Konar Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 No i jak to bywa po smierci mojego Siemens'a C45 nastał czas na wymiane komorki. W rachube wchodzi tylko Nokia z kolorowym wyswietlaczem. Ale teraz co wybrac tego jest masa a ja po przegladaniu allegro oglupialem jeszcze bardziej niz przed. Proponujcie cos co bedzie sensowne i wytrzyma do 2008 :D, allegro wchodzi w gre wiec jakies sensowne aukcje chetnie przejrze, ze ja nie plywam w gotowce bardzo mile widziane sa jakies rozsadne oferty nie za drogie. Podstawa to kolorowe lcd i polifonia, a reszta to juz (jak to nazwac :P) bonusy. Z gory juz podziekuje tym ktorzy cos doradza/znajda. A ci co nawrzucaja mi to wiadomo gdzie ich mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 poszukaj uzywanej 6610 a tak szczerze to najlepiej 6310i ,no ale jak lecisz na kolorki i swiatelka to pozostaje 6610 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 tez bym radzil 6310i,ale klient nie chce mono. A zamiast 6610, poszukja 6100, poniewaz w niej nie trzeba uzywac trybu glosnomówiącego trzymajac sluchake przy uchu <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 ale co wy sie uwzieliscie na ta 6310i nie chce: a) ceglanki jak dla mnie B) mam dosc wyswietlaczy mono, nie czytelne w porownaniu z kolorowymi No to narazie zrozumialem ze propozycje to: 6100 6610 z tych dwoc nie wiem ktory lepszy bedzie, ale mysle ze mi doradzicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 pff...IMHO to 6310i to najlepsze nokia jaka wyszla :]]] ...bateria trzyma 2-3tygodnie,dobrze lezy w lapie (chyba ze ktos ma malutkie,kobiece dlonie :] ),baaardzo czytelny wyswietlacz i ma wszystko co potrzeba. ale jak kolorowanki i polifoniczne pierdy sa priorytetem to chyba tylko 6100 i 6610 zostaja.Obydwa telefony pod wzgledem bebechow sa niemalze identyczne,kwestia tylko gustu i ceny (6100 bedzie drozsza chyba) 3510i to padlina i nawet sie nia nie interesuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 6610 posiada (pseudo)aparat cyfrowy i radio FM :) W 6100 aparatu i radia brak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no niezazbytnio...6610i ma aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Masz racje Vip. Ale i tak wolalbym 6610 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) Ja bym bral ta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52312699 i ta cena 319zł miod - malina :ploom: Edytowane 23 Maja 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 mialem 6610 i wymienilem na motke V60 :] (teraz moja panna z nia biega,a w domciu lezy 3410 :] ) teraz jako ze potrzebowalem drugi telefon do roboty to zassalem 6310i i innego niechcem :] BTW zlookalem ceny 6100 i 6610 i jednak 6100 taniej lata na allegro....mysle ze lepszej alternatywy nie ma ,ofkors jesli priorytetem jest kolorowy wyswietlacz i polifonia wyglada na igiełke : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52145420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) A ja polece taka zabaweczke: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51728522 nei jest to nokia ale nie wiem czy warto wpchac sie w stare nokie ze starym LCD, porazka Siemens C65 + 65tysiecy kolorów (LCD) + MMS-y i inne pierduły + wysoka rozdzielczosc i jakosc LCD + odtwarza wavy, i inne pochode mp3, MP4 i 3GP - dla tcyh co nie wiedza mozna na nim oglac teledyski, filmiki itp ja wcisnolem na niego na wyklady jeden z odcinkow Kasi i Tomka :) i przyjaciół :D (Friends) + wbudowany aparat fotek miesci sie kilkaset, nawet ładne robi nizej wrzucam fotke z niego :) + dyktafon kilka godzin + mozna wrzucac pelno aplikacji w java, edytory grafik, cale ksiazki, gadu gadu ! na GPRS ! gadanie przez kom za free :) + kabalek za 10zł umozliwia zmiane softu, wygladu teelfon , menu itp tak jak sie tego chce osobiscie wgralem sobei theme Windowsa XP :) + i wiele innych plusów, jakby co to pytac :D + setki gier :D Colin 2005 , doom :D skoki :) szachy i masa innych.. fotka by Siemens C65 (do robienia roznych fotek i wrzucania np na forum zeby cos pokazac aparacik jest super:) ) Edytowane 23 Maja 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) niom C65 nie jest zly,sam mialem chrapke na S65,ale mam za duze lapy do tych maluskich guziczkow :]]] C65 Edytowane 23 Maja 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) A tutaj: http://www.siemensc65.imn.pl/download.php?id=010 i tu http://www.siemensc65.imn.pl/download.php?id=006 mozna zoabczyc co mozna zrobic z menu telefonu, mnustwo tematow np. :) itp :) Edytowane 23 Maja 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no ta...ale jesli autor topic'a uparl sie na Nokie to i tak nic to nie zmienia :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no ta...ale jesli autor topic'a uparl sie na Nokie to i tak nic to nie zmienia :] 1459385[/snapback] to niech sobie kupi stiuningowana 3310 :lol: 6610i jest nawet gorsza od tego Siemensa C65 a drozsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 6610i jest nawet gorsza od tego Siemensa C65 a drozsza 1459405[/snapback] no i masz racje ale i tak wole moja 6310i :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 no i masz racje ale i tak wole moja 6310i :]]]] 1459407[/snapback] tia ;) a ja kocham 3210 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 z Nokii to 3100/6610/jak dobrze poszukasz to dostaniesz 7250 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 No i wybor juz padl na 3100 okazyjnie znalazlem ze stycznia tego roku ze wszystkimi papierami za 250 zl, co do siemensa nie dzieki bo a zrazilem sie na swoim c45 a kumpel ma c65 i ciagle zaluje wiec ja narazie podziekuje za rady. BTW: 6310i to ja mam ojca w domu wiec po co mi jeszcze jeden :P BTW2: apaat w telefonie to dla mnie bzdura wiec po co mi telefon z nim BTW3: ten twoj c65 to robi w takim razie niezle zdjecia zdjecia mojego kumpla nie chcem komentowac, :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 a kumpel ma c65 i ciagle zaluje wiec ja narazie podziekuje za rady. zapewne ma teelfon z softem w versji 12 albo cos kolo tego bo takei telefony sa w salonach:) ja mam najnowszy V50 kazda nowa wersja cos dodaje np odtwarzanie filmow itp ;) , numerki ponizej 20 wieszaly sie... bierz nokie:)z nędznym wyswietlaczem :) 256 kolorow albo 4000 :) toszto nedza :) lepiej juz 6310i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 wszystkie telefony z polifonia to nedza :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) wszystkie telefony z polifonia to nedza :-P :-P :-P 1459567[/snapback] a co to ma do mojego "kochanego" ;) c65 :) on ma real tone czy jakos tam:D i inne bzdety :] a ta nokia 3100 wyglada jak zabawka krotko powiem i nie ma w niej nic , porpstu zero funkcji mozna ja porownac do Celerona 300 :) BTW3: ten twoj c65 to robi w takim razie niezle zdjecia zdjecia mojego kumpla nie chcem komentowac cos specialnie for you :D nei moglem sie powstrzymac ;) moje osiedle ;) :D (troche na krawedziach robi nie ostre zdiecie ale moze byc przybrudzone szkielko aparatu w tym miejscu i dlatego) Edytowane 23 Maja 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...