SpiderMAN Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 (edytowane) Zobaczcie sami jaka mam śliczną córkę 🙂 Pozdrawiam wszystkich, którzy maj dzieci lub niedługo będą je mieć Edytowane 30 Lipca 2021 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No gratuluję :). ps. przez chwilę spała chyba, ale podszedł do niej jakiś facet i ją zbudził ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 "This cam is currently inactive" :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 hmmm mam to samo "This cam is currently inactive" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Nie wszystko mozna bylo pokazac - w koncu to byla impreza po chrzcinach ;) HEHE Thnx chlopaki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Też mam This cam is currently inactive!! ;-( Ale tak czy siak gratuluję !! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 To dziecko wygląda bardziej jak ktoa dorosły mający 20 kilka lat :PP Ja tu zadnego dziecka nie widze :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 gratuluje ale widze tylko jakiegos blondyna ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Garutluuuujeeeeeee!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 DOBRA ROBOTA :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Gratulacje udanej roboty ! ps Mój potomek kończy w lutym 2 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja mam syna 4,5 roku i córke 1.5 roku :D uważm, że to moje największe osiągnięcie :) tobie też gratuluję :D szczerze 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 No ja z moją dziewczyną planowaliśmy... ale doszliśmy do wniosku ze jeszcze troche poczekamy... po brać ślub sądowo to średniej klasy sprawa (mamy po 16 lat ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Tylko nie róbcie dzieciom z kołyski komputerów, albo wbudowane wiatraki do pieluch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 gratulacje !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No może sie czepiam ale tam nie ma żadnego dziecka tylko jakiś facet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 chyba leczą kaczora po imprezie ;) wszystkiego dobrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 tylko niepodkręcaj dziecka :wink: ... Gratulacje pierwsza zabawa twojego dziecka to bedzie moodowanie budki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 tylko niepodkręcaj dziecka :wink: ... Gratulacje pierwsza zabawa twojego dziecka to bedzie moodowanie budki ... pierwszy mood córeczki będzie polegał na walnięciu pleski w łóżeczko i 2x wentylatorów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 :arrow: ja rowniez gratuluje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 gratuluje ale widze tylko jakiegos blondyna ;D TO pewnie ja ;) HEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 No może sie czepiam ale tam nie ma żadnego dziecka tylko jakiś facethmmm to ja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 tylko niepodkręcaj dziecka :wink: ... Gratulacje pierwsza zabawa twojego dziecka to bedzie moodowanie budki ... pierwszy mood córeczki będzie polegał na walnięciu pleski w łóżeczko i 2x wentylatorów :wink: Dokladnie tak bedzie, a corka bedzie zamiast bawic sie lalkami z tatusiem wycinac dziury w obudowach ;) HEHEHE, to by bylo zbyt piekne, aby bylo prawdziwe, ale kto wie, moze cos kiedys sama wytnie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Sipderman - wytnie Ci corka ale nie dziure tylko takie numery, ze Ci sie odechce..... he he he ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Sorki ale mi cos sie literki poje#ably... Mialo byc SpiderMAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Serdeczne gratulacje! :) Hmm, faktycznie zmoduj kolyske :D. Daj pleksi na bok i neony w rogach (niebieskie lub zielone, te kolory uspokajaja), na szczebelkach okrec glow-wire'y, no i koniecznie wiatraki 80x80 puszczone na 5V - cisza to priorytet ;). No i koniecznie laser-led'y swiecace w gore tak zeby na sufit wyswietlaly jakies chmurki i gwiazdki to bedzie miala co ogladac w nocy (i szybciej zasypiac) :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 chyba leczą kaczora po imprezie ;) wszystkiego dobrego wreszcie coś o mnie ;) GRATULACJE SPIDER :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 GRATULACJE !!! Jak zrobisz Moda kolyski to daj jakies zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 O kurde, sorry za archeologię, ale córka ma już 7,5 roku, syn 1,5 roku... ja 31 z hakiem i mi wraca modowanie... :) HEHEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odkop roku :D:D:D Pozdrów dzieciaki. No i jak, jakieś mody porobione przez te 7 lat? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...