Gość fuqs Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Jeśli chodzi o fabułe i o to co się w tej grze dzieje to gdzieś w połowie mamy nieoczekiwany zwrot akcji ;] I z lat 70 przenosimy się do XXI wieku ;]mogles to w spojler wrzucic bo ludziom zabawe popsujesz :-P mnie bardzo zaskoczyl ten zwrot akcji, wszyskto jasne czemu Parallel Lines :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 kropnąl ktos Bishopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 tak, bo grę mam już za sobą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Tak, najlepiej jechać za tym wozem motorem i 3x walnać z wyrzutni i po nim :) krótka ta gra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 wlasnie, krotka :( a tak fajnie sie gralo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Po przejściu całej gry można jeździć czołgiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Po przejściu całej gry można jeździć czołgiem :D gdzie jest ten czołg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wszystko jest w garażu. Tam można sobie wybrać czym się chce jeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) jak dla mnie gra bez rewelacji!! wymagania komputerowe sztucznie zawyzone. Mamy cholera 2007 rok a gra graficznie ledwo maly kroczek zrobiła od klasyki Mafia: the game z 2002 roku. Tak wiec 5 lat minelo a w driverze widac takie niedociagniecia jak: brak cieni z drzew, i wszystkich elementow które mozna zniszczyc typu: swiatła drogowe, znaki. Jedyny plus to swietne przerywniki filmowe tego za rowno w Mafii jak i GTA SA brakowało. Czyli na mojej liscie top 3 dalej bez zmian I miejsce Mafia, II GTA Vice City, III GTA San Andreas :) Edytowane 6 Lipca 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Cześć Mam problem z przejściem misji :mur: a mianowicie z przejsciem wyscigu w ktorym jest 6 okrazen i mamy zapewnic 1 (taki żółty) z samochodów zwyciestwo. I własnie nie wiem jak wyeliminowac konkurentów :/ Może macie jakieś sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) ja tam przez dwa pierwsze okrążenia spychałem rywali, obijałem ich jak tylko mogłem koncentrując się na jednym, góra na dwóch, potem jeździłem pod prąd (na prostej startowej) :D jak za bardzo zniszczysz swój pojazd to w boxach czekają na ciebie nowe fury ;) inną metodą jest przystąpienie do wyścigu czymś cięższym, niektórzy decydowali się na autobus :lol: Edytowane 6 Lipca 2007 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 aaa nie wiedziałem ze w boxach sa inne samochody :] dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 najlepiej jechać na czołowe pod prąd :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 jest taka misja zeby stuknac jakiegos Carringtona - nazwa celowo zmieniona, bo oryginalu niepamietam. trzeba smiglowiec gonic samochodem, przeszedl to ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 czy na twoim koncie siedzi kilka osób? wcześniej pisałeś, że faktycznie krótka ta gra, jakbyś ją już przeszedł, a teraz się okazuje, że jednak nie no i co ci to da, że ktoś ci odpowie TAK? a jak? jechać za nim takim torem jak on leci i strzelać, heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 grałes w ta gre? jesli nie to powiem ci, ze jest kupa pobocznych watkow, jezeli grales to tez ci mowie :) taa. tyle to i ja wiem. dziekuje za taka porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 jak o Bishopa pytałeś to już pisałem, że grę mam za sobą (czyt. przeszedłem) a innej rady nie ma, bo tu nie ma nad czym myśleć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 A kolejny co urwał się z choinki. Trzeba za nim jechać poczęstować go na dzień dobry RPG, a później poprawić maszynówką i po sprawie... facet jęka jak panienka i bum... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Wczoraj skończyłem drivera i muszę przyznać, że grało się ciekawie choć krótko. Mam teraz do was takie pytanie. Wiem, że po przejechaniu 666 mil odblokowuje się 1 kod(chodzi mi o menu cheats), później po przejechaniu 900 też i jeszcze chyba przy jakiejś wartości, ale nie pamiętam. W każdym razie mam chyba 4 odblokowane cheaty. Jak odblokować resztę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 ...W każdym razie mam chyba 4 odblokowane cheaty. Jak odblokować resztę?Chyba tylko tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić w tej misji co uczymy sie strzelać, a dokładniej z tym samochodem bo nie kminie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Słuchaj co ci mówi Slink i rób to co trzeba O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić w tej misji co uczymy sie strzelać, a dokładniej z tym samochodem bo nie kminie :lol: :lol: hmmmm...? nauczyć sie strzelać :lol2: hehe a tak poważnie biegaj wokół wozu, i wal po wszystkim !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) hehe a tak poważnie biegaj wokół wozu, i wal po wszystkim !!!!! No nawalam po całym samochodzie to ten dżolo w różowym garniaku sie pluje że nie wykonuje jego instrukcji :lol2: :blink: Edytowane 7 Lipca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 muszą wszystkie szyby w tym aucie wylecieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedder Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 a ja mam takie pytanie... jak przeszliscie misje z porwaniem limo ?? zdaze na most to czekam i musze ich gonic... ustrzelic terenowek nie idzie.. a po krotkiej chwili och ostrzalu padam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Musisz czekać na znak przez krótkofalówkę, wtedy Slink (jeśli dobrze pamiętam), mówi ci żebyś wysadził most czy tam bilboard, w tym momencie naciskasz Q ;] Dalej sobie poradzisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Nie koniecznie można te terenówki uwalić na moście. Jedziesz za ostatnią, bardzo blisko i strzelasz w kierowce od lewej strony i jak go rozwalisz to samochód staje i zabierasz się za następną. Zanim dojedziesz do końca mostu masz ich z głowy i zabierasz się za bosa i dalej tak jak mówi Lanc. Trochę to hardcorowy sposób ale jak chcesz się zabawić to proszę bardzo :) Edytowane 8 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyper1993 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Problem z widzialnością broni jest już rozwiązany :D Wystarczy poczytać na necie ale chyba każdy i tak wie o co chodzi :D jak go rozwiązaliście ten problem z widzialnością broni plz odpiszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 jak go rozwiązaliście ten problem z widzialnością broni plz odpiszcieKupiliśmy oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...