Skocz do zawartości
BLANTMEN

Dres :P

Rekomendowane odpowiedzi

tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'...  wiec nie taki matol jak go nazwales ;)

heh kiedyś znalazłem podobną stronkę tyle że o satanistach, był opis jak wyprawić czarną mszę polewe miałem jak nic (szkoda że jóż nie pamietam :cry:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'...  wiec nie taki matol jak go nazwales ;)

heh kiedyś znalazłem podobną stronkę tyle że o satanistach, był opis jak wyprawić czarną mszę polewe miałem jak nic (szkoda że jóż nie pamietam :cry:)

hmm czy to bylo www.sieg-heil-szatan.prv.pl :]]]]]]]]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm czy to bylo www.sieg-heil-szatan.prv.pl :]]]]]]]]]]]]

aha ta stronka oczywiscie juz nie istnieje ale to inna historia :]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy

Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!.

ja powiem inaczej ! powinno sie wybic dresow i wszystkich glupich ludzi ! A to ze wiekszosc z nich byla by sk8 to inna bajka :)

To tak troche dyplomtycznie ale potem znow by sie ktos dowalil :) i byla by awantura :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!.

tobie sie nogi z [gluteus maximus] powinno wyrwac

nie uogolniaj tak ze wszystkich dresow trzeba wyrwac albo wszystkich sk8 trzeba wyrwac bo to tylko wnerwia, idioci zdarzaja sie w kazdej 'subkulturze' jak to sie madrze nazywa ,w jednych wiecej w drugich mniej ale to nie jest od razu powod zeby ich wszystkich tak krytykowac.

przyklad. znam wielu ludzi wyksztalconych, madrych ktorzy chodza w dresach bo lubia i taka maja ochote , czy to znaczy ze trzeba ich wyrwac ? , to samo ze sk8....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie uogolniaj tak ze wszystkich dresow trzeba wyrwac albo wszystkich sk8 trzeba wyrwac bo to tylko wnerwia, idioci zdarzaja sie w kazdej 'subkulturze' jak to sie madrze nazywa ,w jednych wiecej w drugich mniej ale to nie jest od razu powod zeby ich wszystkich tak krytykowac.

przyklad. znam wielu ludzi wyksztalconych, madrych ktorzy chodza w dresach bo lubia i taka maja ochote , czy to znaczy ze trzeba ich wyrwac ? , to samo ze sk8....

mam takie pytanie... czy jesteś skatem albo dresem (tak się pytam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kim jestem??:] ogólnie kce uchodzic za metala hyhy, a co kciales?:] A dresow nie nawidze. Mieszkam w miescie-wylegarni. Wiesz ile tego shitu mam na ulicach? Cale chmary.

Aha Axcel, wiem ze nie ubior swiadczy o czlowieku ale zetknolem sie ze spolecznoscia sk8 i dresow. Nic milego, obiecuje ci to. Ciagle tylko o jaraniu i wogole :twisted: . Krotko mowiac-idioci. A jak kcesz ponosic do silowni dresik to spoko. Wazne bys sie tak nie zachowywal jak oni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie pytanie... czy jesteś skatem albo dresem (tak się pytam)

nie , nie jestem ani dresem ani sk8, natomiast mam pelno znajomych zarowno sk8tow jak i dresow i denerwuja mnie takie stwierdzenia ze sk8 albo dresy to chwasty , nie bronie ich wszystkich bo wiem ze duza czesc z nich to debile, nie nalezy jednak osadzac wszystkich od razu po tym czy sa dresem/sk8/punkiem/metalem czy kimkolwiek innym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha Axcel, wiem ze nie ubior swiadczy o czlowieku ale zetknolem sie ze spolecznoscia sk8 i dresow. Nic milego, obiecuje ci to. Ciagle tylko o jaraniu i wogole  :twisted: . Krotko mowiac-idioci. A jak kcesz ponosic do silowni dresik to spoko. Wazne bys sie tak nie zachowywal jak oni ;)

akurat masz zle doswiadczenia , moze zetknales sie z idiotami (no offense) ...ok nie kazdemu musi sie to podobac ... to jest od razu powod zeby tepic wszystkich dresow/sk8 w calej polsce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pit-mi poprostu nie odpowiada podejscie sk8 i drechow do zycia. Ich cale zycie to palenie trawy i sieganie po coraz mocniejsze drugsy :). No i wogole to wqrza mnie to jak ida tacy wielcy mafiozi w adikach i mowie "<span style="color:red;">[ciach!]</span>a znowu psy" a tu przejezdza radiowoz. To jest zalosne po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej spoko niewnerwiaj sie, jezeli znasz jakiegos ex dresa, ktory jest wporzadku to znaczy ze niejest takim dresem ktorego mialem na mysli, sam znam kilku takich o ktorych zlego slowa niepowiem, ostatnio jak bylem u kuzyna z kolega to na osiedlu przypieprzylo sie donas 3 dresow chieli fajki i 5 zeta, kumpel powiedzial zeby spadali to dostal strzala rzocilismy sie na tych dresow 3 z nich odrazu zwial a my skopalismy tych dwoch, dodzisiaj mnie boli kolano, tak manemu w twarz wypaliłem heheh, narazie sie niepokazuje tam 8) , ale lańsko dostal straszne hehhe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi