Gość lukasrz_2 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) w Lublinie u dziewczyny jest 128 @ 160kbps ;) Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez lukasrz_2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Repthile Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Co jak co ale powiem wam ze TEPSA zaskoczyla mnie jak nigdy. Bylem wczoraj gdzies o 13 w telepunkcie podpisac anex migracyjny z 128 na 256. Gram dzisiaj w CSa, nagle pyk, rozłaczylo mnie. Łacze sie na nowo predkosc 327,6Kb/s ^^ :lol: :lol: :lol: pokazuje 327 lecz i tak jest 256 :D Wszystko w 1 dzien az nie moge uwierzyc. A powiedzieli mi ze od 1 wrzesnia przyspieszy tak jak pisal x3n a tu w 1 dzien :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie zabardzo skumałem panowie. Czyli tak czy siak, jak mam neo 128 to mi w grudniu podwyższą do 256 i bede musiał więcej zapłacić o 7 zł :lol: ? A z tej promocji nie skorzystam, miałem już kilka zatargów z TP. Ehh całe życie z wariatami... A tak przy okazji, to co to znaczy BTW i OT ? Sry za takie noobiaste pytanie. Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 No to jestem pierwszy - bo nigdzie nie dzwoniłem a umowę przedłużyłem w zeszłym miesiącu kiedy promocji nie było - wchodze sobie na interek a tu 327 kb/s :-) No jestem HAPPY :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 No to jestem pierwszy - bo nigdzie nie dzwoniłem a umowę przedłużyłem w zeszłym miesiącu kiedy promocji nie było - wchodze sobie na interek a tu 327 kb/s :-) No jestem HAPPY :-) 1598894[/snapback] Ja też nigdzie nie dzwoniłem. Wczoraj byłem w Telepunkcie przedłużyć umowę i wieczorem zwiększyli transfer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilwrc1 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja nic z tym nie robię, net wolny ale stały a na tym mi najbardziej zależy. A jak podwyższą automatycznie na te 4 miechy to będzie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Radom, Mazowieckie bylo 160 jest 320 nigdzie nie dzwonilem ani nic Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 TPSA powinna wszystkim posiadaczom neo 128 podwyższyć do 256 ;) no i jeszcze dorzucic 3 GB transferu wiecej, przynajmniej bylibysmy zadowoleni... Bo to co wydziwiala do tej pory przechodzilo ludzkie pojecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a teraz to co wyczynia?? 6 mbps, 50 gb limitu i wysylanie 256 kbps.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja również zrobiłem migrację z Neo 128 na 256. Niechciałem czekać aż szanowni panowie mi sami przyspieszą necik. Skożystałem z promocji "przyspieszenie w cenie" dzięki której mam Neo 256 przez 12 miesięcy w cenie Neo 128 ;) No, TPSA bardzo mnie tym zaskoczyła. Szkoda tylko że jeszcze ten limit jest tak mały :/ PS. Dwa dni od podpisania aneksu wciąż mam Neo 128. Już się niecierpliwie :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 w Lublinie u dziewczyny jest 128 @ 160kbps ;) 1598038[/snapback] To znaczy ze jej nie przyspieszyli. I tak ściągać będzie z prędkością 120kbps czyli około 16Kb. To że ma napisane 160 związane jest z enkapsulacją. Ja np mam neta adsl 640kbps a w połączeniu mam 800kbps a ściągam i tak około 82Kb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ja tez aneks podpisalem powiedzieli m ze przyspieszy 1 wrzesnia a na drugi dzien od podpisania przyspieszylo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 mi nic nie przyspieszyło ale nawet nie wiedziałem że ma przyspieszyć :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Pedro Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) No u mnie w Łodzi to ze trzy dni temu podskoczyło do 320, tylko musiałem tego głupiego sagema jeszcze raz instalować bo niby było 320 ale leciało tylko 160, ale teraz wszystko cacy i 2x szybciej jest ;) Normalnie Telekompromitacja mnie zszokowała :o Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Don Pedro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No a ja mieszkam od Don Pedro jakieś 150 metrów i nadal mam neo 128 :sad: Pewnie ma jakieś układy w tepsie... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 niewim czy ktos juz to napisal ale jak zwiekszaja ze 128 do 256 to transwer wzrosnie z 16 do moze góra 20 a nie dwa razy szybciej zobaczcie sobie jaki transwer ma neo 512 ,a po drugie to chyba biebedzie czegos takiego jak zwiekszanie transwerow bez podpisywania aneksow bo owtedy nikt by nieprzedluzal umowy tylko czekal az bedzie mial wiekszy transwer ,ja woile poczekac do grudnia ,napewno bedzie lepsza promocja,a ci co pisali o cenach netu na zachodzie itranswerach za nie to mnie zszokowali,wiedzialem ze jest tanio ale ze nie az tak ,a tu durna tp czyni laske i za cene 72 zl oferuje"megaszybik internet" buhehe ,i niewiem czy wiecie ze od kilku miesiecy tp zarabia wiecej na necie niz na telefonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 a tu durna tp czyni laske 1608933[/snapback] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Nie wiem jak Wy, ale mnie ta TEPSA poprostu dobija :mur: Nie dość że jeszcze mi nie przyśpieszyli neta (już z tydzień będzie), to nawet jak to zrobią przed 1 września to normalnie stane na środku pokoju i walne se młotkiem w głowe gdyż.... ...naliczyli mi już limit :/ Danke wielkie całej tej firmie.... Tfuuuu :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacud Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Ja nic nie podpisywałem(neostradę tak jak miałem, mam do końca marca 2005), a mi przyspieszyli z 128(160 kbps) na 256(384 kbps) :D mam tylko nadzieję że nie przyślą mi większego rachunku lub sami przedłużą umowę(z TP wszystko możliwe-->banda złodziei i kłamców). Niech mi się tylko skończy umowa a odrazu zmieniam na Net24 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Lol :blink: Dzisiaj podpisalem migracje na 256, wracam do domku, odpalam neta :> Jest, połączono z predkoscia 393,2kb/s. Testowalem lacze i wychodzi jakies 288kb/s w rzeczywistosci (~36kB/s) no nie powiem, dzisiaj pierwszy dzień w ktorym jestem zadowolony z telekompromitacji [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ludzie. Ja piernicze. Co Wy robicie że Wam tak szybko to łącze przyśpieszają :mur: Mnie już zaczyna się 2 tydzień jak podpisałem migracje i nici! Zresztą, teraz to i tak mi nie potrzebna bo mam limit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Po 30 minutach od podpisania Oo Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mnie przyspieszyla neo 2mbps ahahah ale zonk O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 mnie przyspieszyla neo 2mbps ahahah ale zonk O_o 1620658[/snapback] Ale przyśpieszyli Ci z opcji 128 czy innej? Bo wiesz, "Oni" raczej się nie mylą na swoją niekorzyść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mojemu koledze własnie tez przyspieszyli i sie podnieca ze mu sciga plik z predkoscia 40KB\s :D ja tam nie mam problemów teraz ciagne film i mam non stop 135KB/S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuMineQ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a mi sie skończyła umowa... i Ci kretyni chcieli mnie namówić na to 256, dzieki bogu byłem sam bez starego to zlałem na nich i teraz mam 512 i leje na ich łaske/dorbą wole itp. pomecze sie te dwa lata (frajerzy, wczesniej było na rok) i przejde do czegos niemieckiego, wkoncu do granicy mam 10 minut spacerkiem i z okna moge pomachać naszym zachodnim sasiadom :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kretyni jak kretyni, tak pisząc posądzasz wszystkich tutaj o kretyństwo btw ;]] ja myslac przyszlosciowo, na pewno nie wiązał bym sie z telekompromitacja 2 lata <_< no i wlasnie to było głownym powodem podpisania aneksu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a mi sie skończyła umowa... i Ci kretyni chcieli mnie namówić na to 256, dzieki bogu byłem sam bez starego to zlałem na nich i teraz mam 512 i leje na ich łaske/dorbą wole itp. pomecze sie te dwa lata (frajerzy, wczesniej było na rok) i przejde do czegos niemieckiego, wkoncu do granicy mam 10 minut spacerkiem i z okna moge pomachać naszym zachodnim sasiadom :> 1621930[/snapback] Niektórzy nie mają innego wyburo jeśli marzą o neciku :/ w mojej miejscowości są trzy możliwości. TPSA, Radiówka i sieć osiedlowa. Radiówka jest słaba (każdy narzeka), sieć osiedlowa oferowana przez firmy komputerowe to też kicha gdyż w dzień jest wolniej niż Neo z limitem :lol2: Co pozostaje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja juz sam nie kapuje o co chodzi :wacko: To neo mozna przyspieszyc sobie ze 128 do 256, ale trzeba bla bla czekac na aktywacje, ale mi wyskakuje, ze mam predkosc 300, no i scigaa mi 30-40 kb/s, a zadnej umowy o przedluzaniu, czy tez jakiekogolwiek "znaku" do TP nie puszczalem, to o co chodzi :blink:? Pytalem sie pewnego usera, to powiedzial, iz wsystkim do stycznia podwyzsza, i w styczniu sie zapytaja, czy chcesz ta lepsza, ale hm, to po co wtedy Wy zamawiacie jak mozecie poczekac i od stycznia :? Tak to jest? Czy inaczej? Prosze o jakiekolwiek wskazowki, informacje, bo na stronie TP, to nawet nie moge "szukaj znalezdz :wink: Pozdrawiam. M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...