Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Sam w sobie spalaczem nie jest, ale w moim przypadku bardzo pomaga.

pomiędzy 130 a 140kg wagi, nie3 powiem ile bo dawno zepsułem domową :D

182cm wzrostu

klatka 138cm (ostatnio sadło zeszło, było 140)

bicepsy równe po 43cm każdy (doszedł 1cm)

dawka 4,5 grama dziennie

Jeśli ktoś ma ta kwolną przemianę materii jak ja to bardzo pomaga, bo wolno schodzi w organizmu i znacząco poprawia wytrzymałość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

BENITO--> różnie to bywa, ja na takim skosie nei robie, bo za abrdzo czuje barki w cwiczeniu tym, robie na mniejszym skosie

luks pl--> wydaje mi sie, że chodzi ci o popme :D o to w tym wszystkim chodzi ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qbass: wiem że cp ma w składzie tauryne, ale mam jeszcze sporo tauryny z olimpa i zastanawiam się czy brać ją razem z cp? albo może zacząc brać tauryne po cyklu? pije jeszcze podczas treningu zdrovit active :lol: i w składzie też ma tauryne,l-karnintyne magnez itp

mechlik: mama wogle nie je słodyczy, kawy ani herbaty niesłodzi, dieta to właśnie 2spore posiłki... ale ułoże jej coś z 4posiłków z małą ilości węgli... na siłke napewno niebędzie chodzić bo się wstydzi ale rowerek śmiga min 1h dziennie... bardziej mnie nurtuje pytanie czy spalacz niezaszkodzi Pani w średnim wieku? i czy wogle jet sens to kupić dla niej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechlik: mama...

No tak- patrz mój podpis ;-).

A czy Twojej mamie nie zaszkodzą takie środki nie wiem- klientami docelowymi są zazwyczaj (podkreślam słowo zazwyczaj) młodzi mężczyźni więc lepiej żeby ewentualne branie ich mama skonsultowała z lekarzem (lub farmaceutą ;-) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko fajnie ale po 2 dniach już mnie bicepsy zaczynają bolec od tego ;p i nie mogę w pełni ręki wyprostowac :P

2 dzien...normalka i nic szczegolnego, miesnie przyzwyczajają sie dopiero do wysilku Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

u mnie jest dziwnei z klatką, powiedzmy cwicze w pn, nic zadnej pompy po trenningu ni ch....

wtorek budze sie zakwasy, klatka spompowana, sroda, zakwasy mniejsze, klatka spompowana, dzisiaj budze sie zakwasów nei ma klatka spompowana :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie suple to nie boska ambrozja że was rozsadzi juak xxxx czy wam zaszkodzi jak xxx.To jest normalny produkt który spozywają sportowcy róznych dyscyplin min piłka nozna ,pływanie.I posty typu nigdy nie zaczne z kreta bo jest :oops: :oops: są śmieszne :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie suple to nie boska ambrozja że was rozsadzi juak xxxx czy wam zaszkodzi jak xxx.To jest normalny produkt który spozywają sportowcy róznych dyscyplin min piłka nozna ,pływanie.I posty typu nigdy nie zaczne z kreta bo jest :oops: :oops: są śmieszne :lol: :lol:

Tak samo smieszne jest to że ktoś kto nigdy sztangi nie dotykał startuje na siłowni od razu z suplami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak ktoś chce się przed wakacjami spompować to tak postepuje :lol: taki macho na 2 miechy :P zauwazylem ze to tak w czerwcu przybywa zapalonych zwolenników siłowni... a z każdym kolejnym miechem ich ubywa.

Typowi sezonowcy ;)

Duzo ich ostatnio, mysla ze beda kozaki po 2 mies czwiczen :lol:

A jedynie spompować to sie moga w pory... :lol:

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz zminimalizować bóle bicepsu to po każdej serii po prostu go rozciągaj. Ja np. biorę lżejsze sztangielki, opuszczam ręce w dół i kręce sztangielkami do oporu raz w jedną, raz w drugą stronę nadal mając opuszczone ręce. Możesz także na chwile pozwisać na drążku, to też pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi