Skocz do zawartości
Gość artur.c

Usuniecie Konta

Rekomendowane odpowiedzi

w jakis sposb mozna usunac swoje konto na tym formu, niestety wiadomosci do adminow nie przynosza efektu! :angry: ...o ile jest tez taka mozliwosc wykasowanie wszystkich wypowiedzi! :D

Edytowane przez artur.c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz zacząć kariere od nowa?

ps. hmm... tak jak myslalem, na tym forum "prawdziwych gorali juz nie ma" szkoda pisac, poziom merytoryczny to kleska, nic madrego czlowiek sie nie dowie, tylko

pomagac trzeba, czas pozegnac to miejsce!

Admini zareagują, widocznie teraz nie maja czasu, badz cierpliwy.

1654775[/snapback]

ja trzy razy pisalem.. - niestety bez odzewu (i czynow) a zdublowane konto dalej jest tyle ze od dawna nieuzywane.

Edytowane przez QuicksilveR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgodnie z w/w cytatem po prostu chce usunac konto, mam do tego prawo, nie ma najmniejszego zamiaru zakladac nowego, bo nie widze w tym celu, czas pozegnac sie z tym forum, na kazdego przyjdzie czas!

Edytowane przez artur.c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgodnie z w/w cytatem po prostu chce usunac konto, mam do tego prawo, nie ma najmniejszego zamiaru zakladac nowego, bo nie widze w tym celu, czas pozegnac sie z tym forum, na kazdego przyjdzie czas!

1654897[/snapback]

ja pier..... to nie pisz po prostu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko do adminów/modów: czemu nie chcecie usuwać kont niekatywnych userów lub gdy ktoś poprosi o usunięcie konta? Dążycie do uzyskania jakiejś tam liczby użytkowników czy jak?

Pytam z czystej ciekawości :)

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kilku powodów:

Po pierwsze: często okazuje się, że takowy osobnik wraca.

Po drugie: ktoś może się za niego podawać.

Po trzecie: po co? Jak nie chce uczestniczyć w życiu forum to nie musi.

Po czwarte: logi, wygodniejsze wyszukiwanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny aby konto usunąć i w dodatku all posty a czy przypadkiem nie ma tak że wszystko co się pisze na forum jest po wciśnięciu klawisza „wyślij” własnością publiczną ? Bo zawsze mi się zdało że tak a co za tym idzie usunięcie konta wraz ze wszystkimi postami będzie chyba naruszeniem regulaminu czy jak by tego nie nazwać. Pomija już tu ekstremalne przypadki kont/postów których zadaniem było np. specjalnie śmiecenie/wyzywanie/spam czy tego typu podobnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi