Gość artur.c Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) w jakis sposb mozna usunac swoje konto na tym formu, niestety wiadomosci do adminow nie przynosza efektu! :angry: ...o ile jest tez taka mozliwosc wykasowanie wszystkich wypowiedzi! :D Edytowane 17 Września 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Chcesz zacząć kariere od nowa? Admini zareagują, widocznie teraz nie maja czasu, badz cierpliwy. Edytowane 17 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Chcesz zacząć kariere od nowa? ps. hmm... tak jak myslalem, na tym forum "prawdziwych gorali juz nie ma" szkoda pisac, poziom merytoryczny to kleska, nic madrego czlowiek sie nie dowie, tylko pomagac trzeba, czas pozegnac to miejsce! Admini zareagują, widocznie teraz nie maja czasu, badz cierpliwy. 1654775[/snapback] ja trzy razy pisalem.. - niestety bez odzewu (i czynow) a zdublowane konto dalej jest tyle ze od dawna nieuzywane. Edytowane 17 Września 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) zgodnie z w/w cytatem po prostu chce usunac konto, mam do tego prawo, nie ma najmniejszego zamiaru zakladac nowego, bo nie widze w tym celu, czas pozegnac sie z tym forum, na kazdego przyjdzie czas! Edytowane 17 Września 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 zgodnie z w/w cytatem po prostu chce usunac konto, mam do tego prawo, nie ma najmniejszego zamiaru zakladac nowego, bo nie widze w tym celu, czas pozegnac sie z tym forum, na kazdego przyjdzie czas! 1654897[/snapback] ja pier..... to nie pisz po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 chcesz odejść to odejdź - nikt sie nie będzie fatygwał by usuwać nieaktywne konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 (edytowane) A ja mam takie pytanko do adminów/modów: czemu nie chcecie usuwać kont niekatywnych userów lub gdy ktoś poprosi o usunięcie konta? Dążycie do uzyskania jakiejś tam liczby użytkowników czy jak? Pytam z czystej ciekawości :) Edytowane 18 Września 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Tak jak napisał gnz: zbyt dużo fatygi, a korzysci zadnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Z kilku powodów: Po pierwsze: często okazuje się, że takowy osobnik wraca. Po drugie: ktoś może się za niego podawać. Po trzecie: po co? Jak nie chce uczestniczyć w życiu forum to nie musi. Po czwarte: logi, wygodniejsze wyszukiwanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Spoko, dzięki za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Kolejny aby konto usunąć i w dodatku all posty a czy przypadkiem nie ma tak że wszystko co się pisze na forum jest po wciśnięciu klawisza „wyślij” własnością publiczną ? Bo zawsze mi się zdało że tak a co za tym idzie usunięcie konta wraz ze wszystkimi postami będzie chyba naruszeniem regulaminu czy jak by tego nie nazwać. Pomija już tu ekstremalne przypadki kont/postów których zadaniem było np. specjalnie śmiecenie/wyzywanie/spam czy tego typu podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...