BLANTMEN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 http://www.kocham.dresy.prv.pl/ Co za matoł !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 POLISH DRES SAJT LOL - czego to ludzie nie wymysla:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 <hahaha> BIGGEST LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 holera przekonała mnie ta stronka biegne na bazar po dresik :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) heh kiedyś znalazłem podobną stronkę tyle że o satanistach, był opis jak wyprawić czarną mszę polewe miałem jak nic (szkoda że jóż nie pamietam :cry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no dres no stres :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Kapitalny ten gość! A jakie dżołki wymyśla.... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) doładnie ! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) doładnie ! :wink: i tak dresy suxxx - a ta strona to no comments :) LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) heh kiedyś znalazłem podobną stronkę tyle że o satanistach, był opis jak wyprawić czarną mszę polewe miałem jak nic (szkoda że jóż nie pamietam :cry:) hmm czy to bylo www.sieg-heil-szatan.prv.pl :]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Deja vu? Temacik już był, adres zresztą też, na dodatek osobiście go podałem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=11524 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 To jest zrobuione specjalnie przez kogos, kto sie nabija z dresow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tylko chyba nie zauwazyles albo nie doczytales.. ze ta stronka osmiesza subkulture 'dresow'... wiec nie taki matol jak go nazwales ;) heh kiedyś znalazłem podobną stronkę tyle że o satanistach, był opis jak wyprawić czarną mszę polewe miałem jak nic (szkoda że jóż nie pamietam :cry:) hmm czy to bylo www.sieg-heil-szatan.prv.pl :]]]]]]]]]]]] aha ta stronka oczywiscie juz nie istnieje ale to inna historia :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!. ja powiem inaczej ! powinno sie wybic dresow i wszystkich glupich ludzi ! A to ze wiekszosc z nich byla by sk8 to inna bajka :) To tak troche dyplomtycznie ale potem znow by sie ktos dowalil :) i byla by awantura :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!. tobie sie nogi z [gluteus maximus] powinno wyrwac nie uogolniaj tak ze wszystkich dresow trzeba wyrwac albo wszystkich sk8 trzeba wyrwac bo to tylko wnerwia, idioci zdarzaja sie w kazdej 'subkulturze' jak to sie madrze nazywa ,w jednych wiecej w drugich mniej ale to nie jest od razu powod zeby ich wszystkich tak krytykowac. przyklad. znam wielu ludzi wyksztalconych, madrych ktorzy chodza w dresach bo lubia i taka maja ochote , czy to znaczy ze trzeba ich wyrwac ? , to samo ze sk8.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!. tobie sie nogi z [gluteus maximus] powinno wyrwac nie uogolniaj tak ze wszystkich dresow trzeba wyrwac albo wszystkich sk8 trzeba wyrwac bo to tylko wnerwia, idioci zdarzaja sie w kazdej 'subkulturze' jak to sie madrze nazywa ,w jednych wiecej w drugich mniej ale to nie jest od razu powod zeby ich wszystkich tak krytykowac. przyklad. znam wielu ludzi wyksztalconych, madrych ktorzy chodza w dresach bo lubia i taka maja ochote , czy to znaczy ze trzeba ich wyrwac ? , to samo ze sk8.... mam takie pytanie... czy jesteś skatem albo dresem (tak się pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Macie coś do Skayt`ów ??? :x - mnie się podoba taki ubiór, a dresik założe gdy trenuje w klubie. Nie ubiór świadczy o człowieku... ... wybić dresy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja kim jestem??:] ogólnie kce uchodzic za metala hyhy, a co kciales?:] A dresow nie nawidze. Mieszkam w miescie-wylegarni. Wiesz ile tego shitu mam na ulicach? Cale chmary. Aha Axcel, wiem ze nie ubior swiadczy o czlowieku ale zetknolem sie ze spolecznoscia sk8 i dresow. Nic milego, obiecuje ci to. Ciagle tylko o jaraniu i wogole :twisted: . Krotko mowiac-idioci. A jak kcesz ponosic do silowni dresik to spoko. Wazne bys sie tak nie zachowywal jak oni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dres to Dres i zawsze taki bedzie :x A co do głupolów to prócz mnie (poprawiłem się :P) całą moją klasę bym tobie oddał na zatrucie 2-tygodniowymi skarpetqmi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 mam takie pytanie... czy jesteś skatem albo dresem (tak się pytam)nie , nie jestem ani dresem ani sk8, natomiast mam pelno znajomych zarowno sk8tow jak i dresow i denerwuja mnie takie stwierdzenia ze sk8 albo dresy to chwasty , nie bronie ich wszystkich bo wiem ze duza czesc z nich to debile, nie nalezy jednak osadzac wszystkich od razu po tym czy sa dresem/sk8/punkiem/metalem czy kimkolwiek innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Aha Axcel, wiem ze nie ubior swiadczy o czlowieku ale zetknolem sie ze spolecznoscia sk8 i dresow. Nic milego, obiecuje ci to. Ciagle tylko o jaraniu i wogole :twisted: . Krotko mowiac-idioci. A jak kcesz ponosic do silowni dresik to spoko. Wazne bys sie tak nie zachowywal jak oni ;)akurat masz zle doswiadczenia , moze zetknales sie z idiotami (no offense) ...ok nie kazdemu musi sie to podobac ... to jest od razu powod zeby tepic wszystkich dresow/sk8 w calej polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Pit-mi poprostu nie odpowiada podejscie sk8 i drechow do zycia. Ich cale zycie to palenie trawy i sieganie po coraz mocniejsze drugsy :). No i wogole to wqrza mnie to jak ida tacy wielcy mafiozi w adikach i mowie "<span style="color:red;">[ciach!]</span>a znowu psy" a tu przejezdza radiowoz. To jest zalosne po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zajebioza :D Umnie w LO byl gosc ktory na mature probna przylazl w dresie. Jak go dyra spytala dlaczego nie ubral garniaka powiedzial ze to jest jego "wyjsciowy" dres :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Tu nie chodzi o dres i o to jak sie ubieraja tylko o to jak sie zachowuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A zta matura to tez slyszalem niezle :P ja tez mam modele wyjsciowe ale na maturze to bylem w stringach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 DRESY TO CHWASTY ...... WYRWAC CHWASTYYYYYYYYyy Dokladnie. Powino sie ich wyrwac razem ze sk8'mi. Sa to chwasty w krajobrazie polski!. tobie sie nogi z [gluteus maximus] powinno wyrwac nie uogolniaj tak ze wszystkich dresow trzeba wyrwac albo wszystkich sk8 trzeba wyrwac bo to tylko wnerwia, idioci zdarzaja sie w kazdej 'subkulturze' jak to sie madrze nazywa ,w jednych wiecej w drugich mniej ale to nie jest od razu powod zeby ich wszystkich tak krytykowac. przyklad. znam wielu ludzi wyksztalconych, madrych ktorzy chodza w dresach bo lubia i taka maja ochote , czy to znaczy ze trzeba ich wyrwac ? , to samo ze sk8.... ej spoko niewnerwiaj sie, jezeli znasz jakiegos ex dresa, ktory jest wporzadku to znaczy ze niejest takim dresem ktorego mialem na mysli, sam znam kilku takich o ktorych zlego slowa niepowiem, ostatnio jak bylem u kuzyna z kolega to na osiedlu przypieprzylo sie donas 3 dresow chieli fajki i 5 zeta, kumpel powiedzial zeby spadali to dostal strzala rzocilismy sie na tych dresow 3 z nich odrazu zwial a my skopalismy tych dwoch, dodzisiaj mnie boli kolano, tak manemu w twarz wypaliłem heheh, narazie sie niepokazuje tam 8) , ale lańsko dostal straszne hehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Boshe co za świat :). I to się dzieje w Polsce!!! A więzienia są przepełnione... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...