dziamdziok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 http://www.4max.com.pl/default.asp?g=120&gg=21&produkt=1332 Nie wiem czy brać czy kupić tanioche albo jakąś inną :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak masz kase i Ci się podoba to bierz. Ja osobiście przerobiłbym jakąś starą obudowę, wyciął kilka dziurek na wentyle i bedzie dobry przepływ. A z obudową możesz zrobić co chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 fir3blade ja mial. poszukaj postow, bo ja opisywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wygląda na dość porządną , a i waga niczego sobie. Sądze jednak ,że kratki (zwłaszcza ta na przedniej ściance wewnętrzej) będzie powodować świst. A wyciąć za bardzo nie ma jak , bo brzydko bedzie wyglądać. A może i nie.... Anyway , jak dla mnie , można brać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) z perspektywy czasu powiem ze nie warto imo,,, za mało solidna dla kogoś kto trochę dłubie zalety? ładnie wygląda, podoba się,, chłodzenie z 2x 120 @ 5v (można zaobczaczyć jak się krecą) jest wystarczające (up to 31*C w upalne dni) chłodzenie w mojej jest ianczej zorganizowane - jeden wnetyle jest n górze jako komin zamias z przodu trochę fotek tutaj Edytowane 8 Lipca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ok dzięki:) a tak apropo w zamian to co sądzicie o tej budzie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56586785 Czy takie układziki z wyswietlaczem LCD ktore ponoć sterują pracą wiatraka i podają info co do tęperatury kompa i działania dysku,sieciówki itp.naprawde działają czy to tylko pic na wode?Z góry dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ok dzięki:) a tak apropo w zamian to co sądzicie o tej budzie? 1537045[/snapback] Ja osobiście nie lubie bbud z bajerami :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 jak chcesz kupic fajna bude to zglos sie do mnei na pw, bo chce sie rozstac z moim alumi9niowym chiefteciem dragonem, gratis 2 arctici TC. fotki: http://oc-progz.prv.pl/komp cena na PW ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A może za 280 zł chiefa?? Bravo Jest większa itp.itd. Bo ja ją wciągne na dniach (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamdziok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ja osobiście nie lubie bbud z bajeramiNie chodzi o bajery tylko o regulacje i podgląd tęperatury gdzy naprzykład grasz czy coś kombinujesz:) ak chcesz kupic fajna bude to zglos sie do mnei na pw, bo chce sie rozstac z moim alumi9niowym chiefteciem dragonem, gratis 2 arctici TC.Ta buda to padka :lol: A może za 280 zł chiefa?? Bravo Jest większa itp.itd. Bo ja ją wciągne na dniach (chyba) Po co ci Big Tower serwer będziesz stawiać :razz: Praktycznie sie pytałem jak to jest z tymi wyświetlaczami czy są praktycznie a wy mi wyskakujecie z jakimiś padaczkami :mur: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Ta buda to padka :lol: 1537258[/snapback] niby czemu padaka??, ze nia ma klapki, lcd i nie mryga?? pojemna, duza buda, nic nie trzeszczy, nie skrzypi i nie wibruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son-Goku Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Nie serwer tylko musze WC gdzieś zmiieścić :? Monit temp itp. To nie lepiej jakiś panel kupić?? Dajmy np że Ci ten monit sie popsuje i co?? Całą obudowe oddajesz do rekalmacji a tak tylko panel :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 niby czemu padaka??, ze nia ma klapki, lcd i nie mryga?? pojemna, duza buda, nic nie trzeszczy, nie skrzypi i nie wibruje. 1537270[/snapback] jesli ten Twoj szef jest pojemny to ja dziekuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...