BENITO Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Sam w sobie spalaczem nie jest, ale w moim przypadku bardzo pomaga. pomiędzy 130 a 140kg wagi, nie3 powiem ile bo dawno zepsułem domową :D 182cm wzrostu klatka 138cm (ostatnio sadło zeszło, było 140) bicepsy równe po 43cm każdy (doszedł 1cm) dawka 4,5 grama dziennie Jeśli ktoś ma ta kwolną przemianę materii jak ja to bardzo pomaga, bo wolno schodzi w organizmu i znacząco poprawia wytrzymałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 u mnie wychodzi ok 4g (suchego hmb, ze tak to nazwe, bo w hmb treca oprcz hmb jest jeszcze wapn i białko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Panowie krótka piłaka: jakie ćwiczenie na górne partie mięsni klaty… chodzi mi o zakrycie obojczyków, bo trochu je widac i ta partia odstaje od reszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Sztanga na skośnej ławce. Kąt 45 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 hmm dziwne pytanie mam ;) czy to normalne, że po treningu mam mięśnie cały czas jakby napięte ? nawet po lekkim i raczej długo utrzymują taki stan (kilka h). Biore to co pisałem wcześniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 BENITO--> różnie to bywa, ja na takim skosie nei robie, bo za abrdzo czuje barki w cwiczeniu tym, robie na mniejszym skosie luks pl--> wydaje mi sie, że chodzi ci o popme :D o to w tym wszystkim chodzi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dlatego zaproponowałem mu kompromis. Poćwiczy od razu górnąklatkę i przy okazji zakryje sobie trochu kościska barkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 jeszcze dodam przenoszenie hantla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja nie robei tego za bardzo triceps dostaje, a jak juz zrobie, to rozpietki odpuszczam sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 qbass: wiem że cp ma w składzie tauryne, ale mam jeszcze sporo tauryny z olimpa i zastanawiam się czy brać ją razem z cp? albo może zacząc brać tauryne po cyklu? pije jeszcze podczas treningu zdrovit active :lol: i w składzie też ma tauryne,l-karnintyne magnez itp mechlik: mama wogle nie je słodyczy, kawy ani herbaty niesłodzi, dieta to właśnie 2spore posiłki... ale ułoże jej coś z 4posiłków z małą ilości węgli... na siłke napewno niebędzie chodzić bo się wstydzi ale rowerek śmiga min 1h dziennie... bardziej mnie nurtuje pytanie czy spalacz niezaszkodzi Pani w średnim wieku? i czy wogle jet sens to kupić dla niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 cp pokrywa 50% zapotrzebowania na tauryne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 luks pl--> wydaje mi sie, że chodzi ci o popme :D o to w tym wszystkim chodzi ....wszystko fajnie ale po 2 dniach już mnie bicepsy zaczynają bolec od tego ;p i nie mogę w pełni ręki wyprostowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wszystko fajnie ale po 2 dniach już mnie bicepsy zaczynają bolec od tego ;p i nie mogę w pełni ręki wyprostowac :P bo za mało supli kupiłes :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 luks__pl zacznij stosowac regresje w cwiczeniu na biceps (odwrotna do progresji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 mechlik: mama...No tak- patrz mój podpis ;-). A czy Twojej mamie nie zaszkodzą takie środki nie wiem- klientami docelowymi są zazwyczaj (podkreślam słowo zazwyczaj) młodzi mężczyźni więc lepiej żeby ewentualne branie ich mama skonsultowała z lekarzem (lub farmaceutą ;-) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) wszystko fajnie ale po 2 dniach już mnie bicepsy zaczynają bolec od tego ;p i nie mogę w pełni ręki wyprostowac :P2 dzien...normalka i nic szczegolnego, miesnie przyzwyczajają sie dopiero do wysilku Edytowane 22 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 u mnie jest dziwnei z klatką, powiedzmy cwicze w pn, nic zadnej pompy po trenningu ni ch.... wtorek budze sie zakwasy, klatka spompowana, sroda, zakwasy mniejsze, klatka spompowana, dzisiaj budze sie zakwasów nei ma klatka spompowana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wszystko fajnie ale po 2 dniach już mnie bicepsy zaczynają bolec od tego ;p i nie mogę w pełni ręki wyprostowac :P Musisz więcej supli zjeść! ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 biedny luks ;d no a czego sie spodziewales po pierwszych dniach, ze bedziesz wielki bez bolu ;> ? jak boli to rosnie, good luck ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 wszystko co piekne rodzi sie w bólu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 rozumiem, że zatwardzenie to wyjątek potwierdzjący regółe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Musisz więcej supli zjeść! ^_^no też tak sądze ;d nie śmiac się :D każdy jakoś zaczynał :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja nie zaczynałem z suplami i nadal ich nie stosuję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ludzie suple to nie boska ambrozja że was rozsadzi juak xxxx czy wam zaszkodzi jak xxx.To jest normalny produkt który spozywają sportowcy róznych dyscyplin min piłka nozna ,pływanie.I posty typu nigdy nie zaczne z kreta bo jest :oops: :oops: są śmieszne :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ludzie suple to nie boska ambrozja że was rozsadzi juak xxxx czy wam zaszkodzi jak xxx.To jest normalny produkt który spozywają sportowcy róznych dyscyplin min piłka nozna ,pływanie.I posty typu nigdy nie zaczne z kreta bo jest :oops: :oops: są śmieszne :lol: :lol:Tak samo smieszne jest to że ktoś kto nigdy sztangi nie dotykał startuje na siłowni od razu z suplami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no jak ktoś chce się przed wakacjami spompować to tak postepuje :lol: taki macho na 2 miechy :P zauwazylem ze to tak w czerwcu przybywa zapalonych zwolenników siłowni... a z każdym kolejnym miechem ich ubywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) no jak ktoś chce się przed wakacjami spompować to tak postepuje :lol: taki macho na 2 miechy :P zauwazylem ze to tak w czerwcu przybywa zapalonych zwolenników siłowni... a z każdym kolejnym miechem ich ubywa. Typowi sezonowcy ;) Duzo ich ostatnio, mysla ze beda kozaki po 2 mies czwiczen :lol: A jedynie spompować to sie moga w pory... :lol: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Luks pl bo to tak jakby początkującemu ocerovi dać DI, dobrego pentiaka w 0.065 fatboy i mu powiedzieć " podkręcaj" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jeśli chcesz zminimalizować bóle bicepsu to po każdej serii po prostu go rozciągaj. Ja np. biorę lżejsze sztangielki, opuszczam ręce w dół i kręce sztangielkami do oporu raz w jedną, raz w drugą stronę nadal mając opuszczone ręce. Możesz także na chwile pozwisać na drążku, to też pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 BENITO tak a propo sig'a, to mozesz dodać JAK MIERZYĆ OBWODY :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...