Kromka1991 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja za bardzo to nie znam się na kompach i nie wiem co jest ile warte...i o ile będe pisał jakieś bzdury to nie śmiać się ze mnie...no więc...mam kompa i nie wiem czy mam go wyżucić czy może on ma jakąś wartośc...kupowałem go eeee... 1998 roku i nic nie modernizowałem...ma proca Pentium II 233mhg 32 MB Ramu karte graficzną...eee...nie wiem czy wogule ma...jakaś kompatybilna zdaje się z płytą glówną...no i mam jeszcze cd-rom 32x MAX Samsunga :-P który nie działa...aha a pojemność dysku to jakieś..3 giga...reszty nawet nie wiem...i własnie chce sobie kupić nowego kompa i nie wiem czy odrazu tego wyżucac czy można z nim coś zrobić... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jeżeli go sprzedaż za 100 zł to będziesz gość zostaw go sobie może przyda sie kiedyś np będzie świetnie służył jako maszyna do pisania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 dysk bym zostawił bo czasami jest potrzeba skoczyć do znajomego po jakieś pliki. dysk stał by się verybig-paindrive .. płyte to na ściane powiesić a z cd-roma to podstawke pod piwko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromka1991 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co odrazu mam wieszać na ścianie?? A czy taki procek chociaż 10 zeta nie jest wart ?? Przecież to są 4 browce :D A cd-rom to mozna jeszcze naprawic chyba... no zapłace 100 zeta za naprawe czegoś co jest warte 15 :P Intyligentne co nie?? No więc ja mysle że ten komp jest warty z ...50 złotych co nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ehehe lubie takie kompy:D sam mam podobny na składzie. Celeron 300 32mbram płyta głowna kij wie jaka, ma AGP wiec moge do niego wlozyc nawet swojego radka. Wcale nie mam zamiaru go sprzedawac, zawsze jak moj kumpel ma ochote to nosimy kompy do niego i gramy sobie np w starcrafta we 4 osoby. Maszynka rarytas, mam sentyment do takich maszyn :D jak chcesz sie pozbyc swojego to moge łyknac od ciebie pamiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Dużo na tym kompie nie zarobisz to fakt, więc lepiej go sobie zostawić na zapas gdy ten mocnieszy padnie aby mieć jakieś okno na świat :). Równie dobrze można z tego zrobić jakiś serwer np. dla Quake2, Quake3 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 128 ramu, dysk z 10 gb, i idealna ,zużywająca mało prądu maszyna do p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Sprzedaj to komuś na serwer ja upchnąłem 4 miesiące temu Cyrixa Pentium 166 32 MB RAM , obudowa Highscreen zprzed 8 lat na jakiejś płycie głównej nic nie wartej za 100 zł + grafike 2 MB Ati upchnąłem za 15 zł + Karte muzyczną jakiegoś SB starego za 30 zł także jak się znajdzie jeleń to sprzedasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharpa Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Za 50 dyszek go opylisz [ może ] A dysk to se zostaw tak jak pisze Green DG. Sądze ze za 30zł na 100% opylisz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 [ot mode] popraw bledy bo po galach daje bardziej niz slonce na trasie [/ot mode] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharpa Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Kto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Nie Ty :wink: (u ciebie jest OK) tylko autor tematu. Podpowiem, że chodzi o tytuł. Edytowane 4 Lipca 2005 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ja podpowiem jeszce bardziej... POPRAW TO "Ż"!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kromka1991 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 To nie ma być rozmowa jakie bledy popełniłem tylko co z tym kompem można zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Za celową ortografię, mozna dostać 10 % u moda. A z kompa możesz zrobić serwer,maszyne do p2p,albo go sprzedać komus kto potrzebuje go do takich celów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ma AGP wiec moge do niego wlozyc nawet swojego radka. 1529292[/snapback] ja bym tego nie probowal na Twoim miejscu moze to sie zle skonczyc dla radka!!!! sorry za offtop ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) O ja sie podepne pod topic. Znalazłem 2 kompy w piwnicy. Otworzyłem i nie wykryłem ramu , a na procku jest napis AMD © INTEL 1982 Nie ma nawet na nim radiatora. Karta graficzna to trident 1mb , tyle , że na inne wejście i muszę skołować monitor nie wiem skąd. Odpalają się , a dyski chyba 900mb. Z opowieści mamy wynika , że stał na nich Windows 95. Co to może być , ile mi dadzą w muzeum ? Edit: Procesor zdaje się być zintegrowany z płytą główną : ) Edytowane 5 Lipca 2005 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 O ja sie podepne pod topic. Znalazłem 2 kompy w piwnicy. Otworzyłem i nie wykryłem ramu , a na procku jest napis AMD © INTEL 1982 Nie ma nawet na nim radiatora. Karta graficzna to trident 1mb , tyle , że na inne wejście i muszę skołować monitor nie wiem skąd. Odpalają się , a dyski chyba 900mb. Z opowieści mamy wynika , że stał na nich Windows 95. Co to może być , ile mi dadzą w muzeum ? Edit: Procesor zdaje się być zintegrowany z płytą główną : ) 1530872[/snapback] hmm 286, 386, 486 or 586 ??? :D A moze to tylko Chipset płyty głownej jest ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...