Skocz do zawartości
Barty

Ograniczenia W Wyszukiwaniu

Rekomendowane odpowiedzi

prosze usunac ograniczenia w wyszukiwarce, bo mozna szukac min 4 znaki, w przeciwnym wypadku pokazuje sie takie cos

Napotkane błędy:

Jedno lub wszystkie z szukanych przez ciebie słów jest krótsze niż wymagane 4 znaków lub próbujesz szukać niedozwolonych słów takich jak: 'html', 'img', etc. Wróć i zwiększ długość szukanych słów kluczowych lub wybierz inne słowo.

niech ktos madry mi powie jak wyszukac posty o myszce logitech g5...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tym niemniej ograniczenie ilosci znakow od dolu jest IMHO bez sensu - jest masa dwu- i trzy-literowych skrotow i czesto niemoznosc ich uzycia w szukaniu komplikuje bardzo zycie.

Juz nie wspomne o tym, ze staramy sie odsylac nowych do szukajki, a ta nie pozwala na niektore rzeczy. A nie kazdy (szczegolnie nowy) wie jak dokladnie formatowac zapytania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

costi powiedzialbym nawet ze niektorzy maja problem z formuowaniem zwyklych pytan a co dopiero korzystania z szukajki :|

1661543[/snapback]

To fakt, ale takim to nawet najbardziej lopatologiczna szukajka nie pomoze... ja mam bardziej na mysli takich, ktorzy rokuja nadzieje na nauczenie sie odpowiedniego zachowania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to mija sie z celem... Przecież dla serwera ważna jest też ilość wyszukań w danym okresie czasu, a przez to ograniczenie ludzie muszą odpalać szukajke po kilka razy, kombinujac jakby tu limit 4 liter obejść (albo sie wqrwiają już za pierwszym razem i zakładają nowy topic - to chyba tez niedobrze z punktu widzenia serwera :P ). Proponuje zmniejszyć limit do 2 liter - gwarantuje, ze forum nie zacznie mulić przez to:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to mija sie z celem... Przecież dla serwera ważna jest też ilość wyszukań w danym okresie czasu, a przez to ograniczenie ludzie muszą odpalać szukajke po kilka razy, kombinujac jakby tu limit 4 liter obejść (albo sie wqrwiają już za pierwszym razem i zakładają nowy topic - to chyba tez niedobrze z punktu widzenia serwera :P ). Proponuje zmniejszyć limit do 2 liter - gwarantuje, ze forum nie zacznie mulić przez to:>

1666911[/snapback]

Ja nie widze, w ogole zadnego problmeu... Tka jak napisali przedmowcy, kilka postow wyzej. Wypowiedzieli sie, iz mozna kombinowac. tj. Np. Call of Duty", zamienic na "Call Duty" i problem rozwiazany....Nie wiem po co to zamieszanie :roll:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi