Skocz do zawartości
Gość on23warszawa

Kto Za Kwacha?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość on23warszawa

Prezydentem powinien zostać

Andrzej Lepper

Maciej Giertych

Lech Kaczyński

Donald Tusk

Marek Borowski

Zbigniew Religa

Włodzimierz Cimoszewicz

Wszystkich Głosów :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezydentem powinien zostać

Andrzej Lepper   

Maciej Giertych   

Lech Kaczyński   

Donald Tusk   

Marek Borowski   

Zbigniew Religa   

Włodzimierz Cimoszewicz   

Wszystkich Głosów :

1555222[/snapback]

Z tych wszystkich wybieram Donalda :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaczynski?? hahaha zakompleksiony, prawicowy kurdupel z mania wielkosci...

cos mi tu pachnie przyszlym polskim nacjonalista... IV RP = III Rzesza??

donald? omfg.... gosciu ktory skacze z partii do partii jak z kwiatka na kwiatek - ktos pamieta w ilu partiach juz byl? (zaczal chyba od tej slynnej partii X kilkanascie lat temu), cala ta PO to zbieranina szczorow co uciekly z UW i AWS gdy tamte sie posypaly...

giertych i lepper chyba nie wymagaja komentarza, reszta nie jest godna klepania w klawiature - no moze wyjatek to religa ale o nim to niewiale wiem...

nie mam pojecia na kogo glosowac bo nie widze ZADNEGO godnego kandydata na prezydenta...

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Mikelos, zaoszczedziles mi czasu, bo wlasnie cos w tym tonie mialem napisac ;)

1555314[/snapback]

mam nadzieje otworzyc komus oczy jesli ktos bedzie chcial glosowac na kaczora, donalda albo inne ptactwo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byle nie Cimoszenko ani nikt inny z lewicy + Lepper i Giertych, bo to by była katastrofa dla Polski.

Kaczyński, Tusk, Religa (ten za wiele nie zrobi, ale nie zaszkodzi).

A tak w ogóle to /vote topic close, bo zaraz będą bluzgi lecieć (prędzej czy później zawsze się tak kończy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartować to sobie można ale kogoś wybrać trzeba.

Andrzej Lepper - no comment - wogóle śmieszny człowiek, populista, najchetniej 80% budżetu przeznaczyłby na rolnictwo.

Maciej Giertych - na codzień rzadko go pokazują - ale jak widze synalka w TV to mnie aż trwoga ogarnia co by było gdyby oni doszli do władzy.

Lech Kaczyński - troche mały jak na prezydenta ;) ale przynajmniej stanowczy. jeśli miałbym na kogoś głosować to raczej na niego oddam głos.

Donald Tusk - całe PO to spadek po koalicji AWS-UW mimo że wywalili dużo ludzi to jednak nie mozna być co do nich przekonanym. Podobnie z Tuskiem. Na dodatek ma wade wymowy ;)

Marek Borowski - swoje złote lata spędził w SLD - od którego teraz chce się trzymać jak najdalej - ale jednak nie zapomnimy tych poruszających do łez wystapień u boku Leszka M.

Zbigniew Religa - dobry chirurg i co dalej? Mało wyrazisty - o jego programie nie wiem praktycznie nic - pozatym że chce ulepszyć Służbę zdrowia :D Mógł już lepiej w poprzednich wyborach murem stanąć za Olechowskim a nie wdawać się w jakieś gierki.

Włodzimierz Cimoszewicz - Wołodia Cimoszenko ;) ten podobnie jak Borowski. Uznaje się za kandydata Centrum mimo że całe życie przesiedział na stołkach z ramienia SLD. Trzeba wreszcie zmienic cały garnitur władzy i pożegnać takich panów. Co on ma ten naród za idiotów? Myśli że po tylu latach spędzonych z SLD i to w pierwszym szeregu jest politykiem niezrzeszonym? LOL!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...