktore urozmaicilyby granie!!, np. Eye toy to bardzo fajny pomysl czy maty do tanczenia ,jednak wymagaja specjalnego rodzaju gier ,dedykowanych tylko pod dany sprzet ,w Wii nowy kontroler moze praktycznie byc uzywany do kazdej z gier!! ,a to bardzo duzy plus, no i jak nawet sie komus znudzi to moze grac na zwyklym padzie . Sam chcialbym juz wyprobowac w jakies grze z serii Star Wars i pokonac w bitwie na lightsaber'y.... Luka Skywalkera :) :) -niech zyje Dark Side Force ;) A konsol z pewnoscia na starcie zabraknie , i male zolte ludziki beda popelniac harakirii masowo pod sklepami dzieki czemu wiecej bedzie konsol na Europe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Red Steel, Zelda, Star Wars, moze Metroid - w sumie tyle interesujacych mnie tytulow, co na PS3 :D Ja caly czas mam obawy, ze potencjal tego kontrolera szybko sie wyczerpie i po opadnieciu pierwszej frajdy bedzie on bardziej przeszkadzal, niz cieszyl... obym sie mylil :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 oczywiscie ze sie znudzi albo poprostu dlugo sie tak nie pogra ,jednak dobrze jest miec alternatywe w wyborze rodzaju sterowania , Bill mial troche racjii mowiac ze taki kontroler jest jako "glowny " pad nieuzyteczny ,jednak jako "mozliwosc" bedzie sie sprawdzal zapewne bardzo dobrze a juz wysmienicie w multiplayerze ,dlatego nie ma co rwac wlosow z glowy tylko cieszyc sie innowacja nawet jesli i tak trzeba bedzie dokupic zwyklego pada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) System Specs CPU IBM Broadway 729MHz GPU ATI Hollywood Supported Resolution up to 480p System Memory Unknown Wii Controller Ports Wireless (4 minimum) GameCube Controller Ports 4 Ports GameCube Memory Expansion 2 Ports USB 2.0 2 Ports Internal Storage 512MB Flash Memory Optical Disc Drive 8cm GameCube/12cm Wii 12cm Disc Capacity 4.7GB (single) / 8.5GB (dual) Memory Expansion 2 SD Memory Internet Connectivity WiFi 802.11b/g Disc Compatibility GameCube Downloadable Content NES, SNES, N64, Sega Genesis, Turbo Grafx Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) IBM Broadway 729mhz. Informacje są niepotwierdzone. Podobno Hollywood ma śmigać na 250mhz. Nie dziwię się Nintendo, że pakuje takie słabe układy do Wii. W końcu tam nie ma miejsca nawet na wiatraczek <LOL>(wiem, że jest;). Edytowane 4 Czerwca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Konami oświadczyło, iż jednym z bohaterów gry Super Smash Bros. Brawl, będzie postać znana z serii Metal Gear Solid, sam Solid Snake. Agent wielokrotnie wychodzący z groźnych opresji, będzie się teraz musiał zmierzyć z dużo groźniejszymi postaciami, takimi jak Wario, Samus Aran i innymi. Postać nie będzie posiadała żadnej prawdziwej broni, ale za to autorzy obiecują wyposażyć ją w dużą ilość materiałów wybuchowych. Dodam, iż Super Smash Bros. Brawl powstaje na konsolkę Wii. hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Konami oświadczyło, iż jednym z bohaterów gry Super Smash Bros. Brawl, będzie postać znana z serii Metal Gear Solid, sam Solid Snake. Agent wielokrotnie wychodzący z groźnych opresji, będzie się teraz musiał zmierzyć z dużo groźniejszymi postaciami, takimi jak Wario, Samus Aran i innymi. Postać nie będzie posiadała żadnej prawdziwej broni, ale za to autorzy obiecują wyposażyć ją w dużą ilość materiałów wybuchowych. Dodam, iż Super Smash Bros. Brawl powstaje na konsolkę Wii. mam nadzieje ze Samus podpali i wysadzi dupsko Snake'a wysoko w powietrze a Wario przywali mu z buta prosto w ja.. :) :) :) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a coz ci zrobil Snake ? ze pragniesz tak dla niego <: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 @iwo_kupa gladiac chyba za bardzo utozsamia ta postac z osoba o takim samym nicku z tego forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 We mnie grafika z Killzone na PS3 nie wzbudza takich emocji, jak możliwość pogrania sobie w tenis, czy golfa na Wii. Nie mówiąc już o Zeldzie, Mario oraz masie różnych fpp... W takiego golfa (z machaniem kijkiem) mozesz pograc juz na PS2, a za niedlugo (jakos na poczatku lipca?) takze i na PC - sie to nazywa GameTrack Controller czy jakos tak. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) To już jest chyba naprawdę oficjalna specyfikacja Wii: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=26636 Jeszcze tylko informacje na temat ilości pamięci systemowej oraz chipu graficznego i juz będziemy wiedzieli chyba wszystko na temat specyfikacji :D Edytowane 6 Czerwca 2006 przez shark31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Troszke za malo mocy jak na moje oko... mam nadzieje, ze Nintendo wie co robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Nintndo powtarza cialge ze Wii to nie next gen czyli nowa generacja super grafiki etc. oni nie stawiaja na moc. Chca do swojej konsoli przyciagnac jak najwieksza rzesze ludzi - tych najwiekszych graczy jak i normalnych przecietnych ludziokow. Dlatego nie stawiaja na moc konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Maksymalna rozdzielczość – 480p (854x480 pikseli)Czyli idealna pod 42" plazme ;) mi to starczy :D jak będzie mnie kiedyś stać i będę miał miejsce na taką :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nintendo dziwi sie sony i Microsoftowi ze zawsze dokladaja do konsol ,ich zdaniem sprzedawac Wii beda po cenia produkcji i o doplacaniu do konsoli nie ma mowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 No tak, Nintendo wsadza archaiczne w porownaniu z konkurencja podzespoly i udaje madrych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Nintendo dziwi sie sony i Microsoftowi ze zawsze dokladaja do konsol ,ich zdaniem sprzedawac Wii beda po cenia produkcji i o doplacaniu do konsoli nie ma mowy :)Heh, jeszcze tylko bym poprosił o źródło, tak dla zasady. No tak, Nintendo wsadza archaiczne w porownaniu z konkurencja podzespoly i udaje madrych...Niewiem czy to dokońca dobre określenie, ale nasówa mi się słowo "cwaniactwo". Lecz niemożna powiedzieć, iż popełniaja błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Heh, jeszcze tylko bym poprosił o źródło, tak dla zasady. Niewiem czy to dokońca dobre określenie, ale nasówa mi się słowo "cwaniactwo". Lecz niemożna powiedzieć, iż popełniaja błąd. skoro to dla ciebie takie wazne to masz caly art z gram.pl Cena i data premiery Wii w Lipsku? Czwartek, 8 czerwca 2006, godzina 12:07, autor: Domek Jest bardzo prawdopodobne, że szczegółowe informacje na temat daty premiery i ceny Wii podane zostaną na targach Game Convention w Lipsku (24 - 27 sierpnia). Na tę datę wskazują ostatnie wypowiedzi prezesa Nintendo. Dotychczas jako najbardziej prawdopodobne miejsce ujawnienia przez Nintendo tych niezwykle interesujących graczy faktów podawano imprezę Tokyo Game Show (koniec września). Satoru Iwata powiedział jednak z całą stanowczością, że cenę i datę premiery Wii poznamy jeszcze przed wrześniem. Czyli kiedy? Tutaj nie był już tak chętny do podania konkretnych informacji, ale logika wskazywałaby, że mogłoby to nastąpić na targach Game Convention w Lipsku, które odbywają się jakiś miesiąc przed TGS. Przy okazji Satoru Iwata powiedział też na konferencji prasowej w Tokio, że jego firma nie spodziewa się strat w wyniku sprzedawania nowej konsoli. Wygląda na to, że zgodnie ze swoim zwyczajem, Nintendo nie zamierza oferować sprzętu poniżej kosztów produkcji. To dziwaczna zasada, że konsole do gier zawsze przynoszą na początku olbrzymie straty. Nie mogę obiecać, że nie stracimy nawet jena, ale nie spodziewamy się dużych problemów finansowych" - powiedział Iwata. i z tym cwaniactwem to tez bym nie przesadzal bo na pewno Nintendo to nie mozna posadzic ,poprostu ma inna wizje rozwoju i ewolucji konsol-tak bylo zawsze ,a jak z tym bedzie przekonamy sie za jakis czas-osobiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 a moze N stosuje inna polityke niz sony? odwrotna? Sony sie przechwalało, N mowi, ze oni sie nie scigaja. Potem sony zawiodlo na E3, a jesli sie okaze ze gry na Wii byly puszczane rzeczywiscie z GameCube'ow, to ostateczna grafa konsoli moze tylko pozytywnie zaskoczyć. A nintendo, fakt faktem, ze nie sprzedawało konsol w takich ilosciach jak M$ czy SONY, ale tez nie doplacali do GameCube'a i teraz pewnie zrobia to samo z Wii. Taka jest ich polityka i musza wychodzic na tym calkiem niezle, bo jednak na rynku sie trzymaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) obejrzyjcie trailer gry "elebits" w szczegolnosci 4 filmik od gory ,bardzo dobrze przedstawiona jest fizyka w grze choc sama gra nie jest dla wszystkich elebits trailer Edytowane 10 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Na stronie staszka (Tego od Stars in Black) jest trailerek ktory zrobil dla jednej z gier na Wii :) Gameplaya nie ma pokazanego, ale calosc bardzo klimatyczna: http://stars-in-black.pl/filmy/sadness_mpg.mpg Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Deckard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Na stronie staszka (Tego od Stars in Black) jest trailerek ktory zrobil dla jednej z gier na Wii :) Gameplaya nie ma pokazanego, ale calosc bardzo klimatyczna: http://stars-in-black.pl/filmy/sadness_mpg.mpg Szczere, najlepszy jest moment przed "wyciągnięciem" parasola. Swoją drogą, to mam nadzieję, iż się będą pojawiały gierki na Wii o takim mrocznym klimacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jesli tak bedzie sie gralo na Wii to wywale x360 do smietnika, a o PS3 nawet nie bede myslal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jesli tak bedzie sie gralo na Wii to wywale x360 do smietnika, a o PS3 nawet nie bede myslal :) to jak bedziesz wywalal swojego x360 do smieci to daj znac abym zdazyl podstawic swoj smietnik ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Jesli tak bedzie sie gralo na Wii to wywale x360 do smietnika, a o PS3 nawet nie bede myslal :) Myśle ze to prędzej prezentacja idei niz prezentacja gameplayu - w koncu gry "filmowe" okazały się jednak niewypałem - patrz xfiles the game które zajowało bagatela 7cd co na tamte czasy było niewyobrazalna iloscia. a filmy i tak były ostro skompresowane... pozatym - przy padzie wii jest to juz praktycznie całkowicie niewykonalne - teoretycznie posiadasz przy nim pelna mozliwosc wszelkiech ruchów - nagraja film z kazda mozliwascia? Nie sadze. Lecz idea jest fajna - jesli uda im sie zachować klimat tworzac gameplay... bedzie gites. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Na Wii bede swietne gry. http://www.youtube.com/watch?v=BrgiqarBlEM...=related&search fajny mix z gier. Cos nowego wreszcie. Ja chce Wii. Tania i dajaca frajde. Tak samo jak do tej pory gry na Gacku. Sa inne i za to brawa dla nintendo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Call of Duty 3 flashbombs Wii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Call of Duty 3 flashbombs Wii*szczękopad* na takie "info" właśnie czekałem. "Normalne" gierki wykorzystujące tego pada, yeah. Jeszcze tylko CS i będzie gites :D A ten trailer to mi przypomniał zapowiedzi gier na psx'a dałanczane do demek, eh... czysta zabawa :) Tutaj daje linka do pierwszego trailera. Dużo mniej wartościowy, ale umieścić nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) @igomako: zupelnie zle mnie zrozumiales. Nie chce takiej grafy. Jak dla mnie moze byc taka jak na GC i bede zupelnie szczesliwy. Chodzilo o sterowanie i mozliwosci pada... X-files the Game i Black Dahlia nie byly takie zle :) edit: @gladiac: spoko, uprzedze Cie :) (tyle, ze bedziesz musial po Xa przyjechac 1500km :P) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Deckard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Jednak Wii bedzie inną konsolą N. Wystarczy tylko popatrzec na zapowiadane tytuły : Call of duty 3, Prince of Perwersja, Farcry. Chyba N wie co robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...