dax Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Cześć. Chciałbym się dowiedzieć skad wytrzasnąłeś aluminium drapane do obudowy swojego lcd? Można kupić takie na m2 albo na arkusze? A jeżeli tak to w jakich cenach mniej wiecej jest? Pozdrawiam daX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 U mnie aluminium jest po 70zl za arkusz 1x2m, ale nie drapane, raczej takie zwykle (ale nie gladkie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) No a ja własnie szukam drapanego. P.S. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak podłączyć małe LCD to tuitaj jest artykuł który wiele wyjaśnia (bo ma zdjęcia przedwszystkim): http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=196 ;) Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez dax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No a ja własnie szukam drapanego. P.S. Jakby ktoś chciał wiedzieć jak podłączyć małe LCD to tuitaj jest artykuł który wiele wyjaśnia (bo ma zdjęcia przedwszystkim): 1578211[/snapback] Kupujesz normalne a po wycienciu drapiesz - papierem sciernym odpowiednio grubym ruchem w jedna strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Wow. Myślałem, że ty tak kupiłeś. Jakim papierem to drapałeś i ile czasu mniej więcej taki kawałek? Bo ja mam do takiego drapania sporo m :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 konio68 - zlituj sie i odpowiedz na moje PW...ew. przekaz komu trzeba ich tresc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Mam pytanko - przypuśćmy, że mam już podłączony wyświetlacz pod LPT - a jak mam go teraz do kompa podłączyć tym LPT? Musze robić specjalnie dziure, żeby kabel przeciągnąć na zewnątrz i tam podłączyć do portu LPT który wychodzi z płyty? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 dax - a wiesz gdzie sie podlacza drukarke ? ;] Taki szeroki port, podobny do monitorowego...To wlasnie LPT... Wtykasz kabel, instalujesz soft i gotowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Kuwa... Ale go się podłącza z zewnątrz! A wyswietlacz z kablem mamy w środku kompa :| Więc dlatego sie pytam, czy teraz trzeba specjalnie robić dziure z tyłu obudowy, żeby przeciągnąć kabel od wyświetlacza i podłączyć pod lpt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A pomyslec samemu nie mozna ? ;] Wyciagnij wtyczke przez zaslepke od karty rozszerzen i po sprawie. No chyba ze nie przejdzie, to wtedy je troche nagnij albo odlutuj przewody od wtyczki, przeloz ja i znowy zlutuj... Rozwiazan jest bardzo wiele, wystarczy troche sie nad tym zastanowic a nie o wszystko na forum pytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ma ktos moze ten poradnik na hdd? jak cos to link działajkacy albo cos bo ten mi niedziała. albo na maila kszonowski@op.pl lub przez gg lub nie wiem. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Konio68 -> czy mógłbym poprosic o dokumentacje jak złożyć to cudo :) ? (link podany przez pana nie działa - tweak zmienił adres...) mail: blackdragonddr@wp.pl gg: 6164446. Z góry dzekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ludzie.... looknijcie na przylepione tematy forum.. Tam jest link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 klopot w tym ze link z przyklejonego tematu nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 klopot w tym ze link z przyklejonego tematu nie dziala 1622982[/snapback] Działa , działa .Jakby nie chciał to najedz i daj komende "zapisz el. docelowy jako." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 w ten sposob sciagalo w ulamku sekundy a pozniej przy probie otworzenia otrzymywalem inforamacje: "archiwum na niewlasciwy format lub jest uszkodzone" dopiero po skopiowaniu linku http://members.lycos.co.uk/ennes/konio/LCD_controler.rardo paska adresu przegladarki wreszcie poszlo... ok dzieki i sorry za zasmiecanie teamtu o-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 o wow :] poprostu wymiot :] widac ze sie znasz na tym co robisz :) pozdrO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 :zonk: :blink: :huh: B) MEGA WYPAS!!!!!!!!!!!!! pod wrażeniem wielkim. My z naszymi fanbusami i innymi nie godniśmy wogole patrzec na to cudo zrobione przez konio68 :oops: :cry: . Szacuneczek raz jeszcze :icon_exclaim: :icon_exclaim: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 RESPECT !!! :-P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Mi też niedziała... (w żaden sposób) :( właśnie chciałem se coś takiego zrobic a jak znalazłem cos na ten temat to niedziała... Prosze Konio wstaw jeszcze raz na jakies serwer czy coś... // Zajebiscie ten panel zrobiłeś. gratulacje // Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelo666 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 POWTARZAM SIĘ! Respect 4U! Mam ten sam problem... Nie mogę ściągnąć dokumentacji. Proszę, zróbcie coś z tym. pOZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) ma ktoś moze 1-2 kartki tego papieru do termotransferu?? na allegro 20 sztuk kosztuje 11zł a nie będe kupował przeciez calego pakietu:/ jakie rodzaje wyswietlaczy mozna podłaczyc wg tego schematu (chodzi mi o nazwę bo na allegro raczej nic nie moge znaleść) chyba ze ktos ma taki lcd sprawny na stanie?? edit: http://www.proton.com.pl/szukaj1a.php3?tekst=s1d bylem na tej stronce i są dwa uklady S1D, który mam kupić ten droższy za 41,90 czy ten tańszy?? pomózcie Edytowane 27 Października 2005 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warg Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 zamiast folii możesz uzyć papieru kredowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) ten za 41,90 bo pod taką obudowe jest zaprojektowana płytka S1D13305F0A taki ma być . Edytowane 6 Listopada 2005 przez konio68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jako, że ja również mam trudności ze ściągnieciem Twojego pliku Konio, to czy mógłbym liczyć na podesłanie mi go jakoś albo wrzucenie na jakiś działający ftep ? Z góry wielkie dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) -> CLICK <- To jest podlaczenie troche wiekszego Hosidena bodajze 9' nizej sa podane kompatybilne matryce. Przekopalem google i znalazlem jedna aukcje na ebayu z 2001 roku :mur: Czy tego sie juz nigdzie nie sprzedaje?! Moze jakas small pomoc? Edytowane 29 Listopada 2005 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) konio a masz jakas dokumentacje jak podlaczyc takie cudo - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73336518 :D ? kanathea masz blad w sigu 10x245=2450;P Edytowane 29 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Overclocked ten lcdek z allegro ma sterownik zgodny z HD44780, więc opis podłączenia jest tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumpkin Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 A czy jest możliwość zrobienia czegoś takiego z wyświetlaczem lcd od laptopa np. 10,4 cala? Oczywiście na panelu przednim się nie zmieści chyba że w pionie, ale np. na ściance bocznej obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) A czy jest możliwość zrobienia czegoś takiego z wyświetlaczem lcd od laptopa np. 10,4 cala? Oczywiście na panelu przednim się nie zmieści chyba że w pionie, ale np. na ściance bocznej obudowy Tez bym sie dołonczył do tego tematu bo mam jakiegoś starego lapropa bodajże z czarno białym lcd. Co do tego LCD co zrobiłes to fajnie Ci to wyszło, ale to trzeba sie znać żeby takie cos zrobić, zobaczymy co mi uda sie zrobić. Pozd Edytowane 29 Listopada 2005 przez ...:::Piter:::... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...