Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Od piątku mam pieska - jest to mały, czarny, kudłaty szczeniaczek - kundelek - suczka. Od piątku mam również dylemat jak ją nazwać. Ja zaproponowałem Zworka albo Grafa. Na Zworkę nie zgodzili się rodzice i zaproponowali Astra, tak więc teraz jestem pomiędzy Grafa, a Astra, ale oba imionka mi się nie podobają. Może zaproponujecie coś ciekawego - imie nie musi być koniecznie związane z kompami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Moj pies to PIKUŚ, mimo że to ona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nie zwionzane z kompami ? : lodżitech, zimens. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja zaproponowałem Zworka albo Grafa. Na Zworkę nie zgodzili się rodzice Buhaha To Twoj piesek czy Mamusi ? Kurde zworka super imie ! wez ich olej i go tak nazwij ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nie zwionzane z kompami ? : lodżitech, zimens. :lol: :lol: lodżitech, zimens to chyba raczej imiona dla psa a nie dla suki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Moja propozycja to Sputnik. W sam raz dla pieska. Ja bym swojego tak nazwał gdybym tylko go miał. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja zaproponowałem Zworka albo Grafa. Na Zworkę nie zgodzili się rodzice Buhaha To Twoj piesek czy Mamusi ? Kurde zworka super imie ! wez ich olej i go tak nazwij ! Mamusi, nie mamusi, ale u mamusi mieszkam i jak będę "fikał" to razem z pieskiem wylądujemy w kartonie pod mostem i kto nas wtedy przygarnie ? :lol: Mnie ta zworka średnio się podoba P.S. Prosiłem o propozycje imion ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 celina albo duron!!!!!!!!!! tulipan ale zworka tez moze byc hmmmmmm co jeszcze moze yamaha - riva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 nazwij ja flopik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 viva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 baleron :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Łajka :wink: Mozesz ja tez nazwac Sara. Jak by to byl pies to mogl bys nazwac Windows :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Łajka :wink: Mozesz ja tez nazwac Sara. Jak by to byl pies to mogl bys nazwac Windows :lol: :lol: a co jak sie zawiesi ? , trza mu lcd zamontowac zeby wyswietlal BSOD :) :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 luna, barracuda, celina, neo + ;), quadro (choć to raczej dla pieka :| ) ja osobiście stawiał bym na lune :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja swojego kota nazwałem Dzik spasione bydle z niego było jóżnie żyje. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja bym ją nazwał ''ISA" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Mój pies( suczka) nazywał się Sandra .....hlip :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mojego wujka pies wabi sie gwizdek no jezeli to suczka to moze 1. Trąbka... ;) 2. myszka 3. nokia 4. mobo 5.WINDA to co bylo wczesniej grafa, isa, celina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Znajoma mojej matki ma psa o imieniu 'dupek'. Fajnie to wygląda jak go woła na ulicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a moj pies nazywa sie KALORYFER i kto mnie przebije ???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 to zalezy od twojego ISP moze byc ping(us) lag(uś) http://www.dogomania.pl/ ps. moze Nagrywarka? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 pies moze sie nazywac RAMBUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a moj pies nazywa sie KALORYFER i kto mnie przebije ???? :lol:kombinerki to lepsza nazwa - albo ZBIGNIEW!!!!!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 A ja tam wole LILITH :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 IMO : COOLka :P niby normalnie, po psiemu, a wiele mowi wlascicielowi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Ja mam suke która nazywa się Bartek i co, masz problem nazwij ją tak, żeby się starzy wkurzyli. i olej ich. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Lokata, Obligacja, Elsa, Kalarepka. Nakładka, Neostrada!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 zając, królik, wilk, dzik, ku*** łoś(imię psa)!!! :D :D :D :D :D Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Moja propozycja to Virus, Trojan, Norton ;), Winda (łinda) :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 A może Explorer??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...