Skocz do zawartości
ibizpl

Nowy Opteron 144 - S939 Czyżby Venice Do Lamusa?

Rekomendowane odpowiedzi

witam. ibiz wysłał mi proca w czwartek mieszkam niedaleko poznania a paczka jeszcze nie doszła . a tak chciałem się nim pobawić przez wekeend . mam nadzieje ze poczta nie zapodziała gdzieś paczki :( prorytet chyba powinien byc na drugi dzień bez sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. ibiz wysłał mi proca w czwartek mieszkam niedaleko poznania a paczka jeszcze nie doszła . a tak chciałem się nim pobawić przez wekeend . mam nadzieje ze poczta nie zapodziała gdzieś paczki :( prorytet chyba powinien byc na drugi dzień bez sensu

Mi się rzadko zdarza aby był następnego dnia. Pewnie dostaniesz go w poniedziałek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tutaj moj bastard , jednak najlepiej sie nie trafil , raz kiedys chcialem zobaczyc ile poleci maska i jak widac nie za fajnie :mur:

to bylo kilka tygodni temu , moze teraz mu sie polepszylo ale nie mam chlodzenia ani sil zeby testowac , za jakies 3tyg bedzie go mozna spotkac na allegro

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli to cabge 0536 to bym powiedział że zaje.biś.cie!!! :D - dobrze reagują na napięcie, możesz ponosić jeszcze wyżej, oczywiście uwzgledniając tempy ;) tak do 55'C max w 100% load.

jeśli to inna rewizja to i tak niezle.

jak ze stabilnością?? to byl suicide_shot czy jakies pi mozna bylo policzyc, chociaz 1M??

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tutaj moj bastard , jednak najlepiej sie nie trafil , raz kiedys chcialem zobaczyc ile poleci maska i jak widac nie za fajnie :mur:

to bylo kilka tygodni temu , moze teraz mu sie polepszylo ale nie mam chlodzenia ani sil zeby testowac , za jakies 3tyg bedzie go mozna spotkac na allegro

Dołączona grafika

hm 3 ghz nie najlepiej? też bym chiał tak nienajlepiej trafić 3 ghz. jak znam życie to mój tak nie pójdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry za OT i chyba za najglupsze pytanie w calym tym topicu ale jak podkrecacie swoje proce ?

ja musze softwareowo z windy bo przez fakany ram , albo ram i plyte nie moge wystartowac wogole na wysokim fsb albo nawet na niskim z dzielnikiem innym niz 1:1 :/ :/ co straszenie utrudnia mi krecenie bo zakazdym razem musze wszystko na nowo ustawiac z poziomu windy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak krecilem to ~310 w biosie a potem clockgen, bo sie nie chcialo windy restartowac :P

themOn => podaj wyniki z wiekszej probki a nie z 32k :P

http://i14.photobucket.com/albums/a345/Niemiecc/OC/1135.jpg

http://i14.photobucket.com/albums/a345/Niemiecc/OC/28203.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden wysoko, drugi nisko, trzeci długo, czwarty krótko :D

myslę że dla tego opterona 1,6V to pryszcz ;) jak dostane dfi w swoje łapki to będzie dostawał więcej :lol: ibiz mi chyba uzna gwarancję nie?? :ploom:

to mielismy dopiero jednego screena opteron@3ghz?? czekamy na więęęęęęceeeeeeeeeeeej...

guakamoooleeeeeeeeeeee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoim latam przeważnie @2700 na 1,65v i na pebtagramie 120cu+ i temp w stresie nie przekracza mi 45*C i w dodatku nie miałem żadnego problemu jeszcze, a na sempronku @2400 na ac freezerze pro latam na codzien na 1,7v i w stresie cyhyba tez nie za duzo( nie wiem dokladnie gdyz plyta zaniza na 100% temp :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi