R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Panowie, Panowie... dzis wpadlem na fantastyczny pomysl B) B) B) poniewaz San Andreas jest tak ogromne i moze sie wydarzyc prawie wszystko, sa pewne sprzyjajace fakty, rzeczy materialne oraz sytuacje dzieki ktorym mozna nawiazac do filmow!!! juz mowie o co chodzi. oparlem sie o pewien (jeden z ulubionych) film, i postaralem sie nawiazac do niego poprzez... :) - "fure" czarne Monte Carlo (tuning + hydraulika) - "charakteryzacje glownej postaci" wlosy: cesar+broda, czarne spodnie, czarna marynarka ala skora, srebrny lancuch, gun Desert Eagle ;s - muze z ulubionego fragmentu filmu - sam klimat (poruszanie sie autem, koles obok mnie jako Jake (Ethan Hawke)) - akcja jest wymyslona choc jest to pewne niezadowolenie ze stosunkow z pewna biaczz ;] (tutaj Denise jako Sara (Eva Mendes)) .... CJ jako Alonzo (Denzel Washington) B) a dzielem tym jest filmik, ktory Wam nagralem (47mb)... proponuje wiec tym ktorzy juz nie maja zbytnio cos robic, zeby moze zrobili cos na moj wzor. fajnie by bylo, powaga! lookajcie i podziwiajce moje zdolnosci rezysersko-producenckie ;] >>>> gtasa-Training_Day-RIP.avi <<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Porządnie...choć ja bym tak Evie Mendes nie zrobił :P Pomysł bardzo dobry, teraz tylko czekać na inne filmy...tytułów do obrobienia cała masa...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 I znowu mam problem. Powiedźcie mi ludzie, jak przejść misję w której trzeba przelecieć takim małym samolocikiem nad kółkiem umieszczonym nad drugim samolotem. Jak lece do niego to nigdy nie wiadomo na jakiej wysokości będzie leciał ten samolot, a kiedy go "przelece" to już nie mogę dogonić tym trupem. W solucji nie opisują żadnych szczegółów. Jestem w kropce panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 I znowu mam problem. Powiedźcie mi ludzie, jak przejść misję w której trzeba przelecieć takim małym samolocikiem nad kółkiem umieszczonym nad drugim samolotem. Jak lece do niego to nigdy nie wiadomo na jakiej wysokości będzie leciał ten samolot, a kiedy go "przelece" to już nie mogę dogonić tym trupem. W solucji nie opisują żadnych szczegółów. Jestem w kropce panowie. 1518202[/snapback] Kilka stron wcześniej ktoś podawał rozwiązanie... Lecieć wyskoko - tak samo jak ten samlot i gdy tylko go zobaczymy zrobić orób 180*, wzbić się wyżej, a potem mocno lecieć w dół by nabrać prędkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Umieć tak? http://www.toya.net.pl/~poca/gta/garage.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 hmmm auto alarm w tej grze rzadko występuje, ale jest w bmx'ie :D wsiadam na bmx'a i słysze : dryń, dryń, dryń [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Umieć tak? 1518234[/snapback] Mi się kiedyś to udało :< Durny bug :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mi się kiedyś to udało :< Durny bug :o 1518252[/snapback] Mi się to zdarza dość często... :? Czekam na pacza... Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja pierdziu.....ktos mi moze wytlumaczyc jak sie lata tym Harrierem w misji Vertical Bird ? No normalnie nie moge z nim......startuje w pionie podnosze podwozie niby leci do przodu ale tak z 17 km/h.....i caly czas mi spada no nie moge rozkminic tego.....a ta misja troche trwa zanim sie do tego samolotu dojdzie i nie chce mi sie za kazdym razem probowac i sie meczyc od nowa. Gdzies czytalem ze trzeba przestawic silniki zeby "dmuchaly" w poziomie do tylu...ale czym ? Mowie odrazu ze nie mam klawiszy domyslnie wiec bym prosil o podanie nazwy klawisza chyba ze jest jakas inna rada na to.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 8 i 2 na numerycznej do sterowania dyszami pion/poziom. OH damn ... ludzie ja to sam rozkminilem-co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 mnie zastanawia pewien fakt dotyczacy MODowania autek. czy jesli pisze "you can't mod this vehicle here" tzn ze wogole sie go nie da modowac? czy trzeba gdzies indziej, sprawdzalem to i wychodzi na to ze tego pojazdu wogole sie nie da modowac, a szkoda bo po miescie jezdzi duzo fajnych bryczek (np slamvan). pozatym szkoda ze rockstar nie wpadl na pomysl by np safe house'y ktore maja garaze zaznaczyc np na inny kolor, bo niestety nie daje rady zapamietac dokladnie gdzie mam wolne garaze, gdzie wogole sa garaze... 1517426[/snapback] Slavman'a się da zmodować :wink: Musisz pojechać do Los Santos i potem do garażu w którym modujesz lowridery :D Dużo autek się da tak zrobić, najlepiej sprawdź wszystkie garaże jakie możesz a potem dopiero mów że auto jest nie do przerobienia :] Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Że zo ? :blink: In polish plz :blink: Jeśli Ci chodzi o podbijanie terenów po skończeniu wątka głównego - to tak, masz nadal dostęp do całej mapy, kończy się tylko wątek fabularny, nie sama gra :blink: 1517749[/snapback] nie pisze się doszłem, tylko doszedłem. A chodzi mi o to, że gra pamięta statystyki od początku. I mam tam wypisane statystyki (np. odnośnie terenu) z początku gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 niektore sa poprostu pozamykane, tez tak mialem bodajze przy EUROSie, podjezdzam w miejsce gdzie stkoji auto, wysiadam, podchodze do auta - zamkniete - lol! ale znalazlem prosty sposob, strzelam do niego az wybuchnie, nastepnie oddalam sie gdzies na 1min i wracam. auto juz otwarte stoji na swoim miejscu :lol: :lol: 1517784[/snapback] a nie lepiej wziąć go na hol? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ktos sie tam wczesniej pytal czy w grze sa garnitury. otoz dopiero dzis odkrylem nowy sklep B) (na 100% musial sie uaktywnic bo wczesniej nie widzialem). znalazlem go w Los Santos w dzielnicy RODEO. nazywa sie Dider Sachs i jest to raczej ekskluzywny sklep, marynarka kosztuje $ 8k ;] a tak wygladalem po wyjsciu z tego sklepu ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam. Dzisiaj własnie dostalem GTA SA w łapki, no pierwsze wrażenia nawet dobre, ale czy da się wyciepnąć wpizdu efekt gorąca w dzień?, o du*** to roztrzaść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam. Dzisiaj własnie dostalem GTA SA w łapki, no pierwsze wrażenia nawet dobre, ale czy da się wyciepnąć wpizdu efekt gorąca w dzień?, o du*** to roztrzaść. 1518388[/snapback] poczytaj plik Readme; piszą że czasem na ati ten efekt źle wygląda i należy zainstalowac nowsze stery. U mnie wygląda to bardzo naturalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam. Dzisiaj własnie dostalem GTA SA w łapki, no pierwsze wrażenia nawet dobre, ale czy da się wyciepnąć wpizdu efekt gorąca w dzień?, o du*** to roztrzaść. 1518388[/snapback] A tak wogole to dlaczego chcesz go się pozbyć :blink: Jest bardzo fajny... wg mnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 @ R.I.P. Skoro skończyłeś GTA na 100% to będziesz pewnie mógł mi odpowiedzieć na pytanie :) Kiedy na stadione w Blackfield (Las Venturas) odblokuje mi się wyścig dirt track ? Za każdym razem jak tam idę, to mam kickstart. Trzeba max punktów zebrać, czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 mial ktos cos takiego ?:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 @ R.I.P. Skoro skończyłeś GTA na 100% to będziesz pewnie mógł mi odpowiedzieć na pytanie :) Kiedy na stadione w Blackfield (Las Venturas) odblokuje mi się wyścig dirt track ? Za każdym razem jak tam idę, to mam kickstart. Trzeba max punktów zebrać, czy co ? 1518489[/snapback] Ja mialem odblokowane zanim mialem odblokowane Las Venturas ... moglem wejsc na spoko ... mam skillsy na motorze na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja mialem odblokowane zanim mialem odblokowane Las Venturas ... moglem wejsc na spoko ... mam skillsy na motorze na max 1518498[/snapback] Też mam na maxa. Za każdym razem jak tam wejdę to mam kickstart'a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 [bKiedy na stadione w Blackfield (Las Venturas) odblokuje mi się wyścig dirt track ? Za każdym razem jak tam idę, to mam kickstart. Trzeba max punktów zebrać, czy co ? 1518489[/snapback] no musisz zebrac wszystkie te kolorowe punkty (czer, zielone, zolte). jak to zrobisz to sie odblokuje pojazd Dune i nastepna misja Dirt Track mial ktos cos takiego ?:wink: 1518495[/snapback] ja mialem, imo to jest normalne i chyba kazdy tak mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja mam cały czas Dirt Ring i w Kickstart nigdy nie brałem udziału. Blantmen to co? Moze się zamienimy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 @Crosis co tu napisać? Trzeba wylądować idealnie w środku. Jak z otwartym spadochronem dajesz strzalke w dół to podkurczasz nogi i lecisz bardziej do przodu. Celuj, jak widzisz ze przelecisz to strzalka w dół odlec kawałek i nawrotka kierunkami. Możesz też ustawić się nad srodkiem i schodzić robiąc non stop kółka. Trzymac strzalke w lewo np. 1517933[/snapback] Jak wylądować to wiem. Wiem, że trzeba wylądować w środku i wiem o tym "podkurczaniu nóg". Problem jest tylko z zejściem z czasem poniżej 56 sekund. Do tej pory udało mi się tylko 99% zdobyć na tym zadaniu (czas 56 sekund). Pozatym chyba jest tez ograniczenie czasowe, takze nie otwieraj spadochronu zbyt szybko. Ja zastosowalem metode taka jak podal Mogiel, czyli krecenie sie nad tarcza.. za pierwszym razem wyszedl bullzeye ;] powodzenia w destroy targets na gold :> 1517998[/snapback] Jest ograniczenie 55 sekund. Jak już wcześniej napisałem nie mam problemu z zaliczeniem tej misji, tylko problem jest z uzyskaniem złotego medalu. Destroy targets łatwe dla mnie. Za pierwszym razem przeszedłem tylko na silver dlatego, że chciałem skończyć misje związane z lotniskiem. Dzisiaj usiadłem do szkółki latania i szkółki z motorami. W szkółce latania został mi tylko spadochron, reszta na 100%. W motorach tylko jump i lądowanie na przednie koło mam na 99%, reszta na gold. PS. Crosis - 1517998[/snapback]Dzięki za filmik. Niestety niewiele to dało :( Zauważyłem, że różnice między moimi skokami, a Twoimi jest taka, że u mnie CJ nie leci tak bardzo do przodu jak u Ciebie. Nie wiem czym jest to spowodowane. Nieważne jak próbuję skakać, to i tak spadochron otwieram cały czas w tym samym momencie. Pytanie: w jaki sposób "kierować" CJ-em, żeby znaleźć się możliwie jak najbliżej tej tarczy :?: ja mialem, imo to jest normalne i chyba kazdy tak mial 1518632[/snapback] Też to miałem. Zajmowałem wtedy coś koło 50% terenów i wykonałem prawie wszystkie misje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 tez tak mialem.... glupie jest to ze znowu trzeba te gang war-y przejsc - nudne to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Jak wylądować to wiem. Wiem, że trzeba wylądować w środku i wiem o tym "podkurczaniu nóg". Problem jest tylko z zejściem z czasem poniżej 56 sekund. Do tej pory udało mi się tylko 99% zdobyć na tym zadaniu (czas 56 sekund). Jest ograniczenie 55 sekund. Jak już wcześniej napisałem nie mam problemu z zaliczeniem tej misji, tylko problem jest z uzyskaniem złotego medalu. A to nie wiedzialem, ze czas jest problemem bo tego nie napisałeś. No cóż zaraz po skoku nurkujesz (strzałka w góre) i zostawiasz sobie zapas na otwarcie spadochronu i wymierzenie lądowania. Z tego co pamiętam to jeszcze mialem spory zapas wysokości gdy otwierałem spadochron przy wykonaniu proby na złoto, ale zawsze na poczatku nurkowałem jak najdłużej się dało. Na końcu dostajesz punkty za czas i punkty za pozycje. Jesteś pewien że za pozycje dostajesz maksa? Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Faktycznie o czasie nic nie wspomniałem, zaznaczyłem tylko, że chodzi mi o zdobycie złota, a to wymaga "zejścia" z czasem poniżej 56 sekund i trafienia w sam środek tarczy. Za pozycję dostawałem maksa. Zresztą to już nieaktualne ;) Nie wiem w jaki sposób mi się to udało, ale wykonałem to zadanie z czasem 54 sekundy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Destroy targets łatwe dla mnie. Za pierwszym razem przeszedłem tylko na silver dlatego, że chciałem skończyć misje związane z lotniskiem. Dzisiaj usiadłem do szkółki latania i szkółki z motorami. W szkółce latania został mi tylko spadochron, reszta na 100%. W motorach tylko jump i lądowanie na przednie koło mam na 99%, reszta na gold.No widzisz.. rozni ludzie, rozne problemy, mi destroy targets zajelo z 10-15 prob, ale gdybym Vigilante zrobil przed ta szkolka to podejrzewam, ze obylo by sie bez problemow, bo podczas Vigilante (Hunterem oczywiscie) mozna sobie troche podszkolic skilla helikopterowego ;] Za to motory to byly najprostsze ze wszystkich szkolek.. 15-20 minut na calosc gold. Pytanie: w jaki sposób "kierować" CJ-em, żeby znaleźć się możliwie jak najbliżej tej tarczy :?: 1518650[/snapback] To juz Mogiel napisal.. dodam tylko, ze przy dobrych wiatrach, tzn. jak kolko pojawi sie blizej niz zwykle (jest pewna losowosc) mozna podjac sie bardziej hardcorowej wersji nie wypuszczania spadochronu do ostatniej chwili (co znacznie skraca czas, bo nawiecej wlasnie tracimy z otwartym spadochronem) - jak kolko pojawilo sie blizej to prawie ze mozna na nie doleciec samym balansem ciala w powietrzu, wiec przy ziemi jestesmy juz praktycznie nad nim - udalo mi sie raz w ten sposob zejsc do 33 sekund zachowujac 100% wykonania.. ale powtorzyc tego to juz mi sie nie udalo, szkoda ze wlasnie tego nie nagralem ;] BTW zachecam do proby przelecenia pod roznymi niekoniecznie wysokimi mostami... najlepiej kilka z rzedu, coby za latwo nie bylo, ja juz sobie obmyslilem sciezke przelotu z dosc duza iloscia mostow, musi mi sie teraz tylko udac wszystkie "zaliczyc" za jednym zamachem. Mała próbka (~8MB) - potem dalej prosto wzdluz rzeki.. na odnodze rzeki w prawo... oj bedzie ciezko, ciasny zakret jest :) Edytowane 28 Czerwca 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) e tam .. fido latac nie umie .. uzywal cheatów ;] p.s: mial wpisany kod na niesmiertelnosc i na robienie zabek samolotem po powierzchni rzek B) Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 no musisz zebrac wszystkie te kolorowe punkty (czer, zielone, zolte). jak to zrobisz to sie odblokuje pojazd Dune i nastepna misja Dirt Track (...) 1518632[/snapback] Ja robię tak - zdobywam 30 punktów, kończy mi się wyścig, mam przed wejściem Dune'a, ale dalej nie mam nowego wyścigu. Spróbuje jeszcze zebrać wszystkie punkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...