Skocz do zawartości
cavarr

Driver 4

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o fabułe i o to co się w tej grze dzieje to gdzieś w połowie mamy nieoczekiwany zwrot akcji ;] I z lat 70 przenosimy się do XXI wieku ;]

mogles to w spojler wrzucic bo ludziom zabawe popsujesz :-P

mnie bardzo zaskoczyl ten zwrot akcji,

wszyskto jasne czemu Parallel Lines :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie gra bez rewelacji!! wymagania komputerowe sztucznie zawyzone. Mamy cholera 2007 rok a gra graficznie ledwo maly kroczek zrobiła od klasyki Mafia: the game z 2002 roku. Tak wiec 5 lat minelo a w driverze widac takie niedociagniecia jak: brak cieni z drzew, i wszystkich elementow które mozna zniszczyc typu: swiatła drogowe, znaki. Jedyny plus to swietne przerywniki filmowe tego za rowno w Mafii jak i GTA SA brakowało. Czyli na mojej liscie top 3 dalej bez zmian I miejsce Mafia, II GTA Vice City, III GTA San Andreas :)

Edytowane przez Keogh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Mam problem z przejściem misji :mur: a mianowicie z przejsciem wyscigu w ktorym jest 6 okrazen i mamy zapewnic 1 (taki żółty) z samochodów zwyciestwo. I własnie nie wiem jak wyeliminowac konkurentów :/

Może macie jakieś sugestie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam przez dwa pierwsze okrążenia spychałem rywali, obijałem ich jak tylko mogłem koncentrując się na jednym, góra na dwóch, potem jeździłem pod prąd (na prostej startowej) :D

jak za bardzo zniszczysz swój pojazd to w boxach czekają na ciebie nowe fury ;)

inną metodą jest przystąpienie do wyścigu czymś cięższym, niektórzy decydowali się na autobus :lol:

Edytowane przez Jankes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Carl Orff

jest taka misja zeby stuknac jakiegos Carringtona - nazwa celowo zmieniona, bo oryginalu niepamietam. trzeba smiglowiec gonic samochodem, przeszedl to ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy na twoim koncie siedzi kilka osób?

wcześniej pisałeś, że faktycznie krótka ta gra, jakbyś ją już przeszedł, a teraz się okazuje, że jednak nie

no i co ci to da, że ktoś ci odpowie TAK?

a jak? jechać za nim takim torem jak on leci i strzelać, heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Carl Orff

grałes w ta gre? jesli nie to powiem ci, ze jest kupa pobocznych watkow, jezeli grales to tez ci mowie :)

taa. tyle to i ja wiem. dziekuje za taka porade.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj skończyłem drivera i muszę przyznać, że grało się ciekawie choć krótko.

Mam teraz do was takie pytanie.

Wiem, że po przejechaniu 666 mil odblokowuje się 1 kod(chodzi mi o menu cheats), później po przejechaniu 900 też i jeszcze chyba przy jakiejś wartości, ale nie pamiętam.

W każdym razie mam chyba 4 odblokowane cheaty. Jak odblokować resztę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić w tej misji co uczymy sie strzelać, a dokładniej z tym samochodem bo nie kminie :lol: :lol:

hmmmm...? nauczyć sie strzelać :lol2:

hehe a tak poważnie biegaj wokół wozu, i wal po wszystkim !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a tak poważnie biegaj wokół wozu, i wal po wszystkim !!!!!

No nawalam po całym samochodzie to ten dżolo w różowym garniaku sie pluje że nie wykonuje jego instrukcji :lol2: :blink:

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz czekać na znak przez krótkofalówkę, wtedy Slink (jeśli dobrze pamiętam), mówi ci żebyś wysadził most czy tam bilboard, w tym momencie naciskasz Q ;] Dalej sobie poradzisz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie można te terenówki uwalić na moście. Jedziesz za ostatnią, bardzo blisko i strzelasz w kierowce od lewej strony i jak go rozwalisz to samochód staje i zabierasz się za następną. Zanim dojedziesz do końca mostu masz ich z głowy i zabierasz się za bosa i dalej tak jak mówi Lanc.

Trochę to hardcorowy sposób ale jak chcesz się zabawić to proszę bardzo :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi