Defalus Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mam problem!Ostatnio z moim kompem zaczeely dziac sie dziwne rzeczy.Strasznie zwalnia na grach i na mp3(zreszta praktycznie na wszystkim).Czy moze mi ktos powiedziec co sie dzieje i jak to naprawic?? Moj sprzet to :Sempron 2300+,karta graf geforce fx5200,dysk 80 gb, PILNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Szukasz pomocy to może pomórz najpierw nam, jakoś trudno będzie zgadnąć co dolega Twojemu kompowi bo podałeś za mało informacji. Stawiam na zaśmieconą windę. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Za duzo robakow,trojanow w systemie. Warto zrobic formacik(tak mi sie zdaje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 najszybciej to format :-) A tak pozatym to ściągnij sobie Spybot S&D 1.4 (www.dobreprogramy.pl), ustaw rezydenta i teatimer, update zrób. Potem ad-aware (www.dobreprogramy.pl), zaaktualizuj i Perform Full System Scan, potem wywalić wszystko co znalazł Następnie jakiś skaner on-line antywirusowym np. MKS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Tak jak napisał serwal4 przeskanuj kompa antywirusami różnej maści. Na końcu proponuje też program Registry Healer - do naprawiania rejestru ze złych wpisów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defalus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jeszcze jedno!Zanim to wszystko sie zaczelo dziac wgralem nowe stery do karty graficznej!Moze to jest tego powodem! 3majcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...