djjaku Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Mam takie male pytanko, nie wiedzialem za bardzo czy nie dac tego do elektroniki ale z drugiej strony moze to jakis program do tego jest :P wiec to pytanie jest takie czy da sie jakos nagrac plyte cd zeby player myslal ze to jest zwykla cd ? mam nadzieje ze mnie rozumiecie, niektore odtwarzacze nie odtwarzaja niby cd-r ale moze da sie jakos je oszukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ocochosi? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nie da sie - Laser nie odczyta cd-r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 no dobra to moze ktos z Was mi powie, bo za nic nie moge znalez tego w necie, czy Jaytec CD-44 odtwarza CD-R ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 A sam sprawdzić nie możesz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 napisalem ze nie moge znalezc tego w necie przeciez, a nie bede kupowal zeby sie okazalo ze nie odtwarza. myslalem tylko ze mozna to jakos nagrac specjalnie np. w clonie zeby player myslal ze to zwykla plyta jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 To nie kwestia elektroniki playera. tylko lasera. Jak nie odtwarza nagrywanych plyt, to nic nie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 nagraj plytke, idz do sklepu i sprawdz ze sprzedawca, tak ciezko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 nagraj plytke, idz do sklepu i sprawdz ze sprzedawca, tak ciezko? 1663993[/snapback] No jak na przykład przez allegro z drugiego końca Polski zamawia to może być mu ciężko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 to neich poprosi sprzedawce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 yyy moze glupie pytanie ale jesli nie odtwarza plyt cd-r to jakie w takim razie odtwarza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 CD tłoczone? [upd] Jaytec CD-44 Preis: 199.00 EUR Beschreibung/Details: DJ CD-Player / CD Wechsler: nein / MP3-fähig: nein / Digitalausgang optisch: k.A. / Digitalausgang koax. / CD-R/CD-RW Wiedergabe: k.A. / CD-Text: k.A. / Kopfhöreranschluss: k.A. / Gewicht: 4+2 kg / Abmessungen: 48,2x8,9x25,5+48,2x8,9x6 cm / Doppel-Frontloader mit seperatem Bedienungsmodul /Pitch-Bereich +/-12% /Loop-Funktion (Re-Loop Funktion) /2-teilige Jog-Wheels(Search/Scan) /Anti Shock Memory [upd2] Aż tak wielkim problemem byłoby po prostu wysłanie mejla do dystrybutora/sklepu i zapytanie? Ruszcie głową czasem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 yyy moze glupie pytanie ale jesli nie odtwarza plyt cd-r to jakie w takim razie odtwarza?? 1664026[/snapback] niektórzy juz nie wiedzą ze istnieją oryginaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 dziekuje ParanoiK, ja widzialem to, ale nie mam pojecia co znaczy k.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) :oops: yyy ja slucham tylko muzyki ktora sam tworze, wiec wszystko jest orginalne i na cd-r ;) Edytowane 23 Września 2005 przez mamcar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Nie znam niemieckiego - ale podejrzewam, że to co n/a w angielskim. I znów - gdybyś użył głowy i gugla byś wiedział: http://dict.leo.org/?lp=ende&lang=de&searc...=std&search=k.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja się jeszcze nie spotkałem z takim odtwarzaczem, który CD-R nie czyta - mam nawet jakiś sprzed kilkunastu lat - jeden z pierwszych, kiedy nie wiem czy w ogóle były CD-R i też czyta - ale tylko 650MB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 ja mam jakiegos starego grundica [nawet anty shocka nie ma ;P ] no i dzielnie czyta cd-r i cd-rw mimo ze słowem o tym nie wspomnieli w manualu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) A ja sie spotkalem moja wieza ok 10 letnia cd-r nie czyta zreszta orginalow juz tez nie bardzo ;) Edytowane 23 Września 2005 przez mamcar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja mam niespalna 20 letni sprzet i jedyne czego nie czyta to rw (a z cala reszta sobie radzi lepiej niz stary cd-rom lg w kompie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 dobra temat do zamkniecia wiem juz ze czyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 To nie kwestia elektroniki playera. tylko lasera. Jak nie odtwarza nagrywanych plyt, to nic nie pomoze. 1663980[/snapback] Nieprawda. Może to być zarówno kwestia elektroniki jak i lasera. Jeśli chodzi o stare odtwarzacze czytające CD-RW - świetne są stare philipsy, grundigi i marantze. Większość ma w sobie CDM-0, CDM-1, CDM-4 (CDM-2 czyta tylko CD-R, RW nie czyta) najlepsze napędy jakie do tej pory zrobiono (sczególnie CDM-0 (stal) i 1(aluminium). Czytają wszystko, nawet bardzo mocno porysowane płyty, których nie można odczytać na innych odtwarzaczach. Jeśli natrafią na fragment CD z rysami, nie kapitulują tak jak większość innych laserów, drążą temat do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Ja mam niespalna 20 letni sprzet i jedyne czego nie czyta to rw (a z cala reszta sobie radzi lepiej niz stary cd-rom lg w kompie) 1664349[/snapback] ale niektórzy producenci chyba specjalnie stosują takie lasery np. moja siostra kupiła sobie bomboxa tohompsona i nie czyta a to całkiem nowy sprzęt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 wiecie generalnie mi nie chodzi o to, że MUSI czytać CD-R, bo to jest tak: zamierzam przezucic sie na porzadne granie na sprzecie i mialem dylemat czy wziac vinyle czy decki cd, wzialem cd ze wzgledu na to ze wychodzi taniej nagranie plytki na cd z kawalkow ktore mam w domu (uczciwie przyznam, czesc orginalnych, czesc np. z mp3.wp.pl, ale znajdzie sie pare zkazaa'owanych ;)) bo jakby nie patrzec jeden winyl z singlem to wydatek ~40 pln, a cd to tylko 0,50 PLN, a plyty cd oryginalny kupuje po 20-30 pln na ktorych jest 20 kawałkow a nie 1 :| .Dlatego zapytalem Was Tweakowicze, bo myslalem po prostu, ze jak si nagra plytke np 2x predkoscia to na 100% sie odczyta, albo ze np. jest do tego jakis profil w clone czy cos. W kazdym razie dzieki za odpowiedzi sprzecicho juz sie zamowilo teraz tylko siedziec i robic skladanki :) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Jest jeszcze taki drobiazg...jak podłączysz pod ten sam wzmacniacz i kolumny CD i winyl, to usłyszysz, na czym polega różnica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...