Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

hahahahhahah, przepraszam, ze pytam, ale ile razy dziennie robisz to "coś" przy filmach (i ile juz filmow musiales obejrzec ;o ) ze masz taką dysproporcje ;ooo ?

a tak serio, zmierz jeszce raz bo cos imo nie mozliwe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

Black_war nie no dawno sie tka nie usmiałem ,ale to chyba 4 razy dziennnie na ręcznym jedziesz :D

prosta rada zmień reke :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

dośc cie dawno nie było dawny robie :D

jak tam u ciebie z wymiarami?

żeby nei było offtopu taki koles z którym czesto sie widze na siłce polecił mi chrząstke rekina, podobno bardzo pomaga na nóle stawów, itp, itd, co o tym myslicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeby nei było offtopu taki koles z którym czesto sie widze na siłce polecił mi chrząstke rekina, podobno bardzo pomaga na nóle stawów, itp, itd, co o tym myslicie?

ja pracuje w zakładzie farmaceutycznym bezposrednio na produkcji i mamy taki lek na licencji holenderskiej.Jego nazwa to ,,Glukozamina".Odbudowuje i regeneruje chrząstke.Podobno jest dobry, sam od niedawna go stosuje by wzmocnić conieco stawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pół roku wypadam z gry poniewaz miałem skręconą kostke i to powaznie :mur: wcześniej zdążyłem przeżyć swoją pierwszą stagnacje :rolleyes:

wymiary mam

36.5 bic

82 pas

86kg wagi

188cm chyba:D

teraz ćwcze jedynie przedramie codziennie i podciągam się na drążku w pokoiku;]

tyle w skrócie od mojej ostatniej wizyty;]

na bole stawów dobrego supla ma trec aleniepamiętam nazwy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sawyer bye bye :D wymiary będą takie po przerwie :P

36cm bic

87 pas

waga bez zmiany :D

a ja juz niedługo wracam do gry :D Pozdro

p.s sorki za offtopa ale wreście mnie dziewczyna rzuciała, jak zajebiście jest być samemu :D ide zaraz pić za jej zdrowie :D ku*** świat wypiękniał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

tak, tak ot było do ciebie

ja sie aż sam boje jeszcze gdzies z 10 dni masowo-siłówki na xpandzie i pozniej ostra wcinka, az do początku sierpnia, bieganie, rower, trenning rzeźbowy, itp, itd, jak sobie pomyśle, że znowu mam a6w robicto mnei w d... szczyka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, tak ot było do ciebie

ja sie aż sam boje jeszcze gdzies z 10 dni masowo-siłówki na xpandzie i pozniej ostra wcinka, az do początku sierpnia, bieganie, rower, trenning rzeźbowy, itp, itd, jak sobie pomyśle, że znowu mam a6w robicto mnei w d... szczyka :D

Hehe, wlasnie zrobilem przed chwila 25 (chyba) dzien a6w.

Przy miliardzie przeklenstw oraz w[ciach!].... sie na caly swiat powiedzialem sobie, ze jak skoncze 42 dzien to nawet za spora kase nie zrobilbym tego po raz drugi.

Najokropniejsze cwiczenie jakie moze byc na calym swiecie. Bezsilnosc jaka ogarnia czlowieka przy szostym cwiczeniu w trzeciej serii jest po prostu dobijajaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, wlasnie zrobilem przed chwila 25 (chyba) dzien a6w.

Przy miliardzie przeklenstw oraz w[ciach!].... sie na caly swiat powiedzialem sobie, ze jak skoncze 42 dzien to nawet za spora kase nie zrobilbym tego po raz drugi.

Najokropniejsze cwiczenie jakie moze byc na calym swiecie. Bezsilnosc jaka ogarnia czlowieka przy szostym cwiczeniu w trzeciej serii jest po prostu dobijajaca.

to jest reklama w stulu animalpak'a:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

ja znowu kocham ostatnie cwiczenie, w ostatniej serii... jeszcze dociskam na jak najwiecej sekund, , tak ból czuje w miesniach, ze by to cholera szczeliła, ale jak juz zakoncze słaby, ze tak sie wyraze wydymany :D to sie ciesze, ale ta chwila trwa krótko,bo przypominam sobie ze na nastepny dzien dokladam po 2 powtózenia :D

żeby nei była tkai cąłkiem jakby offtop

czy warto dodatkowo cwiczyc brzuch przy a6w powiedzmy 2 razy w tygodniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do mnie

to jest prawda -.- a co wy nie ten teges =D?

plywam kraulem zabka przynajmniej 4km w tygodniu czesto zdaza sie wiecej

Chłopaku moze przeniesiesz sie z takimi wyznaniami na bravo?

Bo to nie jest powód do dumy.. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmierzylem dokladnie 33cm w prawym 30cm w lewym czyli 3 a nie 5 ;P

widze ze wszyscy sie oburzaja -_- a co wy myslicie serio ze moglo mi sie tak zrobic od ten teges ... ? przeciez napisalem ironicznie ...

No to jak plywasz to pewnie w kolko bo prawa reka stawia wiekszy opor wodzie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

black-wear: w pływaniu to liczy się wytrzymałość bardziej od siły, z siłowych ćwiczeń to polecam np: ćwiczenia z gumą (najlepsze przydaje się w pływaniu, miałem gdzieś instrukcje i zdjecia jak znajde zamieszcze), pompki z nogami w góre, podciąganie podchwytem podczasz tych ćwiczeń wykorzystujesz partie potrzebne do pływania :) pamiętaj rób bez żadnych obciążeń i jak najwięcej powtórzeń (na wytrzymalość) w pływaniu jeszcze się liczy technika (w tym wieku jeszcze ją troche szlifować będziesz no ale chyba nie musze tego tłumaczyć :lol2: ) i jeszcze jedno mało pływasz, ja 4-6km przepływałem na rannym treningu, na wieczornym juz około 6-7 i tak tylko 5x w tygodniu i w sobote rozciąganie :D Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy jakie dystansy preferuje

ogolnie w podstawowce tez plywalem "zawodowo"

powiem tak, gowno mi to dalo nadodatek zniszczylo mi serce:}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piratez: ja mysle że pływałem "zawodowo" 11treningów w tygodniu to wiesz :lol: kilka finałów A i B miałem w MP i GP(w gp miałem 2 razy finał A w wieku 15lat :lol: ), na mitingach kilku też byłem :D musiałem się pochwalić :D a żeby pływać szybko to i tak trzeba pływać dużo i długo, sprinter na szybkosć trenuje interwały z długimi przerwami :) płynie na maxa długo odpoczywa i znów srut :D Pozdro

edit. niemów na ten sport [ciach!]o :angry: bo mnie serce teraz zaczyna boleć :D dzięki niemu wyglądam jak dziś wyglądam i ciężko by było mi osiągnąć taki wygląd po roku nieregularnych ćwiczeń na siłce :D

Edytowane przez quarantino

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

quarantino nie masz co robic tylko plywac 4km rano -.- ? w moim przypadku to z godzina plywania

dokladnie godzina 20minut biorac sredni czas dlugosci 30sek

jaki masz czas na 50m kraulem i 50 lub 100 zabka ?

Edytowane przez Black_war

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam co robić rano... czasami się niechce pływać (do zimnej smierdzącej chlorowanej wody wchodzić) ale jak chcesz coś osiągnąć (niechodzi mi o coraz lepsze miejsca ale o czasy) to musisz! w 30sek pokonujesz długość 25m?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja wam nie bede przeszkadzal w dyskusjach tylko oznajmie ze dzis 70kg na płaskiej poszlo juz 4x + 3 z pomocą ;]

chyba nie dociagne do wakacji o 80ciu .. ;] coraz ciezej idzie ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi