PITer Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Tyle ze sie skonczyly, najszybsza dostawa po 7 grudnia, ale czy beda modowalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 witam. ibiz wysłał mi proca w czwartek mieszkam niedaleko poznania a paczka jeszcze nie doszła . a tak chciałem się nim pobawić przez wekeend . mam nadzieje ze poczta nie zapodziała gdzieś paczki :( prorytet chyba powinien byc na drugi dzień bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 witam. ibiz wysłał mi proca w czwartek mieszkam niedaleko poznania a paczka jeszcze nie doszła . a tak chciałem się nim pobawić przez wekeend . mam nadzieje ze poczta nie zapodziała gdzieś paczki :( prorytet chyba powinien byc na drugi dzień bez sensuMi się rzadko zdarza aby był następnego dnia. Pewnie dostaniesz go w poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 a tutaj moj bastard , jednak najlepiej sie nie trafil , raz kiedys chcialem zobaczyc ile poleci maska i jak widac nie za fajnie :mur: to bylo kilka tygodni temu , moze teraz mu sie polepszylo ale nie mam chlodzenia ani sil zeby testowac , za jakies 3tyg bedzie go mozna spotkac na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 jeśli to cabge 0536 to bym powiedział że zaje.biś.cie!!! :D - dobrze reagują na napięcie, możesz ponosić jeszcze wyżej, oczywiście uwzgledniając tempy ;) tak do 55'C max w 100% load. jeśli to inna rewizja to i tak niezle. jak ze stabilnością?? to byl suicide_shot czy jakies pi mozna bylo policzyc, chociaz 1M?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 pytanko: ile opteronki znosza vcore max ? tyle co venice? (chyba wiecej?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 pytanko: ile opteronki znosza vcore max ? tyle co venice? (chyba wiecej?)Na moje oko są za krótko na rynku by to określać. Mój chodzi cały czas na 1,55V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ja karmilem 1,8V, ale tylko przez pare h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 a tutaj moj bastard , jednak najlepiej sie nie trafil , raz kiedys chcialem zobaczyc ile poleci maska i jak widac nie za fajnie :mur: to bylo kilka tygodni temu , moze teraz mu sie polepszylo ale nie mam chlodzenia ani sil zeby testowac , za jakies 3tyg bedzie go mozna spotkac na allegro hm 3 ghz nie najlepiej? też bym chiał tak nienajlepiej trafić 3 ghz. jak znam życie to mój tak nie pójdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) a to moj: cabge 0536 napiecie w biosie: 1.795V wiekszego spi nie zrobi :) Edytowane 4 Grudnia 2005 przez themOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Na moje oko są za krótko na rynku by to określać. Mój chodzi cały czas na 1,55V. tez podejrzewam że będe sie bał dać więcej niz 1.55V (przynajmniej na początku) luks__pl - 2.5ghz to max na 1.55v u Ciebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 sorry za OT i chyba za najglupsze pytanie w calym tym topicu ale jak podkrecacie swoje proce ? ja musze softwareowo z windy bo przez fakany ram , albo ram i plyte nie moge wystartowac wogole na wysokim fsb albo nawet na niskim z dzielnikiem innym niz 1:1 :/ :/ co straszenie utrudnia mi krecenie bo zakazdym razem musze wszystko na nowo ustawiac z poziomu windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ja jak krecilem to ~310 w biosie a potem clockgen, bo sie nie chcialo windy restartowac :P themOn => podaj wyniki z wiekszej probki a nie z 32k :P http://i14.photobucket.com/albums/a345/Niemiecc/OC/1135.jpg http://i14.photobucket.com/albums/a345/Niemiecc/OC/28203.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 proca jak nie było tak nie ma, już się zaczynam irytować :/ tylko narazie nie wiem kto za to odpowiada. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 32k dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 luks__pl - 2.5ghz to max na 1.55v u Ciebie ?Nie, ale pamięci nie chodza na wszystkich dzielnikach i z nimi to max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 a miało być tak pięknie testy w wekeend, dfi leży i się niepotrzebnie kurzy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 32k dobre :lol: no niestety, na tej czestotliwosci i przy napieciu 1.795V to dla niego max :) prime stable jest na 2700mhz - 1.65V i tak na codzien sobie biega: http://img485.imageshack.us/img485/5273/screen015al.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natonek Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 no niestety, na tej czestotliwosci i przy napieciu 1.795V to dla niego max :) prime stable jest na 2700mhz - 1.65V i tak na codzien sobie biega: http://img485.imageshack.us/img485/5273/screen015al.jpg 1,65? nie za duzo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 nie, moj venice lata sobie 1,7V na codzien na AC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 nie, moj venice lata sobie 1,7V na codzien na AC :lol: ciekawe ile czasu jeszcze polata :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 jeden wysoko, drugi nisko, trzeci długo, czwarty krótko :D myslę że dla tego opterona 1,6V to pryszcz ;) jak dostane dfi w swoje łapki to będzie dostawał więcej :lol: ibiz mi chyba uzna gwarancję nie?? :ploom: to mielismy dopiero jednego screena opteron@3ghz?? czekamy na więęęęęęceeeeeeeeeeeej... guakamoooleeeeeeeeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 najnowsze wiesci. ibiz i procki są juz w polsce. ta wiadomosc rozweseli chyba wszystkich oczekujących :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 najnowsze wiesci. ibiz i procki są juz w polsce. ta wiadomosc rozweseli chyba wszystkich oczekujących :D mnie bardzo bo juz sie doczekać nie moge!!!!! ponad 1.5tyg bez cpu, kurzu masa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja bede chetny napewno jesli beda BOXy w dobrej cenie,oemem tez nie pogardze,ale wole BOX'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 boxy są ale tylko 146 narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 boxy są ale tylko 146 narazie a kiedy bedzie sie można z ibizem skontaktować ? (ja juz tylko odbiór, a raczej wysyłka :) troszke na czasie mi zależy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja swojego winnie trzymalem caly czas na 1.616v ale robi tylko 270x9 wiedze ze pojawiaja sie odwazni ktorzy lataja na napieciu podobnym lub wyzszym caly czas :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 dzis powinno sie go dorwać na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja na swoim latam przeważnie @2700 na 1,65v i na pebtagramie 120cu+ i temp w stresie nie przekracza mi 45*C i w dodatku nie miałem żadnego problemu jeszcze, a na sempronku @2400 na ac freezerze pro latam na codzien na 1,7v i w stresie cyhyba tez nie za duzo( nie wiem dokladnie gdyz plyta zaniza na 100% temp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...